1500 euro Max για αγορα τηλεορασης

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Διαθετω το πολυ 1500ευρω για τηλεοραση,εσεις ποια θα διαλεγατε (πανω απο 46 ιντσες) αν λαμβανατε τα εξης υποψιν με σειρα προτεραιοτητας

1)Θεαση δορυφορικων καναλιων (nova,etc)
2)Θεαση hd υλικου (ταινίες και όχι παιχνιδια,προβολη μεσω pc απο εξοδο dvi της καρτας γραφικων)
3)Αναλογικα καναλια τηλεορασης (mega,ant1,etc)

Έχω παραγγείλει στα 1500Ε την 46W4000 της sony. Σ' αυτή την τιμή είναι ό, τι καλύτερο βρήκα για hd υλικό. Καλές αγορές φίλε μου.

Έχω παραγγείλει στα 1500Ε την 46W4000 της sony. Σ' αυτή την τιμή είναι ό, τι καλύτερο βρήκα για hd υλικό. Καλές αγορές φίλε μου.
+1
Χωρίς δεύτερη σκέψη.
Εκτός αν μπορείς να δώσεις +250 για να πας στην 46W4500 αλλά best value είναι η 46W4000 οπότε go for it -bye-

Aπο οτι φαινεται προτεινετε την 46w4000 και την 47lg700,αν και θα προτιμουσα σε κατι με περισσοτερες ιντσες οπως π.χ την 50pg7000.

Για συγκριση αυτων των τριων,τι θα προτιμουσατε.Θα ηθελα να ακουσω οτι προτιμω την Α οθονη,αλλά εχει αυτα τα μειονεκτηματα...

Aπο οτι φαινεται προτεινετε την 46w4000 και την 47lg700,αν και θα προτιμουσα σε κατι με περισσοτερες ιντσες οπως π.χ την 50pg7000.

Mετα παμε σε θεματα πλασμα vs LCD.

Ενα αρνητικο της 50PG7000 ειναι η πολυ υψηλη καταναλωση και ενα δευτερο οι ανακλασεις απο την οθονη.

Μπορει ομως σαν εικονα να σου αρεσει περισσοτερο. Πρεπει να πας να την δεις οπως και τις υπολοιπες απο κοντα.-bye-

Από την έρευνα που έκανα το τελευταίο 2μηνο-μέχρι και πριν 1 εβδομάδα, στα χρήματα που διαθέτεις (κι εγώ σ' αυτά ήμουν) και στις ίντσες που ζητάς μάλλον για plasma είσαι. Πήγαινε να τις δεις όλες όσες έχουν αυτή την αξία, βάλε και κάτι παραπάνω αν αξίζει. Ο καλύτερος κριτής είναι τα μάτια του καθενός. Όταν καταλήξεις σε 2-3 μοντέλα θα σου πουν τα παιδιά τα συν και πλην.

το να δεις με τα ματια σου την τηλεοραση δεν ειναι και τοσο ασφαλες,εξαρταται αν ειναι σωστα ρυθμισμενη,αν υπαρχει δυνατοτητα προβολης σε hd και αναλογικο format...

h Sony Bravia KDL-52V4000 φαινεται να ειναι σε καλη τιμη,ποια ειναι τα αρνητικα της σε σχεση με την pg7000/46w4000.
Aυριο θα παω στο mall,να τσεκαρω και απο κοντα καποιες...

