15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις που είναι στα όρια της αγιογραφίας.
Υπάρχει πολύ κρυφό παρασκήνιο με σημασία που δεν αναφέρεις.
Και είναι τουλάχιστο αφελές από μέρους σου ότι δεν υπολόγισες και τον ρόλο του Parvus στη αγιογραφία που παρέθεσες.

1) Δεν απάντησες ακόμα στην ερώτηση του Αιμίλιου.

2) Ως προς τη Ρόζα ποια είναι η γνώμη σου? Το ιστορικό ντοκουμέντο που έχεις να παραθέσεις είναι η wikipedia? Κάτι πιο αξιόπιστο?

Περιμένοντας τις απαντήσεις να πω ότι η Λούξεμπουργκ ήταν από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιο αριστερού κινήματος (του Ιεχωβάδικου, η καθαρή αριστερά δεν ξέρουμε ακόμα τι την θεωρεί, περιμένουμε από τον εκπρόσωπό της να μας ενημερώσει), μια ηγέτιδα που συνδύαζε άριστα θεωρία και δράση, και γι' αυτό υπερβολικά επικίνδυνη για την αστική δημοκρατία και τα σοσιαλδημοκρατικά τσιράκια της. Δολοφονήθηκε άνανδρα από τους σοσιαδημοκράτες και το στρατιωτικό παρακράτος και πιστεύω ότι η απουσία της συνέβαλε τόσο στην ήττα της επανάστασης στην Γερμανία το 1923, όσο και στην ήττα του Τρότσκι και κατ' επέκταση της επαναστατικής αριστεράς στο εσωτερικό του κινήματος.

Αιμίλιε να το ξέρεις στο τέλος θα σου βγεί η φήμη για Ιεχωβάς και άντε να ξεμπλέξεις μετά... χεχε Σε βλέπω με κουστουμάκι να χτυπάς κουδούνια!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΝΤΥΠΑ.....

WatchtowerG20050401a.JPG

Αιμίλιε να το ξέρεις στο τέλος θα σου βγεί η φήμη για Ιεχωβάς και άντε να ξεμπλέξεις μετά... χεχε Σε βλέπω με κουστουμάκι να χτυπάς κουδούνια!!!

χαχααχ!!!Τι άλλο θα ακούσω......:ADFADF1::ernaehrung004::Banane0:

Παντως ρε Αιμιλιε κοιτα κατι συμπτωσεις...

Προχθες ημουν στο Dachau, ξερεις σε εκεινο το κολεγιο που οι καλοι και αριστοι, αυτοι οι απαλαγμενοι απο την ασχημια των "Ιεχωβαδων", εβαζαν τους μιερους και μολυσμενους...
Στην κυρια αιθουσα που μπαινει κανεις εχει και μια ιστορικη αναδρομη "how it all began" που λενε και στο χωριο μου.
Και φυσικα ειχε σαν κυριο θεμα μετα την Συνθηκη της Βαϊμαρης τις πολιτικες δολοφονιες απο εκεινους, ξερεις, τους αριστους που δεν αφηναν αυτους τους βδελυρους κοκκινους να κανουν τη χωρα Russian Bar...
Και μαντεψε ρε φιλε ποια δολοφονια ειχε με μεγαλα μεγαλα γραμματα σε ξεχωριστο αφιερωμα ...

Δεν θα σου πω σε αφηνω να μαντεψεις...

Προχθες ημουν στο Dachau, ξερεις σε εκεινο το κολεγιο που οι καλοι και αριστοι, αυτοι οι απαλαγμενοι απο την ασχημια των "Ιεχωβαδων", εβαζαν τους μιερους και μολυσμενους...
Στην κυρια αιθουσα που μπαινει κανεις εχει και μια ιστορικη αναδρομη "how it all began" που λενε και στο χωριο μου.
Και φυσικα ειχε σαν κυριο θεμα μετα την Συνθηκη της Βαϊμαρης τις πολιτικες δολοφονιες απο εκεινους, ξερεις, τους αριστους που δεν αφηναν αυτους τους βδελυρους κοκκινους να κανουν τη χωρα Russian Bar...
Και μαντεψε ρε φιλε ποια δολοφονια ειχε με μεγαλα μεγαλα γραμματα σε ξεχωριστο αφιερωμα ...

Εγώ χαίρομαι που η γενιά μου έχει "μαχητές" και ανθρώπους που το βλέμμα τους είναι ελεύθερο και καλλιεργημένο.....

Στο κολαστήριο των ψυχών δεν θα αφήσουμε να ξαναγυρίσει η ανθρωπότητα.

να σαι καλά αδερφέ....:worshippy:

Μετά το Dachau να πας και στο Γκουλάγκ να δείς σε τι πίστευαν οι ορθόδοξοι Ιεχωβάδες της Αριστεράς.
Και να γράψεις το ίδιο γλυκερά και δακρύβρεχτα για ο κόκκινος φασισμός έφαγε σε τέτοια στρατόπεδα διπλάσιους από τον μαύρο φασισμό που κλαίς τόσο πολύ για τα θύματα του.
Οι άλλοι δεν είχαν ψυχή που τους έφαγε ο "πατερούλης" και δεν υπέφεραν μέχρι θανάτου.
Αυτούς που εσύ ξεχνάς στα Γκουλάγκ τους έλεγαν στα Ρωσικά "κεράκια" γιατι έσβηναν σιγά,σιγά.
Μόνο κολλημένα μυαλά σαν των "Ιεχωβάδων" δεν θα έβλεπαν ότι μαύρος και κόκκινος φασισμός ήταν οι δύο όψεις του ίδιου απάνθρωπου νομίσματος...
Και κάτι άλλο αν η μεγάλη "αγία της κομμούνας" δεν είχε σχέση με τους Μπολσεβίκους τότε γιατί τα παιδιά της ήταν αξιωματικοί του Κόκκινου στρατού...

Last edited:
Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Μετά το Dachau να πας και στο Γκουλάγκ να δείς σε τι πίστευαν οι ορθόδοξοι Ιεχωβάδες της Αριστεράς.
Και να γράψεις το ίδιο γλυκερά και δακρύβρεχτα για ο κόκκινος φασισμός έφαγε σε τέτοια στρατόπεδα διπλάσιους από τον μαύρο φασισμό που κλαίς τόσο πολύ για τα θύματα του.
Οι άλλοι δεν είχαν ψυχή που τους έφαγε ο "πατερούλης" και δεν υπέφεραν μέχρι θανάτου.
Αυτούς που εσύ ξεχνάς στα Γκουλάγκ τους έλεγαν στα Ρωσικά "κεράκια" γιατι έσβηναν σιγά,σιγά.
Μόνο κολλημένα μυαλά σαν των "Ιεχωβάδων" δεν θα έβλεπαν ότι μαύρος και κόκκινος φασισμός ήταν οι δύο όψεις του ίδιου απάνθρωπου νομίσματος...
Και κάτι άλλο αν η μεγάλη "αγία της κομμούνας" δεν είχε σχέση με τους Μπολσεβίκους τότε γιατί τα παιδιά της ήταν αξιωματικοί του Κόκκινου στρατού...

Μπορεις σε παρακαλω να αφησεις τους Μαρτυρες του Ιεχωβα εξω απο την κουβεντα σου ;;;

αφου δεν ξερεις τι πιστευουν τι τους βαζεις με τετοιο προσβλητικο τροπο στα ποστ σου ;;;;;

για λιγο φρενο.....

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ".
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ Η ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ....
1.ΙΕΧΩΒΑΣ
2.ΕΒΡΑΙΟΣ
3.ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ
4.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ
5.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ
6.ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ
7............

Ο ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΜΑ ΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ....:laugh::laugh::laugh:

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ".
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ Η ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ....
1.ΙΕΧΩΒΑΣ
2.ΕΒΡΑΙΟΣ
3.ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ
4.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ
5.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ
6.ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ
7............

Ο ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΜΑ ΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ....:laugh::laugh::laugh:

Καλά κρασιά...
Για κολλημένα μυαλά ΣΑΝ των Ιεχωβάδων μιλάμε που δεν αλλάζουν με τίποτα και δεν ακούν τίποτα άλλο εκτός από τη φωνή του Κυρίου τους.
Απορώ γιατί δεν σου την έχουν πεί ακόμα για τα κεφαλαία σου...

