1500 για TV

akis

Established Member
10 September 2007
116
Καλησπέρα σε όλους, ανακάλυψα τυχαία το forum αυτό και το βρήκα ιδιάιτερα ενδιαφέρον.
Τις μέρες που είμαι μέλος εδώ διάβασα αρκετά posts προσπαθώντας να βρω τι θα αγοράσω, αλλά δυστηχώς όσα πιο πολλά έβλεπα τόσο πιο πολύ μπερδευόμουν.

Λοιπόν, διαθέτω μέχρυ 1500 € για αγορά τηλεόρασης και θα ήθελα να μου προτείνετε τι να πάρω.

Από 37-42 ", LCD τα standar, FULL HD ή READY? 100hz ή όχι? FULL HD & 100hz?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Λογικα θα σου προτεινα την Sony 40D3000 αλλα επειδη απο οτι ακουγεται θα καταργηθει σου προτεινω να αυξησεις λιγο το budget και να πας για την Samsung 40M86B.

Kατα τ' αλλα συντομα αναμενεται καταιγισμος απο νεα μοντελα οποτε ισως καλυτερα ειναι να περιμενεις λιγο.

Εγώ σου προτείνω την Toshiba 37Z3030 που είναι Full HD και 100Hz και κοστίζει 1600Ε στο digitalo.grΑξίζει πραγματικά πιστεύω

Τον εγδαρες τον ανθρωπο ρε Geo 1264 δεν ειναι καλα ?:flipout:
http://www.net-electric.gr/catalog/toshiba-37x3030dg-full-hd-p-1292.html
Αν και θα προτεινα λιγο υπομονη γιατι θα ερθουν καινουργια κοριτσια πολυ ποιο βραστερα απο την συγκεκριμενη .
Ενω καλιστα θα μπορουσε να παιξει μπαλα και εδω λογο μπατζετ
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=977829

Last edited:
Ουπς , εχεις δικιο (παντα τις μπερδευα αυτες τις 2 καθοτι περιμενα να παρω εαν και εφοσον την Ζ ) σορυ Geo .
Και η Ζ σειρα 100 ΗΖ ειναι , σιγουρο αυτο οπως και οτι ειναι FullHD .
Το τι λεει θα το δουμε συντομα .

Καταρχάς ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις.

Να διευκρινίσω μερικά πραγματάκια. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θα την χρησιμοποιήσω για games(pc, ps3 κτλ).
Την θέλω αποκλειστικά για κανάλια και κυρίως για ταινίες.(dvd απλά ή και hd/br).
Η απόσταση που θα παροκολουθώ είναι 3-4 μέτρα.

Ακη, καλως ηρθες καταρχην στην παρεα -bye-
Αφου την θελεις περισσοτερο για τηλεοπτικα καναλια και ταινιες DVD, γιατι αποκλειεις τις PLASMA, και κυριως την Panasonic 42PX70? Ισως ειναι η καλυτερη ευκαιρια για εσενα στα λεφτα που θελεις να ξοδεψεις.

Συμφωνώ απόλυτα...για τις χρήσεις αυτές μονόδρομος!!!Πλάσμα!!!Οπότε μια PX70 ακόμα!!(γλυτώνεις και λεφτά!!)

Όπως βλέπετε δεν είμαι και σχετικός με το θέμα, απλώς βρέθηκαν στα χέρια μου 1500 και είπα να τα σκοτώσω :twoguns:.

Από ό,τι καταλαβαίνω, για τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες dvd/hd/br που την θέλω, οι plasma είναι καλύτερη επιλογή.
Να πάρω λοιπόν κάτι τέτοιο τώρα ή να περιμένω λίγο καιρό που, από ό,τι διαβάζω εδω, θα κυκλοφορήσουν σύντομα νέα μοντέλα.

Η αναμονή με σκοτώνει, αλλά μια καλύτερη επιλογή αγοράς με ενθουσιάζει.

Re: Απάντηση: 1500 για TV

Από ό,τι καταλαβαίνω, για τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες dvd/hd/br που την θέλω, οι plasma είναι καλύτερη επιλογή.
Να πάρω λοιπόν κάτι τέτοιο τώρα ή να περιμένω λίγο καιρό που, από ό,τι διαβάζω .

Νομιζω οτι τα παιδια προτειναν πλασμα για τηλεοπτικο σημα και DVD , τωρα αν βαλουμε HD , Βlu Ray κτλ. στην ερωτηση τα πραγματα μπορει να αλλαζουν.

Σας ευχαριστώ όλους. Μάλλον πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη.

Η pz70 μου φαίνεται άριστη λύση, λίγο ακριβότερη μεν, αλλα δυνατή! και για όλα όσα ζητάω.