15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Ρε Αιμίλιε είσαι Ζαχαριαδικός?????? Αφού ξέρεις ότι εμείς είμαστε Παρτσαλιδικοί ρε!!!!:flipout: :flipout::ernaehrung004:

Λίγα(:2thumb22sup:) γιά τον Μπαρμπα Μήτσο γιατί ειχαμε τήν τιμή νά τον υποδεχτούμε στά τέλη τού 70 στην γενέτειρά μου κατόπιν προσκλήσεως νά μιλήσει και παραβρέθηκαν καμιά 50αριά άτομα και απ´οξω απ´την αίθουσα ειχε μαζευτεί ολη η Ασφάλεια μέ πολιτικά..:Banane0::Banane0:

Τόσο τούς έκοβε..
Βέβαια τώρα έγιναν πιό ''επιστήμονες''.:ADFAD2::ADFADF1:

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Λίγα(:2thumb22sup:) γιά τον Μπαρμπα Μήτσο γιατί ειχαμε τήν τιμή νά τον υποδεχτούμε στά τέλη τού 70 στην γενέτειρά μου κατόπιν προσκλήσεως νά μιλήσει και παραβρέθηκαν καμιά 50αριά άτομα και απ´οξω απ´την αίθουσα ειχε μαζευτεί ολη η Ασφάλεια μέ πολιτικά..:Banane0::Banane0:

Τόσο τούς έκοβε..
Βέβαια τώρα έγιναν πιό ''επιστήμονες''.:ADFAD2::ADFADF1:

:ernaehrung004:

Καλός ήταν μωρέ, αλλά όταν έπρεπε και αυτός να μιλήσει, στην 3η συνδιάσκεψη, γαργάρα τα έκανε...Θα μου πεις δεν ήξερε τι θα του ξημέρωνε, έτσι και μιλούσε...:devil-smiley-029: :behead: :flipout:

Μπράβο ομαδική επίθεση "Ιεχωβάδων" που δεν ξέρουν την τύφλα τους αλλά νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα τρομάρα τους.
Δεν ξέρουν τι ήταν ο Πάρβους αλλά ξέρουν ότι η Ρόζα τα έκανε όλα μόνη της.
Δεν ξέρουν για το σφραγισμένο τραίνο που μετέφερε τον Λένιν τράνζιτ μέσα από ολόκληρη την Ευρώπη.
Δεν ξέρουν τι έκανε ο Τρότσκι στη Νέα Υόρκη.
Είναι τόσο άσχετοι που έβγαλαν τον Μπεναρόγια Εβραίο ενώ ήταν Χάζαρος και εντελώς ασήμαντος σαν προσωπικότητα.Στο Ισραήλ έκανε τον ψιλικατζή μέχρι τον θάνατό του.
Ούτε την "Κόκκινη συμφωνία" έχουν ακουστά.
Έπρεπε να είχαν φαίνεται τον Μπίστη καθοδηγητή όταν ήταν ανερχόμενος στο Κόμμα.

Μην ψαχνόσαστε και μην ρωτάτε "Ιεχωβάδες" αφού ο Στάλιν εξακολουθεί να σκέφτεται για εσάς και εσείς πειθήνια θα παπαγαλίζετε την προπαγάνδα του.

kremlino.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=375695&dt=31/12/2010

Καλά ο Μπεναρόγια ήταν Σεφαρδίτης πού γεννήθηκε στην Βουλγαρία..

Επίσης οι Νεότουρκοι τον κυνήγησαν χαρακτηριστικά..

Οτι νάναι.

Η μάνα του ήταν Ασκενάζι και αυτό υπολογίζουν αυτοί.
Ήταν αχυράνθρωπος του Βούλγαρου Ρακόφσκι που τόν έβαλε να ρίξει τον Βενιζέλο και ταυτόχρονα έπεισε τον Λένιν να χρηματοδοτήσει τον Κεμάλ.
Αν και το 1924 τον διέγραψε το ΚΚΕ παρόλα αυτά εκτελούσε "θελήματα" στη Ελληνική πολιτική σκηνή μέχρι το 1952.
Οι εκλογές του 1920 ήταν κρίσιμες και αμφίρροπες και οι χιλιάδες ψήφοι και της Φεντερασιόν που έλεγχε ήταν κρίσιμες.

