18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

esdigital απο που πληροφοριθικες οτι θα ανοιξουν σε εκεινη την συχνοτιτα και εκεινη την ωρα τα καναλια..?-bye-

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1216597&postcount=3 η ειδηση για εκπομπη της digea χθες το απογευμα επιβεβαιωνεται και απο αλλο ποστ στα της τηλεορασης οπως βλεπετε...
και μαλιστα ο ανθρωπος ομολογει οτι ηταν εντελως τυχαιο....οσο κι αν αυτο δεν αρεσει στις κασσανδρες της καταστροφης και της απαισιοδοξιας δυστυχως γι αυτες ειναι αληθεια....η digea ξεκινησε δοκιμαστικες εκπομπες !!!

Μαλιστα για σημερα ξερουμε τιποτα με DVB DREAM και την καρτουλα μου επανω πως κανω την δουλεια κανενας σχετικος...?

φιλε satnick δεν λεει οτι πληροφορηθηκε για την εκπομπη αλλα λεει καθαρα οτι τα ειδε...

ok παιδια ξερετε οτι παρασειρομε και κεγομαι δεν εχω υπομονη...-bye-

Επειδή δεν γίνεται να διαβάζει κάποιος το νήμα για να ενημερωθεί και να καταλήγει να διαβάζει πράγματα άσχετα, σβήστηκαν posts με αβάσιμους χαρακτηρισμούς, εικασίες και όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονταν με αυτά.

Παρακαλώ να παραμείνετε στο θέμα μας, που αφορά την έναρξη εκπομπων της Digea στην Αθήνα στις 18 Ιουνίου.

Φίλιππος

Κύριοι,

θα παρακαλέσω θερμότατα, απο τούδε και εξής - και επειδή η 18η Ιουνίου πλησιάζει επικίνδυνα -να είστε προσεκτικοί στα posts που κάνετε, είτε αυτά αφορούν ειδήσεις, είτε κριτική, είτε πληροφορίες (εκ των έσω /έξω δεν έχει σημασία).

Το θέμα είναι "ευαίσθητο" και η παρεκτροπή εύκολη ...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων

Φιλικά (πάντοτε),

Φίλιππος

μουρατε μοιπος αναφερεσε και σε εμενα χωρις να ειρονευομαι απλα πες μου να ξερω...-bye-

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

μουρατε μοιπος αναφερεσε και σε εμενα χωρις να ειρονευομαι απλα πες μου να ξερω...-bye-

Οχι, δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.

Παράκληση είναι, προς όλους μας (δεν αφήνω ΟΥΤΕ τον εαυτό μου απ' έξω). :ernaehrung004:

Οχι φιλε προς θεου απλα ρωτησα μην κανω τιποτα εκτος των κανονισμων οκ τελος το θεμα...-bye-

[FONT=&quot]τωρα παιζει ψηφιακα ..βλεπω τελεια εικονα.. μαλλον παλι δοκιμαστικο κανει η [/FONT][FONT=&quot]digea[/FONT]

[FONT=&quot]τωρα παιζει ψηφιακα ..βλεπω τελεια εικονα.. μαλλον παλι δοκιμαστικο κανει η [/FONT][FONT=&quot]digea[/FONT]

Από Υμηττό είναι οι δοκιμές? Περιοχή σου?:music-smiley-005:

Από Υμηττό είναι όντως, συχνότητα 46, Αλτερ, Αντ1, Αλφα και Λιακόπουλος στο Μακεδονία !!!:D

Από Γαλάτσι έπιασα Αλφα Αντεννα Αλτερ Και m.tv(Μακεδονια)
Φουλ ελληνικο epg τέλεια εικόνα

Πιάνω με πολλά χιόνια τα κανάλια αναλογικά του Υμμητού και γιαυτο έχω την κεραία προς Πάρνηθα αλλά τα ψηφιακά τα πιάνω καμπάνα

Last edited:

Παιδια καμια εικονα ανεβαστε για να τα συγκρινουμε με τα δικα μας εδω πανω στην Θεσσαλονικη.

Πριν 5 λεπτα σταματησε η εκπομπη...

Μόλις κλεισανε οι δοκιμαστικές εκπομπές

υπαρχουν ακομα γιατι στο 46 δεν πιανω τιποτα με samsung 40a856?

4 φώτο εντελώς χάλια τραβηγμένες από μένα λόγω βιασύνης από κινητό
Epg ήθελα να τραβήξω γιατί έλεγα πως ανάλυση δε θα φαίνεται από το κινητό.
Πάντως η τηλεόραση μου έγραφε 576i
http://img245.imageshack.us/gal.php?g=27052010375.jpg