τσεκαρα σημερα απο κοντα την w4000 και την lg7000,μπορω να πω οτι η εικονα στην sony ειναι λιιιιιγο καλυτερη απο οτι στην lg,αδικαολογητα ομως πιο ακριβη.Υποθετω οτι πληρωνω το hd tuner της,το οποιο δε με ενδειαφερει αφου εχω ενα dreambox

Απάντηση: Re: 1500 euro Max για αγορα τηλεορασης

τσεκαρα σημερα απο κοντα την w4000 και την lg7000,μπορω να πω οτι η εικονα στην sony ειναι λιιιιιγο καλυτερη απο οτι στην lg,αδικαολογητα ομως πιο ακριβη.Υποθετω οτι πληρωνω το hd tuner της,το οποιο δε με ενδειαφερει αφου εχω ενα dreambox
To hd tuner ειναι για τα επιγεια ψηφιακα ,εαν και οταν, τα ελληνικα καναλια κανουν εκπομπες σε mpeg4 τελικα.
Σε αυτον τον τομεα, η sony ειναι σιγουρα πιο future proof αγορα :grandpa:.

Αδικαιολόγητα πιο ακριβή δεν μπορώ να πω ότι είναι αφού έχει γίνει θέμα τόσο από κατόχους όσο και από reviewers η απόδοση του μαύρου της LG.
Ξέχασα να αναφέρω ότι αν έχεις δυνατότητα να τις δεις, φρόντισε να είναι σε hd υλικό. Εκεί η sony δείχνει τα δόντια της.
Η διαφορά W και V λειτουργικά είναι κυρίως στο panel όπου το ένα είναι 10bit ενώ το άλλο 8bit. Στα μάτια μου αυτό μεταφράστηκε σε πολύ καλύτερη απόδοση των χρωμάτων αλλά και των διαβαθμίσεων του μαύρου.

Last edited:
Η 47LG7000 εχει φοβερο value for money. H 46W4500 ομως ειναι η δευτερη καλυτερη τηλεοραση LCD πισω απο την Ζ4500 oταν μιλαμε για μοντελα με συμβατικο φωτισμό (χωρις LED δηλαδη).

Η LG έχει καλό Value for money αν γίνει παραγγελία από e-shop, αλλιώς η τιμή καταλόγου είναι 1500Ε με προοπτική παζαριού στα 1300 μετρητοίς. Εγώ για 200Ε δεν θα την έχανα τη sony ειδικά όσον αφορά την προβολή hd που ενδιαφέρει και τον φίλο. Για τη W4500 τα παράπονα για backlight bleeding είναι ουκ ολίγα-πολύ περισσότερα από την W4000, μου είπε ένας πωλητής.

βρηκα την 47 lg7000 1160euro,οποτε 300euro διαφορα απο την w4000 ειναι σημαντικη και μαλιστα με 1 ιντσα λιγοτερο.Με βλεπω να καταληγω αναμεσα στις 47lg7000,50pg7000 ίσως και στην sony 52v4000(αν και δεν ενοθουσιαστηκα οταν την ειδα)

Που βρήκες την LG 7000 47" διαθέσιμη;; Γιατί ψάχνουν και άλλα παιδιά και δε μπορούν να την βρουν διαθέσιμη...

Παιδιά, πάρτε με κλειστά μάτια την 47αρα LG...

Την εχω εδω και ενα μηνα και ΜΟΝΟ θετικά μπορώ να πω .....-bye-

Κι εγώ το έψαξα παρα πολύ πριν καταλήξω εδώ, ανάμεσα και σε Samsung 656, και Sony (W4000/4500) και Philips, και Sharp...

Σαν value for money ειναι the best!
Και σαν εικονα και σαν αντιπροσωπία, είναι αν όχι η καλύτερη, μια απο τις δυο-τρεις κορυφαιες επιλογές σε LCD τηλεόραση σημερα... :a0210:

Αν τα προαναφερθεντα προιοντα κοστιζαν τα ιδια λεφτα, θα αγοραζα την W4000 χωρις σκεψη. Παρ ολα αυτα εχω μια 47 7000 οπου ποναει λιγο στο μαυρο. Πολλα θεματακια με συνεφα στο πανελ της W4500.

Aν μπορεις να βρεις W4000 ετοιμοπαραδοτο ΧΤΥΠΑ ΤΟ!!!!!:grandpa: