1500 euro Max για αγορα τηλεορασης

Αν τα προαναφερθεντα προιοντα κοστιζαν τα ιδια λεφτα, θα αγοραζα την W4000 χωρις σκεψη. Παρ ολα αυτα εχω μια 47 7000 οπου ποναει λιγο στο μαυρο. Πολλα θεματακια με συνεφα στο πανελ της W4500.

Aν μπορεις να βρεις W4000 ετοιμοπαραδοτο ΧΤΥΠΑ ΤΟ!!!!!:grandpa:

Ειδα απο κοντα την w400 μαζι με την lg7000,μπορει να ειχε καλυτερο μαυρο η sony αλλά παρουσιαζε σπασιματα στην κινηση σε σχεση με την lg.

Aυτο το οποιο θα ηθελα να σχολιασω ειναι οτι πηγα στα mediamarkt στο Μαρουσι και ζητησα απο τον προισταμενο να μου δειξει την lg7000 σε αναλογικο σημα,oπως και την w4000 σε hd υλικο,ωστε να τις συγκρινω.Αρνηθηκε να το κανει,οποτε τον χαιρετησα κανονικα,με εχασε απο πελατη του.Απλα απαραδεκτος,τηλεοραση 1500 ευρω αγοραζω,οχι μπαταριες των 2 ευρω

Ειδα απο κοντα την w400 μαζι με την lg7000,μπορει να ειχε καλυτερο μαυρο η sony αλλά παρουσιαζε σπασιματα στην κινηση σε σχεση με την lg.

Aυτο το οποιο θα ηθελα να σχολιασω ειναι οτι πηγα στα mediamarkt στο Μαρουσι και ζητησα απο τον προισταμενο να μου δειξει την lg7000 σε αναλογικο σημα,oπως και την w4000 σε hd υλικο,ωστε να τις συγκρινω.Αρνηθηκε να το κανει,οποτε τον χαιρετησα κανονικα,με εχασε απο πελατη του.Απλα απαραδεκτος,τηλεοραση 1500 ευρω αγοραζω,οχι μπαταριες των 2 ευρω
Φίλε μου χρειάστηκε να πιάσω κολλητηλίκια με πωλητές για να καταφέρω κι εγώ να δω τη sony σε hd. Προφανώς τα 1500 γι' αυτούς αντιστοιχούν σε καραμέλες και δεν το θεωρούν σημαντικό ποσό. Οικονομική κρίση σου λέει μετά...
Να υποθέσω ότι την lg την είδες να παίζει το demo της? Τα 100hz είναι εργαλείο αλλά όχι πανάκεια για προβλήματα κίνησης, τα οποία φυσικά δεν υφίστανται σε demos.... Γενικά στη sony από όσο είδα μέχρι τώρα στα μαγαζιά δεν με απασχόλησε το θέμα της κίνησης.

P.S. Αρύθμιστες μεν, αλλά καλύτερο μαύρο στο μαγαζί με τα τόσα φώτα φαντάσου πόσο καλύτερο θα είναι στο σπίτι.

Last edited:

Εχω την W4000 5 μηνες και δεν υπαρχει αυτο που λες ουτε καν με DVD η κακο τηλεοπτικο σημα.

Τωρα πως καταφεραν να δημιουργησουν "σπασιματα" στο καταστημα δεν ξερω...-bye-

θεωρειτε οτι τωρα ειναι η καλυτερη περιοδος για αγορα τηλεορασης,ή να περιμενω τις εκπτωσεις αμεσως μετα τις γιορτες?

Η καλυτερη περιοδος ειναι οταν τα μαγαζια ειναι αδεια και βαρανε μυγες. Τοτε γινονται οι καλυτερες προσφορες. Οποτε μαλλον σε συμφερει απο την νεα χρονια.-bye-

Για μένα η καλύτερη περίοδος είναι όταν έχεις χρόνο να χαρείς την αγορά σου...οπότε Χ-γεννα μάλλον είναι καλή περίοδος για τους περισσότερους :)

Συνήθως οι εταιρίες "ξεβρακώνονται" στο κλείσιμο της χρονιάς προκειμένου να πιάσουν στόχους, μπόνους ή να κρατήσουν - ανεβάσουν τις πωλήσεις σε σχέση με το περασμένο έτος. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν κηνυγάει τις τρελλές πωλήσεις.
Δυστυχώς στα ηλεκτρικά οι προσφορές αφορούν κυρίως τη διάρκεια άτοκων δόσεων. Επίσης προσφορά σε καινούριο μοντέλο - τουλάχιστον πριν βγει ένα άλλο καλύτερο από την ίδια εταιρία δύσκολο να γίνει. Εκτός αν ενδιαφέρεται κανείς για home cinema του κιλού που κάνουν καμιά φορά δώρο ή κανένα ατμοσίδερο. :tongue1:

Στις τηλεοράσεις όπου πέφτει από τη μια μέρα στην άλλη κατακόρυφα η τιμή τους είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μια προσφορά από μια προαναγγελία πτώσης της τιμής σε μορφή προσφοράς (αγαπημένη τακτική γνωστής αλυσίδας..)

Last edited: