14 Βήματα Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις Πριν Αποφασίσεις Να Κάνεις Παιδιά

Μια και το λες Βασίλη, 11 το βράδυ, γύρω γύρω όλοι και προσγείωση με το σαγόνι στο σοβατεπί, ένας να οδηγάει χωρίς να βλέπει από το κολλημένο χιόνι στο παρμπρίζ και ο άλλος με το μισό σώμα έξω από το αμάξι να κατευθύνει................

Βαλτός είσαι?

Δεν το αποφασίζω που δεν το αποφασίζω.....:BDGBGDB55:

Το νημα ειναι πριβε μονο για μπαμπαδες. Απαγορευεται για τους μη μπαμπαδες.

Εμεις θελουμε να κανουμε καζουρα με τα παθη μας .

Εγώ ήμουν τυχερός με την πρώτη. Αγγελούδι!
Δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά, εκτός από την τηλεόραση που βλέπει λίγες ώρες, γιατί συνήθως ασχολείται με άλλα πράγματα.
Βέβαια όταν την ανάβουμε έχει μία τάση να στα ζαλίζει για να μπει παιδικό.
Αλλά εντάξει... και εγώ όταν βλέπω πολιτικούς στη τηλεόραση προτιμώ να το γυρίσω και να δω κανένα Μπομπ... :p

Τα ατυχήματα του στυλ "πήρα το παιδί full φαγωμένο και το έβαλα στο αμάξι για να πάω θεσσαλονίκη" δεν τα λογαριάζω φυσικά.

Ο μικρός αν και ενός χρονού και έχει κάποιες τάσεις βανδαλισμού, θα στρώσει... Δείχνει να μιμείται τη μεγάλη.

Βέβαια έχω ζήσει και έχω ακούσει απίστευτες καταστάσεις με παιδιά αλλονών. Και μάλιστα πολύ χειρότερες.
Γονείς που έχουν μετακομίσει τη διακόσμηση στο ταβάνι γιατί το παιδί ρίχνει κάτω οτιδήποτε μπορεί να φτάσει (ο καφές στο χέρι λέμε!).
Μέχρι και κόρη φίλου που όποτε έβλεπε άνθρωπο να κοιμάται του ξερίζωνε τρίχες από τη... μύτη.

Αυτο που λες για το πρωτο παιδι ισχυει...

Φιλος που εκανε πρωτο παιδι αρκετα δυσκολο στον υπνο και γενικως....εξαντλημενος δεν εκανε ποτε δευτερο αν και το ηθελε.

Ελάτε βρε... υπάρχει καλύτερη εποχή; Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χώνεις τη μύτη σου πίσω στον αυχένα τους και να μυρίζεις όλη τη μωρουδίλα;

Τους πρώτους μήνες του μεγάλου, λόγω κολικών, είμασταν λιγάκι άυπνοι...
Ο μικρός πάλι είχε μια μανία με τα στερεοφωνικά: με το που άρχισε να μπουσουλάει έκρυβε τις ...πιπίλες του πίσω στα ηχεία, μέσα στις οπές του ρίφλεξ, μετά ξεχαρβάλωσε το tray του cd, σαν με βρήκε να έχω βγάλει τις σίτες (είπα, μεγάλωσε πια, φευ!) ζούλησε τα 3 από τα 4 dust cups των γούφερ... κλασικά πράματα.
Εννοείται ότι για μερικά χρόνια το χιτ της οικογένειας ήταν ο Μπομπ ο Μάστορης. Μετά έγινε ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης. Ελπίζω μόνο όπως πάει να μην γίνει ο Μπομπ Μάρλεϋ.

Στον μεγάλο μου, που είχε σοβαρό πρόβλημα όταν έβγαζε δοντάκια, ξέραμε κάθε βράδυ οτι δεν θα κοιμηθούμε.
Έτσι, κάθε βράδυ στις 12 βγαίναμε βόλτα με το αμάξι.. 12-2 βόλτα και ύπνος ο μικρός και η μαμά στο αμάξι και μετά ως δια μαγείας με το που μπαίναμε σπίτι ξυπνούσε.
Οπότε το πρόγραμμα μας είχε αλλάξει.. 12-2 βόλτες με το αμάξι, 2-4 αγκαλιά πάνε έλα, κατα τις 4-5 φραπέ στο μπαλκόνι κλπ..για ένα εξάμηνο!
Ήταν δύσκολο δεν λέω, όπως είναι και τώρα με την μικρή μου που έχει αλλεργίες..

