Εγω το εχω κανει PiP σε μικρη εικόνα κατω δεξιά και του την εχω στημενη....
ελεος με τις αμφιβολιες του συγκεκριμενου....βγαζει ψευτες τωρα τα ιδια μας τα ματια αλλα και τους δεκτες μας που εχουν αποθηκευτει τα καναλια απο την 46 συχνοτητα...
οποτε; Οσοι αναφερουν εκπομπες ειναι σουρωμένοι; Ψευτες; Αιτιολογισε μας λιγακι τι μπορει να παιζει.
To CNN δεν νομίζω να το κλείσει ένας Πρωθυπουργός με Αμερικάνικο διαβατήριο τι θα βλέπει η μάνα του...
Αν ήταν στη θέση του το Russia Today θα το έκλειναν σίγουρα !
Στις αναφορές που είχαμε έκαναν λόγο καθαρά για κλείσιμο του CNN!
Αν και δυστυχώς δεν μπορώ να το δω ο ίδιος μιας και δεν μένω Αθήνα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θεωρώ ότι έκλεινε το CNN και επανερχόταν όταν τελείωναν οι δοκιμές!
Και αυτό γιατί
1. έχει τέτοια ισχύ από Υμηττό που δεν θα μπορούσε να το εξαφανίσει το ψηφιακό σήμα που θα εξέπεμπε πάνω του τελείως, όσο δυνατό και να είναι
2. όταν ένα αναλογικό σήμα εκπέμπει παράλληλα με ένα ψηφιακό δεν βλέπουμε παρεμβολή αλλά χιονάκι πάνω στο αναλογικό! Οι αναφορές για παρεμβολές έκαναν λόγο για γραμμές που σημαίνει παρεμβολές από άλλο αναλογικό κανάλι
3. αν δεν έκλεινε το CNN τελείως, το ψηφιακό σήμα θα λαμβανόταν με χαμηλή ισχύ ή και σπασίματα, ενώ οι αναφορές έκαναν λόγο για σήμα φουλ
Στη Θεσσαλονίκη πάντως στις δοκιμές της Digea άλλοτε έκλειναν τους αναλογικούς, άλλοτε όχι! Στα αναλογικά εμφανιζόταν έντονο χιόνι και θόρυβος στον ήχο και το ψηφιακό σήμα ήταν χαμηλό! Αυτά βέβαια από τις δυτικές μιας και οι μεταδόσεις αφορούσαν το Φιλίππειο που δεν λαμβάνεται στα ανατολικά της πόλης!
Όμως έτσι κι αλλιώς δοκιμές θα γίνονται συνέχεια μέχρι τις 18, θα δούμε πόσο σταματάει το CNN! Όπως και να γίνει όμως, το CNN θα σταματήσει από τη 46 και δεν τίθεται ούτε λόγος να πάει η Digea σε άλλες συχνότητες από τις 46 & 47
Κ εγω φιλε οταν εκαναν δοκιμες Θεσσαλονικη στο 25uhf(alter)και 29(m.tv) ειχα βαλει PiP.Αρε κατι ξενυχτια που θα κανετε κατω...Υπομονη και καφεδακι ειναι απαραιτητα!!!
Δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεσαι,αλλά αποφάσισε όμως πρωτα από Αιγινα λαμβανεις ή από Υμηττό....για να ξέρεις τι βλέπεις.
Οτι βλέπει ο καθένας δεν με ενδιαφέρει παρά ότι βλέπω εγώ ή μπορώ να ελέγξω (με διάφορους τρόπους).Το CNN δεν έχει σταματήσει καθόλου να εκπέμπει. (από κέντρο Αθήνας προς Ν.Προάστια)
Αν όντως το έχεις επιβεβαιώσει, αυτό σημαίνει ότι η Digea υπερκαλύπτει το CNN, δεδομένου ότι το δεύτερο δεν παίζει με αμελητέα ισχύ, αν όντως δεν σταμάτησε, η Digea παίζει με πομπό τερατώδους ισχύος!Εγω δεν συμπερανα με ότι αναφέρθηκε ότι έκλεινε το CNN για δοκιμές,ούτε κλείνει γιατί το έχω επιβεβαιώσει και με κάποιον γνωστό από την ΕΡΤ.