Αν δεις δεν ανοιξα εγω το θεμα, αλλα πραγματικα ειναι πολυ μεγαλη συμπτωση το ταξιδι μου στο Μοναχο. Αλλιως δεν θα το ανεφερα καν. Αν τωρα επισκευτω τη πρωην ΕΣΣΔ και ειμαι κοντα σε γκουλαγκ να εισαι σιγουρος οτι θα παω και αν τυχει να υπαρχει και καποιο θεμα εδω μεσα θα πω και τη γνωμη μου.
Εγω φιλε μου, και σε προκαλω αν εχεις αποδειξεις για το αντιθετο, τεινω να αποδοκιμαζω την βλακεια, απο οπου και αν προερχεται. Δεν με ενδιαφερει ουτε το χρωμα ουτε τιποτα.
Αλλα ποτε δεν θα με δεις να χρησιμοποιω θρησκευτικους ή κοινωνικους ή φυλετικους προσδιορισμους σαν υποτιμητικες εκφρασεις... Οπως εχει μαθει κανεις...

Καλά κρασιά...
Για κολλημένα μυαλά ΣΑΝ των Ιεχωβάδων μιλάμε που δεν αλλάζουν με τίποτα και δεν ακούν τίποτα άλλο εκτός από τη φωνή του Κυρίου τους.
Απορώ γιατί δεν σου την έχουν πεί ακόμα για τα κεφαλαία σου...

Αρα αν οταν θελουμε να χαρακτηρισουμε εναν ανθρωπο που τον βαρανε απο παντου και αυτος κοιμαται τον υπνο του δικαιου, που η καθημερινοτητα του αναλλωνεται στην καθε βλακεια που θα ακουσει στο κουτι, φανταζομαι οτι θα μου επιτρεπεις να λεω "μα καλα τοσο Ελληνας ειναι;"
Δεν υπαρχει προβλημα κατ'εσε, συμπεριφορα δειχνω...

Μετά ρωτάνε διάφοροι αφελείς (αυτοί είναι πραγματικά αφελείς όμως), γιατί η Αριστερά είναι "πολυδιασπασμένη", γιατί δεν διαμορφώνεται "κοινό μέτωπο", γιατί το ένα και γιατί το άλλο...
Διότι οι γνωρίζοντες (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία) κατανοούν πως είναι αδύνατο να συμπράξουν ομάδες, που κάτω από την γενική (μέχρι βλακείας) ομπρέλα του "Αριστερού", διαφωνούν σε βασικές αρχές θεωρίας και δράσης.
Εδώ πρόσφατα είχαμε τον αμίμητο συμφορουμίτη να έχει υιοθετήσει θέσεις που ουδεμία διαφορά έχουν από αυτές της Χρυσής Αυγής και από την άλλη θεωρούσε τον εαυτό του Αριστερό και μάλιστα Τροτσικιστή!
(Όταν δε αποκαλύφθηκε, την έκανε με ελαφρά...)

Εμένα όμως η απορία μου είναι άλλη. Γιατί αυτοί που είναι έτοιμοι να "αποκαθηλώσουν" τα ιερά και τα όσια της όποιας ιδεολογίας (στη συγκεκριμένη περίπτωση την προσωπικότητα της Λούξεμπουργκ) δεν φροντίζουν να είναι λίγο πιο προετοιμασμένοι σε δύο επίπεδα:
α. Σε επίπεδο προσωπικής ιδεολογίας. Δεν είναι ντροπή ρε παιδιά. Πείτε το, είμαι κουκουές, είμαι μ-λ, είμαι σεκ, είμαι γαύρος, είμαι βάζελος. Αν δεν τεθεί μια άποψη σε ένα γενικό ιδεολογικό πλαίσιο κατ' εμέ δεν έχει παρά αποσπασματική και κατά συνέπεια μειωμένη αξία. Δεν στέκεται, και κυρίως δεν βοηθά στην κατανόησή της διότι στερεί από τον αναγνώστη τη βασική για μένα διάσταση του "κινήτρου". Την απάντηση στο ερώτημα "γιατί" γράφει κάποιος όσα γράφει; Πού αποσκοπεί;
β. Όταν γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσει κουβέντα επιπέδου (όσο επιτρέπουν οι συνθήκες), καλό είναι αυτή προσπάθεια να είναι κοινή. Όταν οι μοναδικές αναφορές είναι το wikipedia, το blog τάδε και το chain mail δείνα, η συζήτηση χάνει παντελώς το νόημά της και φαίνεται ότι το θεωρητικό υπόβαθρο ορισμένων είναι περιορισμένο. Φυσικά βγαίνουν και τα ανάλογα συμπεράσματα.

Αν κάνω λάθος, είναι στο χέρι των συμμετεχόντων να αποδείξουν το αντίθετο.

"Αν δεις δεν ανοιξα εγω το θεμα, αλλα πραγματικα ειναι πολυ μεγαλη συμπτωση το ταξιδι μου στο Μοναχο. Αλλιως δεν θα το ανεφερα καν. Αν τωρα επισκευτω τη πρωην ΕΣΣΔ και ειμαι κοντα σε γκουλαγκ να εισαι σιγουρος οτι θα παω και αν τυχει να υπαρχει και καποιο θεμα εδω μεσα θα πω και τη γνωμη μου."

Εσύ πήγες σε ένα τόπο μαρτυρίου που τον έχουν μετατρέψει σε Ντίσνεΐλαντ φρίκης και βγήκες να μας το πείς.
Το ότι την προβάλουν σαν οσιομάρτυρα οι ίδιοι που την δολοφόνησαν δεν σε έβαλε σε υποψίες καθόλου.

Εσύ πήγες σε ένα τόπο μαρτυρίου που τον έχουν μετατρέψει σε Ντίσνεΐλαντ φρίκης και βγήκες να μας το πείς.
Το ότι την προβάλουν σαν οσιομάρτυρα οι ίδιοι που την δολοφόνησαν δεν σε έβαλε σε υποψίες καθόλου.

Καθολου Disneyland, και αν θελεις τουλαχιστον αυτοι δειχνουν και τις μαυρες τους στιγμες δεν τις βυθιζουν στη ληθη...

Οταν λες οι ιδιοι που την δολοφονησαν τι εννοεις; Οι Γερμανοι δηλαδη; Ειναι ολοι οι Γερμανοι ιδιοι;

Και δεν μου ειπες αν απο εδω και περα λεω "μα καλα ποσο Ελληνας εισαι;" θα σε πειραζει;

Καθολου Disneyland, και αν θελεις τουλαχιστον αυτοι δειχνουν και τις μαυρες τους στιγμες δεν τις βυθιζουν στη ληθη...

Οταν λες οι ιδιοι που την δολοφονησαν τι εννοεις; Οι Γερμανοι δηλαδη; Ειναι ολοι οι Γερμανοι ιδιοι;

Και δεν μου ειπες αν απο εδω και περα λεω "μα καλα ποσο Ελληνας εισαι;" θα σε πειραζει;

Οι ίδιοι έφαγαν και τους Μπαάντερ Μάινχοφ είδες να τους προσκυνάνε μετά.

Οι ίδιοι έφαγαν και τους Μπαάντερ Μάινχοφ είδες να τους προσκυνάνε μετά.

Ποιοι ειναι αυτοι οι ιδιοι, οι εθνικοσοσιαλιστες, οι Γερμανοι ποιοι τελος παντων;

Και ξαναλεω για τριτη φορα, δεν μου ειπες αν απο εδω και περα λεω "μα καλα ποσο Ελληνας εισαι;" θα σε πειραζει;

Ένοπλοι "επαναστάτες" ήταν και αυτοί σαν την "οσία" Ρόζα σου ήταν και αυτοί.
Αλλά αυτούς δεν θα τους δείς σε καμιά "Ντίσνευ φρίκης" που γυρνάς γιατί είχαν την ατυχία να είναι Γερμανοί και όχι Χάζαροι.

Ένοπλοι "επαναστάτες" ήταν και αυτοί σαν την "οσία" Ρόζα σου ήταν και αυτοί.
Αλλά αυτούς δεν θα τους δείς σε καμιά "Ντίσνευ φρίκης" που γυρνάς γιατί είχαν την ατυχία να είναι Γερμανοί και όχι Χάζαροι.

Δεν περιγραφω αλλο...

Μα καλα τοσο Ελληνας εισαι;