Werewolf Supreme Member 15 January 2010 7,211 11 February 2019 #1 Για χαρη γνωστου το ποσταρω εδω, αλλιως πανε για ανακυκλωση. 14"crt tv και ενας δεκτης digea sd αναλυσης πακετο. Δεν τα εχω στην κατοχη μου, εαν υπαρξει ενδιαφερον θα παω να τα παρω για να τα δωσω σε οποιον τα χρειαζεται.
Για χαρη γνωστου το ποσταρω εδω, αλλιως πανε για ανακυκλωση. 14"crt tv και ενας δεκτης digea sd αναλυσης πακετο. Δεν τα εχω στην κατοχη μου, εαν υπαρξει ενδιαφερον θα παω να τα παρω για να τα δωσω σε οποιον τα χρειαζεται.
GEORGE.B Senior Member 26 May 2008 692 ΑΘΗΝΑ 12 February 2019 #2 Καλημέρα φίλε μου. Αν δεν στα έχει ζητήσει κάποιος θα με ενδιέφερε να τα δώσω σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.
Καλημέρα φίλε μου. Αν δεν στα έχει ζητήσει κάποιος θα με ενδιέφερε να τα δώσω σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.
Werewolf Supreme Member 15 January 2010 7,211 14 February 2019 #3 Η τηλεοραση δοθηκε. Μπορει να κλεισει.
GEORGE.B Senior Member 26 May 2008 692 ΑΘΗΝΑ 15 February 2019 #4 Γιάννη καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την κίνησή σου. Τέλος, έχεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον φίλο και συνάδελφο που παρέλαβε. Να είσαι πάντα καλά.
Γιάννη καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την κίνησή σου. Τέλος, έχεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον φίλο και συνάδελφο που παρέλαβε. Να είσαι πάντα καλά.