Τότε σε αυτούς που εξαφανίστηκε το CNN στέλνει η digea το μέγιστό της σήμα! Μόνο όμως με αναφορές από πολλά σημεία θα το ξέρουμε στάνταρ αν η εκπομπή των δοκιμών είναι κατευθυντική! Δεν τη συμφέρει όμως πομπός κατευθυνόμενος έτσι και αλλιώς!1 & 3 -Δεν είμαι τεχνικός,αλλά παίζει ρόλο και η κατευθυνση του σήματος εξίσου με την ένταση
Οι γραμμές δεν αφορούν αναφορά δικιά σου! Εξάλλου εγώ δεν συνηθίζω να χρεώνω ανείπωτες κουβέντες σε άλλους, ούτε διάβασα δικιά σου αναφορά για τις ώρες των δοκιμών!2)Δεν μίλησα για γραμμές αλλά για παρεμβολές κάτι ενδιάμεσο,χιονάκι,σαν μειωμένο σήμα κλπ (και εκείνει την στιγμή τσεκαρίστηκε δεν υπήρχε και ψηφιακό σήμα παράλληλα)
Δεν διαφωνώ, δεν νομίζω όμως να μην έχουν έρθει σε καμία συννενόηση! Με το διαφημιστικό άνοιγμα που έχουν κάνει, θεωρείς ότι πάνε κατευθείαν να γίνουν ρεζίλι? Περιοχές δίπλα στον Υμηττό με το CNN ανοικτό κάτω από το ψηφιακό δεν θα λαμβάνουν τίποτα!Οταν η Digea εκπέμπει χωρίς άδεια στην ψηφιακή και όλα είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση ,πιθανόν και η ΕΡΤ να παίξει το παιχνίδι της αν δεν υπάρξει λύση με άλλες συχνότητες.Εξάλλου ποιός μίλησε ότι θα καλύπτεται όλη η Αθήνα ψηφιακά,όταν η Πάρνηθα θα εξακολουθήσει να εκπέμπει κανονικά επίσης στην 46 συχνότητα άλλο κανάλι ;
Δεν νομιζω να σου ζητησα την αδεια για το τι θα γραφω....το μελος grgmtk στο satleo.gr οταν εμφανιστηκαν τα ψηφιακα στη συχνοτητα 46 σε διαψευδει πανηγυρικα οπως ανεφερα και σε προγουμενο ποστ...
Ενταξει μωρε,θα το παραδεχθω,λεω ψεμματα και ειμαι και παπαγαλακι της digea....ατυχια,πως τα εκανα ετσι.... με ξεσκεπασε...Καληνυχτα
Και πολύ καλά κάνεις, αλλά δεν αναφέρθηκες στην ώρα των δοκιμών, τουλάχιστον εγώ δεν είδα δικιά σου αναφορά για τα ψηφιακά εκείνη την ώρα και τι έκανε το CNN επίσης!
Αν όντως το έχεις επιβεβαιώσει, αυτό σημαίνει ότι η Digea υπερκαλύπτει το CNN, δεδομένου ότι το δεύτερο δεν παίζει με αμελητέα ισχύ, αν όντως δεν σταμάτησε, η Digea παίζει με πομπό τερατώδους ισχύος!
Τότε σε αυτούς που εξαφανίστηκε το CNN στέλνει η digea το μέγιστό της σήμα! Μόνο όμως με αναφορές από πολλά σημεία θα το ξέρουμε στάνταρ αν η εκπομπή των δοκιμών είναι κατευθυντική! Δεν τη συμφέρει όμως πομπός κατευθυνόμενος έτσι και αλλιώς!
Αφού υπήρχε χιονάκι στο CNN πάντως και μειωμένο σήμα χωρίς να υπάρχει ψηφιακό σήμα ή θα είχε χαμηλό σήμα το ψηφιακό σε σημείο που δεν θα κλείδωνε καθόλου λόγω της αναλογικής εκπομπής ή θα είχε πρόβλημα το CNN!
Δεν διαφωνώ, δεν νομίζω όμως να μην έχουν έρθει σε καμία συννενόηση! Με το διαφημιστικό άνοιγμα που έχουν κάνει, θεωρείς ότι πάνε κατευθείαν να γίνουν ρεζίλι? Περιοχές δίπλα στον Υμηττό με το CNN ανοικτό κάτω από το ψηφιακό δεν θα λαμβάνουν τίποτα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.