Αλλά είναι αυτό που λέει ο Τάσος.. αυτή η μωρουδίλα, το αλήτικο χαμόγελο του μεγάλου, ή το ...."γυναικείο"(για να μην το πω αλλιώς) ύφος της μικρής μου, είναι πράγματα που δεν υπάρχουν όμοια τους.

Ένα βράδυ που νανούριζα τον γιο μου πήγαινε έλα αγκαλιά 2-4 το βράδυ, και μιας και είχα πει κάθε νανούρισμα που ήξερα, είχα βγάλει ένα δικό μου το οποίο εν ολίγοις έλεγε οτι, όσο και να κουράζομαι και να ξενυχτάω, αυτές τις αγκαλιές που κάνουμε μαζί για να κοιμηθείς, δεν τις αλλάζω με κανένα ξενύχτι και καμία άλλη αγκαλιά.

υ.γ δεν ξέρω για σας, αλλά στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τα παιδιά μας είναι αυτά(τελικά) που μας κρατούν όρθιους και χαμογελαστούς.

το ρέψιμο όταν το έχεις στον ώμο και χτυπάς την πλάτη είναι όλα τα λεφτά ....

Απάντηση: Re: 14 Βήματα Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις Πριν Αποφασίσεις Να Κάνεις Παιδιά

το ρέψιμο όταν το έχεις στον ώμο και χτυπάς την πλάτη είναι όλα τα λεφτά ....

:flipout::flipout::flipout:

κι εκείνη η γαλατίλα στα μούτρα απο το ρέψιμο...

To θέμα είναι ναναι γερά και όλα έρχονται σε λογαρισμό μετά ,

σήμερα έβλεπα μια μητέρα μεσα στους λυγμούς γιατι η τσούπρα της , 2 δημοτικού .. λιποθυμάει απο το κλάμα σαν παιδί βρεφικού σταθμού την πρώτη εβδομάδα ,
και αυτά είναι τα απλά ..

έχει ζόρικα πράγματα που δεν θέλουμε καν τα σκεφτούμε ,,

όταν η πεπατημένη είναι το παραπάνω χιουμοριστικο κείμενο .. όλα κάλα !!

φτού !!! σκόρδα !!!

Re: Απάντηση: Re: 14 Βήματα Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις Πριν Αποφασίσεις Να Κάνεις Παι

:flipout::flipout::flipout:

κι εκείνη η γαλατίλα στα μούτρα απο το ρέψιμο...

:grandpa: Fire in the hole!

Και το ταλέντο να σε κατουράνε στη μούρη στις 3 η ώρα το βράδυ με το που ανοίγεις την πάνα;
Τύφλα να έχουν τα αντανακλαστικά του spiderman για να το αποφύγεις!

Αυτά που έχω ζήσει/ζω με τα παιδιά μου, δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Η μικρή δεν μας ταλαιπώρησε σαν μωρό, αλλά μας έχει βγάλει την πίστη σαν παιδί. Και δεν θα με πείραζε καθόλου εάν δεν το έβλεπα κάθε μέρα στο σημάδι που άφησε το κάψιμο στο χεράκι της. Θα μου πεις είναι μικρό και θα φύγει, αλλά η αρχική εικόνα δεν φεύγει ποτέ.
Ο μικρός μας ταλαιπωρεί ακόμα όσο δεν το έκανε η άλλη σαν μωρό. Συνεχόμενος ύπνος είναι κάτι το εξωτικό.
Σε μεγάλο ποσοστό τα παραπάνω, αν και μερικά υπερβολικά, είναι όντως βγαλμένα από την ζωή.
Ναι, το να μεγαλώνεις παιδιά, είναι δύσκολο. Ναι, δεν τελειώνει ποτέ (μέχρι να πεθάνεις θα έχεις άγχος και ας είναι 60 χρονών με δικά τους εγγόνια). Ναι, οι καιροί είναι δύσκολοι.
Αλλά βάζω στοίχημα σε όποιον θέλει να τολμήσει να παραδεχτεί, ότι μια αγκαλιά από ένα τσογλανάκι, δεν αρκεί για να ξεχάσετε το οτιδήποτε και να αισθανθείτε ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.
Σας αφήνω τώρα, πάω να δαγκώσω τον ποπό του μικρού.

Α
Ο μικρός μας ταλαιπωρεί ακόμα όσο δεν το έκανε η άλλη σαν μωρό. Συνεχόμενος ύπνος είναι κάτι το εξωτικό.

αυτό το heavy metal φταίει....