"Το 1915 εξελέγη μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ πρωταγωνίστησε στη δημιουργία του ΣΕΚΕ, μετέπειτα ΚΚΕ στον Πειραιά. Στις εκλογές του 1920 έστρεψε όλη την ισραηλινή κοινότητα και όχι μόνο κατά του Ε. Βενιζέλου συμμαχώντας με την Ηνωμένη Αντιπολίτευση."

Last edited:
Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Αρβανιτόβλαχοι είμαστε όλοι έχεις κανένα πρόβλημα ?

χωρις να χω κατι με τους συγκεκριμενους που αναφερεις,εγω προσωπικα δεν εχω τετοια καταγωγη,οποτε μαλλον μιλα για τον εαυτο σου.

Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

χωρις να χω κατι με τους συγκεκριμενους που αναφερεις,εγω προσωπικα δεν εχω τετοια καταγωγη,οποτε μαλλον μιλα για τον εαυτο σου.

Αμα το ψάξεις καλύτερα θα βρείς κάποιον στο σόι σου.
Εκτός αν είσαι φυτευτός εδώ και δεν έχεις ρίζες.

Ωραίο ιστορικό ανέκδοτο είναι αυτό από μια εφημερίδα που ελεγχόταν από τον Πάρβους.
Οπως και πολλές άλλες από την Γερμανία,Ρωσία μέχρι και την Κωνσταντινούπολη.
Ήταν πρωτεργάτης του κινήματος των Νεότουρκων εξάλλου.
Και πάτρωνας του Μπεναρόγια...

Δεν έχω καταλάβει αυτή την εμμονή με τον Parvus ειλικρινά...Δηλαδή αν εγώ αρθρογραφήσω σήμερα περί "αναγκαιότητας της επανάστασης για τον ελευθεριακό σοσιαλισμό" και το δημοσιεύσει η "Καθημερινή" αυτό αυτομάτως καθιστά το άρθρο ψευδές και ύποπτο; Συμφωνώ ότι "ελέγχεται" αλλά εδώ μιλάμε για μια προσωπικότητα που έχει ξεπεράσει τη σημασία της "στιγμής" που αρθρογραφεί, του "μέσου" που δημοσιεύει, κτλ.

Ωραία ο Parvus ήταν και από αυτούς που ήθελε να προκαλέσει την ήττα των Ρώσσων στον Α' ΠΠ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι μαρξιστές, ώστε να επιταχύνει δήθεν την επανάσταση των εργατών. Τι σχέση έχουν αυτά με τη Λούξεμπουργκ δεν έχω καταλάβει...;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Αμα το ψάξεις καλύτερα θα βρείς κάποιον στο σόι σου.
Εκτός αν είσαι φυτευτός εδώ και δεν έχεις ρίζες.

ακομα κι ετσι να ειναι οπως τα λες,που δεν ειναι,δε μπορω να καταλαβω το συλλογισμο σου.
Οι συγχρονοι ελληνες εχουμε DNA απο πολλα ελληνικα φυλλα,αλλα και αλλες φυλες,γιατι σωνει και καλα πρεπει η συγκριμενη ομαδα να εχει κυριευσει το DNA μας?

Καλά μιλάμε για τον ορισμό του off topic, έτσι; :joker:
Έχω χάσει την μπάλα...:ADFADF1:

Για τη θεωρία του Δαρβίνου που έχω κάτι απορίες, να τις γράψω εδώ...;

Εγώ πάλι φίλε Musicalicius παρότι βρίσκω ότι έχεις γνώσεις και άποψη που μου είναι σεβαστή πιστεύω ότι ο λόγος σου έχει δύο προβλήματα.

• Έχεις επιθετικότητα και ένταση . Γιατί αυτό. ?

• Βλέπω ότι κινείσαι στα όρια του ρατσισμού. Δηλαδή θεωρείς σοβαρή ιδιότητα την φυλή – ράτσα στη δράση κάποιου (πχ είναι χάζαρος – ασκενάζι και όχι σεφαραδίτης - Αρβανιτόβλαχοι κλπ). Και λοιπόν – τι σημαίνει αυτό.

