18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Καλημερα , ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση

θα πρεπει να συνδεσω με το καλωδιο της κεραιας και την τηλεοραση και τον ψηφιακο δεκτη αν θελω να βλεπω τα αναλογικα και τα ψηφιακα ??
και αν ναι , πως θα το κανω ? με splitter ?

Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Καλημερα , ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση

θα πρεπει να συνδεσω με το καλωδιο της κεραιας και την τηλεοραση και τον ψηφιακο δεκτη αν θελω να βλεπω τα αναλογικα και τα ψηφιακα ??
και αν ναι , πως θα το κανω ? με splitter ?

Λογικά ο δέκτης για τα ψηφιακά θα έχει και είσοδο και έξοδο (όπως παλιά τα video) και αφού συνδέσεις την κεραία στο δέκτη από εκεί την στέλνεις στην TV.

καλημερα παιδες, θυμιστε μου κατι:

η παρνηθα θα παιζει μονο ψηφιακα ή μονο αναλογικα;

Να εισαι σιγουρος.. Ψηφιακα απο παρνηθα στο οριστικο switch off...
(τωρα το πότε ειναι σαν τους αριθμους του Lotto...)

Οχι.. Η παρνηθα δεν θα εκπεμψει ψηφιακα κατα τη μεταβατικη περιοδο

και εγω αυτο ξερω,παρνηθα μονο αναλογικα.

Re: Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Λογικά ο δέκτης για τα ψηφιακά θα έχει και είσοδο και έξοδο (όπως παλιά τα video) και αφού συνδέσεις την κεραία στο δέκτη από εκεί την στέλνεις στην TV.

Καλησπέρα,
Εγώ όταν χρησιμοποιώ τη σύνδεση (RF-IN RF-OUT) στον ψηφιακό μου δέκτη (Edition Argus Μini-T HDTV), μου χαλάει πολύ την ποιότητα λήψης των αναλογικών καναλιών (και κυρίως της ΝΕΤ, η οποία και με ενδιαφέρει άμεσα λόγω Mundial). Καμιά ιδέα – συμβουλή για το πώς θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα?
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,
Εγώ όταν χρησιμοποιώ τη σύνδεση (RF-IN RF-OUT) στον ψηφιακό μου δέκτη (Edition Argus Μini-T HDTV), μου χαλάει πολύ την ποιότητα λήψης των αναλογικών καναλιών (και κυρίως της ΝΕΤ, η οποία και με ενδιαφέρει άμεσα λόγω Mundial). Καμιά ιδέα – συμβουλή για το πώς θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα?
Ευχαριστώ!

Θεωρητικά πάντα, θα έπρεπε να ενισχύει το σήμα τον αναλογικών και όχι να το χαλάει. Κάνε έναν έλεγχο στον δέκτης σου, μήπως η έξοδος RF που έχει ρυθμιστεί στο δέκτη συμπίπτει με τον κανάλι που εκπέμπει η ΝΕΤ. Συνήθως είναι προ συντονισμένος ο δέκτης στη συχνότητα 68UHF. Αν είναι εκεί τότε κάτι άλλο συμβάινει αν όχι τότε συντόνισε την εσύ στην 68

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ!
Με διακλαδωτη RF δινεις 2 ξεχωριστα καλωδια προς τηλ.και δεκτη,και το προβλημα λυνεται

Εξωτερικό splitter και θα το λύσεις το πρόβλημα.

Ψηφιακά και αναλογικά από : Υμηττό
Ψηφιακά μόνο από : Αίγινα
Αναλογικά μόνο από : Πάρνηθα μέχρι το οριστικό switch off...

Αναλογικά μόνο από : Πάρνηθα μέχρι το οριστικό switch off...

και μετά το switch off, η Πάρνηθα κλείνει οριστικά.

Αυτοί που δεν βλέπουν Υμηττό και Αίγινα..... είμαστε ξεκρέμαστοι....από κάπου αλλού θα πάρουμε σήμα.

Με βλέπω να βάζω μεγάλη κεραία και ενισχυτή για να πιάσω σήμα διαμέσω της Πάρνηθας...:bigcry:

Για να ξεκαθαριστουν λιγο τα πραγματα!!

Υμηττος απο 18/6/10 Αναλογικα και Ψηφιακα και το 2012 ή 2015 Μονο Ψηφιακα

Αιγινα
απο 18/6/10 Μονο Ψηφιακα

Παρνηθα Μονο Αναλογικα και το 2012 ή 2015 με το οριστικο switch off Μονο Ψηφιακα οπως και ολη η Ελλαδα(θεωρητικα παντα για στην Ελλαδα ποτε δεν μπορεις να ξερεις)!Φυσικα και δεν καταργειται η Παρνηθα!

pitsos, billpan, argi73, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!:shakehands:

Μετά το switch off μπαίνει και η Πάρνηθα σε SFN με πολλά άλλα μεγάλα Κ.Ε!
Δεν κλείνει!