18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Μα καλά... 10 λεπτά κάνουν δοκιμές?
Δεν πρόκειται να προλάβουμε να τις δούμε μου φαίνεται!!!!!!!!!!

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Εσωτερικά κάνουν συνέχεια δοκιμές, αυτά είναι το λουκουμάκι προς εμάς και μία ευκαιρία να τσεκάρουν τους πομπούς

Παιδια καμια εικονα ανεβαστε για να τα συγκρινουμε με τα δικα μας εδω πανω στην Θεσσαλονικη.

επειδη απόσο θυμαμαι η digea κωδικοποιεί μία φορά το σήμα στην αθήνα και μετά το στέλνει σε όλους τους πομπούς έτοιμο, η ποιότητα θεσσαλονίκη αθήνα κτλ θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια.

επειδη απόσο θυμαμαι η digea κωδικοποιεί μία φορά το σήμα στην αθήνα και μετά το στέλνει σε όλους τους πομπούς έτοιμο, η ποιότητα θεσσαλονίκη αθήνα κτλ θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια.
Ακριβώς!!!!:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

4 φώτο εντελώς χάλια τραβηγμένες από μένα λόγω βιασύνης από κινητό
Epg ήθελα να τραβήξω γιατί έλεγα πως ανάλυση δε θα φαίνεται από το κινητό.
Πάντως η τηλεόραση μου έγραφε 576i
http://img245.imageshack.us/gal.php?g=27052010375.jpg

Οπ και εσυ σειρα 6?-bye-

Και εγώ χθες το βράδυ έπιασα τα 4 κανάλια που αναφέρηκαν! Αιγάλεω μένω. η ποιότητα του σήματος ήταν φουλ ( με Sony w4500).

Τι ώρες εχετε εντοπίσει τις δοκιμαστικές εκμπομπές ?
ειναι σε καθημερινή πλέον φάση ?

Το CNN πάντως αναλογικά εκπέμπει κανονικά στην συχνότητα 46 χωρίς καμιά διακοπή (τσεκαρισμένο) για τις όποιες δοκιμές της Digea που έχουν αναφερθεί,απλά κάποιες στιγμές (το CNN) έχει κάποιες παρεμβολές ,που δεν είχε. (και από ΕΡΤ ακόμα τίποτε για το αν μεταφερθεί σε άλλη συχνότητα...)

ελεος με τις αμφιβολιες του συγκεκριμενου....βγαζει ψευτες τωρα τα ιδια μας τα ματια αλλα και τους δεκτες μας που εχουν αποθηκευτει τα καναλια απο την 46 συχνοτητα...

Το CNN πάντως αναλογικά εκπέμπει κανονικά στην συχνότητα 46 χωρίς καμιά διακοπή (τσεκαρισμένο) για τις όποιες δοκιμές της Digea που έχουν αναφερθεί,απλά κάποιες στιγμές (το CNN) έχει κάποιες παρεμβολές ,που δεν είχε. (και από ΕΡΤ ακόμα τίποτε για το αν μεταφερθεί σε άλλη συχνότητα...)
Φαντάζεσαι να το ξεχάσουν στη 46? Μάλλον θα το σταματήσουν οριστικά όμως, εκτός αν θυσιάσουν κανα άλλο δορυφορικό (πχ ρικ ή tv5) και το βάλουν στην 39 ή στη 43.

Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Φαντάζεσαι να το ξεχάσουν στη 46? Μάλλον θα το σταματήσουν οριστικά όμως, εκτός αν θυσιάσουν κανα άλλο δορυφορικό (πχ ρικ ή tv5) και το βάλουν στην 39 ή στη 43.
Λογικό ακούγεται, αλλά στην Ελλάδα ζούμε και όλα είναι πιθανά....

σχετικα με το cnn αντιγραφω τι εγραψε το μελος grgmtk στο satleo.gr οταν εμφανιστηκαν τα ψηφιακα στη συχνοτητα 46...

"
δεν έχω ακόμα ψηφιακό mpeg4 δέκτη και δεν μπορώ να δω

αυτό που ξέρω όμως γιατί το βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή
το CNN στην συχνότητα 46 από Υμηττό "

Λογικό είναι να εκπέμπει όταν δεν εκπέμπουν τα ψηφιακά..... Το θέμα είναι τι κάνει όταν εκπέμπουν τα ψηφιακά...

οποτε; Οσοι αναφερουν εκπομπες ειναι σουρωμένοι; Ψευτες; Αιτιολογισε μας λιγακι τι μπορει να παιζει.

(το CNN) έχει κάποιες παρεμβολές ,που δεν είχε.

Αυτές οι παρεμβολές είνα όταν ανοίγει η Digea στο ίδιο κανάλι και κάνει τις δοκιμές τις. ;)

βρε παιδιά μην αρπάζεστε...όλοι το ίδιο θέλουμε...α ρε digea,με τις ωρες που κάνεις δοκιμές θα μας βάλεις να τσακωθούμε...έχω αποβλακωθεί να βλέπω cnn μιλάμε!!!Αν και σας διαβάζω καιρό,τώρα γράφτηκα...καλώς σας βρήκα λοιπόν