Προσωπικά διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση την παιδεία και μόνο (και πιστεύω στους διαχωρισμούς).
Και παιδεία είναι βαριά κουβέντα το τι είναι , γιατί σήμερα μπερδεύουμε τη «γνώση» με την «πληροφορία» που είναι άσχετα πράγματα.

Πάντως πιστεύω ότι με καλύτερη επικοινωνία μπορείς να συνεισφέρεις στη κουβέντα . Το θέμα αποδεικνύεται ενδιαφέρον.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

ακομα κι ετσι να ειναι οπως τα λες,που δεν ειναι,δε μπορω να καταλαβω το συλλογισμο σου.
Οι συγχρονοι ελληνες εχουμε DNA απο πολλα ελληνικα φυλλα,αλλα και αλλες φυλες,γιατι σωνει και καλα πρεπει η συγκριμενη ομαδα να εχει κυριευσει το DNA μας?

Αν θέλεις να βρείς Έλληνες ψάξτους αλλού εδώ δεν έμεινε κανένας γιατί ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και την έκαναν για αλλού.
Έτσι έμειναν εδώ μόνο οι Αρβανιτόβλαχοι.
Αν εσύ θεωρείς ότι δεν είσαι Αρβανιτόβλαχος να στείλεις το αίμα σου στο Λιακόπουλο να σου βρεί το γονίδιο Ε.
Μετά θα σε περιφέρει από κανάλι σε κανάλι ως μοναδικό δείγμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ

Αν θέλεις να βρείς Έλληνες ψάξτους αλλού εδώ δεν έμεινε κανένας γιατί ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και την έκαναν για αλλού.
Έτσι έμειναν εδώ μόνο οι Αρβανιτόβλαχοι.
Αν εσύ θεωρείς ότι δεν είσαι Αρβανιτόβλαχος να στείλεις το αίμα σου στο Λιακόπουλο να σου βρεί το γονίδιο Ε.
Μετά θα σε περιφέρει από κανάλι σε κανάλι ως μοναδικό δείγμα.

δηλαδη οι μικρασιατες που ηρθαν προσφυγες,ηταν αρβανιτοβλαχοι ή δεν ηταν καν ελληνες?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπο

δηλαδη οι μικρασιατες που ηρθαν προσφυγες,ηταν αρβανιτοβλαχοι ή δεν ηταν καν ελληνες?

Τους έλεγαν τουρκόσπορους οι Αρβανιτόβλαχοι.
Αλλά οι πιθανότητες εκεί ήταν περισσότερες γιατί με του εξισλαμισμούς, τις αρπαγές γυναικών και τους γενίτσαρους υπήρχαν περισσότερα από τα Αρχαία Ελληνικά γονίδια που είχαν διασωθεί στο Βυζάντιο.
Αν και επί Ρωμαιοκρατίας η Ελλάδα είχε και τότε αδειάσει από Έλληνες.
Το γελοίο ήταν με τους βασιλόφρονες που ήταν εθνικιστές όταν οι Γκλύξμπουργκ δεν είχαν και δεν έχουν σταγόνα "Ελληνικό" αίμα ενώ αντίθετα ο Σουλτάνος απέναντι είχε πάρα πολύ από τις Ελληνίδες που είχαν στα χαρέμια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της Ρόζ

Τους έλεγαν τουρκόσπορους οι Αρβανιτόβλαχοι.
Αλλά οι πιθανότητες εκεί ήταν περισσότερες γιατί με του εξισλαμισμούς, τις αρπαγές γυναικών και τους γενίτσαρους υπήρχαν περισσότερα από τα Αρχαία Ελληνικά γονίδια που είχαν διασωθεί στο Βυζάντιο.
Αν και επί Ρωμαιοκρατίας η Ελλάδα είχε και τότε αδειάσει από Έλληνες.
Το γελοίο ήταν με τους βασιλόφρονες που ήταν εθνικιστές όταν οι Γκλύξμπουργκ δεν είχαν και δεν έχουν σταγόνα "Ελληνικό" αίμα ενώ αντίθετα ο Σουλτάνος απέναντι είχε πάρα πολύ από τις Ελληνίδες που είχαν στα χαρέμια.

