17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Re: Απάντηση: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

View attachment 76902

η καμερα στην στιγμη της δωροδωκιας

.

Nαι Στελιο το παραδεχομαι.Πληρωσα τον Θ. για να φωτογραφηθει μαζι μου την ωρα που τον ασπαζομαι.Αυτογραφο δεν πηρα.Ζηταγε πολλα...

εγω βλέπω ότι μου ζορίσατε το Δαμιανό και ασπρίσαν τα μαλλιά του....

.

o Σπυρος Σουρλας μας εξηγει γιατι δεν πηγε την Δευτερα στη συγκενρτωση για το ΑΤΤΙΚΟΝ

P1020431.jpgP1020430.jpg

δεν μπορουσε να βρει κερακι !

Απάντηση: Re: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

εγω βλέπω ότι μου ζορίσατε το Δαμιανό και ασπρίσαν τα μαλλιά του....

Ναι, Μήτσο. Έφτασα ενθουσιασμένος που σωθήκαμε από τη χρεωκοπία και μου μαύρισαν την καρδιά με το στείρο αρνητισμό τους. :rolleyes:

Περάσαμε υπέροχα! Συγχαρητήρια στο Διονύση (Skakinen) που είχε την ιδέα και στο Στέλιο που το οργάνωσε. :worshippy: Ήταν μια αναλαμπή χαράς και ευτυχίας σ' αυτούς τους ζοφερούς καιρούς. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Στέλιο και την Κάλλη που με πρόσεξαν ιδιαίτερα. :smileJap:

Σπυρος Α(στην ακρη δεξια )
ο πιο καλοντυμενος ανδρας της μαζωξης
περναει διακριτικα αναμεσα στην Ελιτ της βραδιας
φοραει Σακακι Δερματινο Βασιλειος Κωστετσος
και φουστα Valedino

P1020426.jpg

.

Re: Απάντηση: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Σπυρος Α(στην ακρη δεξια )
ο πιο καλοντυμενος ανδρας της μαζωξης
περναει διακριτικα αναμεσα στην Ελιτ της βραδιας
φοραει Σακακι Δερματινο Βασιλειος Κωστετσος
και φουστα Valedino

View attachment 76914

.

Στέλιο μου δεν είσαι καθόλου μέσα στα πράγματα....Η φούστα δεν ήταν Valentino....Ήταν D&G....:BDGBGDB55:
Βασικά πράγματα....

Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους επιμελήθηκαν για την όμορφη βραδιά...
Τόσα χαμόγελα μαζεμένα είχα να δω μήνες....

Peace brothers....-bye-

Peace bro.....(με στοίχειωσες με Molina...)....

Εκπληκτική βραδιά..... Ο Στέλιος ήταν άψογος.... Η ταβερνιάρισσα μια χαρά...

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τα παιδιά που μιλάμε τόσο συχνά και ποτέ δεν είχαμε βρεθεί.....

Όντως ήταν όαση στην μαύρη έρημο....

Πολλά μπράβο στον Shakinen και Στέλιο(ιδιαιτέρως)......

Συμφωνώ με το Σπύρο. Κι εγώ είχα καιρό να δω τόσα χαμόγελα. Βέβαια τα χαμόγελα θα ήταν πολύ περισσότερα αν δεν υπήρχε η περιρρέουσα βαριά ατμόσφαιρα στη χώρα μας. Έστω κι έτσι όμως ήταν ευχάριστο για όλους μας που είδαμε γνωστά και αγαπητά πρόσωπα.

Απάντηση: Re: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Ναι, Μήτσο. Έφτασα ενθουσιασμένος που σωθήκαμε από τη χρεωκοπία και μου μαύρισαν την καρδιά με το στείρο αρνητισμό τους. :rolleyes:
:flipout:

Χάρηκα πολύ που ειδα τοσους φίλους συγκεντρωμένους...
Πολλές ευχαριστίες στά παιδιά που πήραν την πρωτοβουλια της οργάνωσης τής συγκέντρωσης..:grinning-smiley-043

Δεν ειναι και λίγο να μαζευόμαστε τοσοι φίλοι σε τετοιες εποχές..

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να μιλήσω μέ ολους οσο θα επιθυμούσα ,μιάς και η διάταξη τών τραπεζιών δεν βόλευε..Την επόμενη φορά..
Νάμαστε γεροί και νά αντέχουμε..

:2thumb22sup::ernaehrung004: