- 20 May 2009
- 5,856
για τέτοιο χώρο μάλλον όχι. Θέλεις AS1000
Θα τον προτεινα και εγω αλλα ειναι στο χιλιαρικο...πανω απο το μπατζετ του φιλου!
Όπως τα λέει ο Panos... ξεφεύγουμε...
για τέτοιο χώρο μάλλον όχι. Θέλεις AS1000
Θα τον προτεινα και εγω αλλα ειναι στο χιλιαρικο...πανω απο το μπατζετ του φιλου!
O A-S700 που πρότεινε ο Πάνος και διαβάζω και κάλα λόγια ολόγυρα, θα τα οδηγούσε ικανοποιητικά τα 2050i ή τα Monitor Audio που προτείνετε?
Για ενισχυτή γιατί δεν ψάχνετε στα μεταχειρισμένα κάποιον 2ετίας 3ετίας? Με έναν έλεγχο πριν την αγορά σε αυτό το budget παίρνεις ανώτερης κατηγορίας μηχάνημα
Για ενισχυτή γιατί δεν ψάχνετε στα μεταχειρισμένα κάποιον 2ετίας 3ετίας? Με έναν έλεγχο πριν την αγορά σε αυτό το budget παίρνεις ανώτερης κατηγορίας μηχάνημα
Έχω το νού μου.... δέχομαι και ΠΜ με προτάσεις σας εννοείται....
Για τον ADVANCE ACOUSTIC MAP 105 τί γνώμη έχετε; Θα φανεί "λίγος";
![]()
O A-S700 που πρότεινε ο Πάνος και διαβάζω και κάλα λόγια ολόγυρα, θα τα οδηγούσε ικανοποιητικά τα 2050i ή τα Monitor Audio που προτείνετε?
O 700 ειναι μια χαρα ενισχυτης στην κατηγορια του. Απλα ο Nad ειναι ακριβοτερος κ ειναι αλλου σε θεματα οδηγησης γιατι ειναι αλλος ο σχεδιασμος και τα κρισιμα σημεια στην τροφοδοσια γενικα. Τις τιμες δυναμικης ισχυος που βγαζει το εν λογω μηχανημα στα 8/4/2Ω δεν θα τις δεις ακομα και σε μεγαλυτερης κατηγοριας ενισχυτες και δεν ειναι τυχαιο οτι οι καατσκευαστες δεν εχουν τα κοτσια να τις δημοσιευουν, στον 326 θα τα δεις στα specs. Ειναι πιο gutsy ενισχυτης και θα αισθανθει ανετα σε τοσο μεγαλο χωρο και σε υψηλοτερες εντασεις. Αλλη ικανη περιπτψση ενισχυτη ειναι ο ΧΤΖ με το ενσωματωμενο dac αλλα εκει τπολογιζεις και το γεγονος οτι εχει μια σκληραδα στις μεσουψηλες και υψηλες οποτε θελει ακροαση με το ηχειο σου για να δεις τι γινεται στο ματσαρισμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.