να τα πιασουμε με τη σειρα,γιατι κατι δεν παει καλα με το σκεπτικο σου.
Οι Αρβανιτες ηταν νομαδες Ελληνες και Αλβανοι οι οποιοι ζουσαν και απο τις δυο μεριες και ηταν,ειναι,διγλωσσοι,αρα και Ελληνες.
Βλαχοι ονομαζονταν οι διγλωσσοι Ρωμαιοι πολιτες,που διατηρουσαν τη λαλια του τοπου τους και μιλουσαν και τα λατινικα,οποτε λεγοντας Βλαχους εσυ,ποιους ακριβως εννοεις?
Οσον αφορα την Ιωνια και το μπασταρδεμα που αναφερεις και εν γενει την εξαφανιση του ελληνικου στοιχειου,απεχει παρα σαγγας της πραγματικοτητας,γιατι πολυ απλα το μογγολικο στοιχειο που εφτασε στη περιοχη και την κατελαβε,δεν ηταν αρκετο για να υπερισχυσει του τοπικου ελληνικου στοιχειου γεννετικως και πιο πολυ συγχωνευτηκε,παρα αντικατεστησε.
Κι ενα τιπ,η Σαμος καποια στιγμη ερημωθηκε απο τους κατοικους της λογω των πειρατικων επιδρομων,αλλα ομως εμεινε αρκετος αριθμος γηγενων σε απομονωμενα χωρια πανω στα βουνα,οι οποιοι ειναι ''πεντακαθαροι'' απο προσμιξεις ακομα και σημερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 15/01/1919: Δολοφονία της

να τα πιασουμε με τη σειρα,γιατι κατι δεν παει καλα με το σκεπτικο σου.
Οι Αρβανιτες ηταν νομαδες Ελληνες και Αλβανοι οι οποιοι ζουσαν και απο τις δυο μεριες και ηταν,ειναι,διγλωσσοι,αρα και Ελληνες.
Βλαχοι ονομαζονταν οι διγλωσσοι Ρωμαιοι πολιτες,που διατηρουσαν τη λαλια του τοπου τους και μιλουσαν και τα λατινικα,οποτε λεγοντας Βλαχους εσυ,ποιους ακριβως εννοεις?
Οσον αφορα την Ιωνια και το μπασταρδεμα που αναφερεις και εν γενει την εξαφανιση του ελληνικου στοιχειου,απεχει παρα σαγγας της πραγματικοτητας,γιατι πολυ απλα το μογγολικο στοιχειο που εφτασε στη περιοχη και την κατελαβε,δεν ηταν αρκετο για να υπερισχυσει του τοπικου ελληνικου στοιχειου γεννετικως και πιο πολυ συγχωνευτηκε,παρα αντικατεστησε.
Κι ενα τιπ,η Σαμος καποια στιγμη ερημωθηκε απο τους κατοικους της λογω των πειρατικων επιδρομων,αλλα ομως εμεινε αρκετος αριθμος γηγενων σε απομονωμενα χωρια πανω στα βουνα,οι οποιοι ειναι ''πεντακαθαροι'' απο προσμιξεις ακομα και σημερα.

Που τους βρήκες του Αλβανούς από που ήρθαν αυτοί για Αρβονίτες μιλάμε αν μπορείς να καταλάβεις.
Οι Ιωνες των παραλίων είχαν μπασταρδέψει και την περίοδο της Περσικής κατοχής μόνο με αντιδάνεια υπήρχε ότι υπήρχε τότε.
Μογγόλοι υπάρχουν ελάχιστοι ακόμα στο βάθος της Ανατολίας στα σύνορα με το Ιράν.

Μιας και το όνομα σου δεν το γνωρίζω Musicalicius και το username σου έχει άμεση σχέση με την μουσική, σου αφιερώνω ένα κλασικό κομμάτι. Έτσι επειδή μου ήρθε αυθόρμητα και αψυχολόγητα....ίσως γιατί το κομμάτι αυτό "μιλάει" για ιδεατές κοινωνίες και ιδεατά σύμπαντα....ίσως για κάτι άλλο....ίσως για τίποτα...

Να σαι καλά.....

http://www.youtube.com/watch?v=df-eLzao63I