17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Re: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συνάντηση;

Εμένα με θέτε; Αν με θέτε βάλτε με στη λίστα...... :p

Re: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συνάντηση;

συν πλην κατι ειναι οι συντονιστες της μουσικης κατηγοριας. αν μπορεσω θα περασω και εγω.

Εμένα με θέτε; Αν με θέτε βάλτε με στη λίστα...... :p

Δεν θυμάμαι να έχουν συζητηθεί στην Κατηγορία έργα Κιάμου και Βέρτη αλλά.....τέλος πάντων.....σε εποχές κρίσης ας μη δημιουργούμε και επιπλέον στενοχώριες
4chsmu1.gif

Απάντηση: Re: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συν

Δεν θυμάμαι να έχουν συζητηθεί στην Κατηγορία έργα Κιάμου και Βέρτη αλλά.....τέλος πάντων.....σε εποχές κρίσης ας μη δημιουργούμε και επιπλέον στενοχώριες
4chsmu1.gif

Ρέμος και Οικονομόπουλος, σου κάνουν Αρχηγέ ή θα φας μεγαλύτερη φρίκη ?????:idea: :7SFGSFG:

Τώρα μένει να κανονίσουμε μέρα, ώρα και φυσικά χώρο.

ο Stelios papa ξέρει -και μας σύστησε- ένα πολύ καλό και φτηνό μεζεδοπωλείο, Βατοπεδίου 6, Πανόρμου, πρώτος δρόμος δεξιά αφού περάσεις την Λεωφ. Αλεξάνδρας. Οι τιμές είναι πολύ καλές, οι μεζέδες είναι μιά χαρά και η ταβερνιάρισα είναι χάρμα ειδέσθαι. :award:

ο Stelios papa ξέρει -και μας σύστησε- ένα πολύ καλό και φτηνό μεζεδοπωλείο, Βατοπεδίου 6, Πανόρμου, πρώτος δρόμος δεξιά αφού περάσεις την Λεωφ. Αλεξάνδρας. Οι τιμές είναι πολύ καλές, οι μεζέδες είναι μιά χαρά και η ταβερνιάρισα είναι χάρμα ειδέσθαι. :award:

Συμφωνώ με Λύμπε σε όλα

Απάντηση: Re: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συν

.... και η ταβερνιάρισα είναι χάρμα ειδέσθαι. :award:

Eδω μου φαινεται ταιριαζει καλυτερα το μπουκια και συγχωριο...:antlers:

Re: Απάντηση: Re: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια

Eδω μου φαινεται ταιριαζει καλυτερα το μπουκια και συγχωριο...:antlers:

αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω: takes more than good looks, you know.
for me, anyway.

Διονύση στην αρχική λίστα παρέλειψες τον χούλιγκαν ... αν τολμήσει και δεν έρθει, θα πάω να τον βρω και να τον σύρω με αλυσίδες πίσω από το δρεπανηφόρο άρμα μου ... άλλωστε θέλω να δω να τον δέρνει και ο Μαέστρος ...

Ρε Θήτα αναρωτιέμαι : υπήρξε ποτέ face control που να σε ''έκοψε'' ;;;;

Ρε Θήτα αναρωτιέμαι : υπήρξε ποτέ face control που να σε ''έκοψε'' ;;;;

Ποτέ...Πάντα "κοβόταν" το face control.....

(αλά Τσακ Νόρις).....

Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συνάντη

Αν το πρότεινε ο Stelios το μέρος και τα "παρελκόμενα", μέσα με όλα......

Λόγω εξεταστικής, περιμένω να πείτε ημερομηνία για να δώσω το''ΜΕΣΑ!!!''.:music-smiley-005:

Οι τιμές είναι πολύ καλές, οι μεζέδες είναι μιά χαρά και η ταβερνιάρισα είναι χάρμα ειδέσθαι. :award:

tilted-kilt-waitress.jpg

:rofl:

Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συνάντη

Αν το πρότεινε ο Stelios το μέρος και τα "παρελκόμενα", μέσα με όλα......

Αιμιλιε ..ενα θα σου πω
κατι σαν carey mulligan στα μελαχρινα της

.

Αν γίνει βράδυ το νταλαβέρι είμαι μέσα...

Και εμένα να με υπολογίζετε (και ας κάνετε το αντίθετο !!!!),επίσης εκτός απροόπτου..

Παίδες, για να μη συμπέσει η συνάντησή μας με την Κοπή της πίτας του AvClub, ας τηρήσουμε στάση αναμονής μέχρι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία (της πίτας).
Στο μεταξύ ο Στέλιος μπορεί να κάνει την προεργασία. Υποθέτω ότι Παρασκευή βράδυ είναι μέρα που βολεύει όλους μας.

Αιμιλιε ..ενα θα σου πω
κατι σαν carey mulligan στα μελαχρινα της

.

ΒΑΛΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ (Stelio θα πάμε μια μέρα νωρίτερα οι δυό μας και μετά με τους άλλους.....χαχαχα)