18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

18 Ιουνίου
Αίγινα:Ψηφιακά
Υμμηττός:Ψηφιακά και Αναλογικά
Πάρνηθα:Αναλογικά

Πάρνηθα: Αναλογικά
Υμμητός: Αναλογικά και Ψηφιακά
Αίγινα: Ψηφιακά

αρα εγω που βλεπω Παρνηθα,θα πρεπει να γυρισω Αιγινα.
ειμαι διπλα στον Υμμητο και λογω της μοναδικης τεραστιας πολυκατοικιας στην περιοχη,δεν "βλεπω" Υμμητο.
πρεπει να τον σημαδευω(Υμμητο) ή μπορει να παιρνω απο αντανακλασεις λογω κοντινης αποστασης?

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Τελευταιος και καταιδρωμενος :D

Υποδειξτε μου δυο κατηγοριες δεκτων για να υποδεχτουμε το κοσμοιστορικο αυτο γεγονος.

1) Ενας να ειναι στην φτηνοτερη κατηγορια τιμης αλλα να μην ειναι και για μπατσες και να τον αλλαζω σε κανα μηνα

2) Ενας που να εχει την δυνατοτητα εγγραφης σε σκληρο δισκο ενσωματωμενο και να ειναι παλι ο φτηνοτερος δυνατος.

αρα εγω που βλεπω Παρνηθα,θα πρεπει να γυρισω Αιγινα.
ειμαι διπλα στον Υμμητο και λογω της μοναδικης τεραστιας πολυκατοικιας στην περιοχη,δεν "βλεπω" Υμμητο.
πρεπει να τον σημαδευω(Υμμητο) ή μπορει να παιρνω απο αντανακλασεις λογω κοντινης αποστασης?

Δε πιάνεις ούτε ένα κανάλι από Υμμητό έστω με χιόνια?Γιατί εγώ,μένω Γαλάτσι και αναγκαστικά λόγω Τουρκοβούνια έχω σήμα από Πάρνηθα,άλλο που από Υμμητό σχεδόν όλα τα πιάνω με χιόνια(εκτός αν βάλω ενισχυτή όπως είχα παλιά που τα έπιανα καμπάνα) και όταν κάνανε τεστ τα ψηφιακά τα έπιασα με εικόνα κρύσταλλο.Δυστυχώς δε πρόλαβα να δω σήμα

Δε πιάνεις ούτε ένα κανάλι από Υμμητό έστω με χιόνια?Γιατί εγώ,μένω Γαλάτσι και αναγκαστικά λόγω Τουρκοβούνια έχω σήμα από Πάρνηθα,άλλο που από Υμμητό σχεδόν όλα τα πιάνω με χιόνια(εκτός αν βάλω ενισχυτή όπως είχα παλιά που τα έπιανα καμπάνα) και όταν κάνανε τεστ τα ψηφιακά τα έπιασα με εικόνα κρύσταλλο.Δυστυχώς δε πρόλαβα να δω σήμα

οταν ημουν γυρισμενος Υμμητο,εβγαιναν αλλα με χιονια και πολυ ειδωλο.
τωρα που ειμαι Παρνηθα,δεν εχω δοκιμασει.
λες να εχω εστω και ετσι σωστο αποτελεσμα?

Αν πιάνεις κανάλια από υμμητό γυρισμένος Πάρνηθα τότε έχεις πιθανότητα.Πιο μεγάλη βέβαια να γυρίσεις κεραία προς Υμμητό.Υπομονή μέχρι να ξεκινήσουν.Δοκίμασε π.χ την συχνότητα του MTV από Υμμητό με την κεραία στην Πάρνηθα

Αν πιάνεις κανάλια από υμμητό γυρισμένος Πάρνηθα τότε έχεις πιθανότητα.Πιο μεγάλη βέβαια να γυρίσεις κεραία προς Υμμητό.Υπομονή μέχρι να ξεκινήσουν.Δοκίμασε π.χ την συχνότητα του MTV από Υμμητό με την κεραία στην Πάρνηθα

αρα δεν ειναι υποχρεωτικο να τον βλεπω οπως με την αναλογικη...
κατσε να τελειωσει το 4 στο mega της γυναικας μου και θα σου πω...:ears:

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Σημερα κανανε δοκιμες στη Βουλα και παρουσίαση .Δεν ειδε κανεις τιποτα ?

Εγώ ξέρω ότι έκαναν απλά παρουσίαση και όχι δοκιμές...

εχθες το βραδυ που τσεκαρα τα τελευταια καναλια στην σειρα που εχει πιασει ο αναλογικος δεκτης,περνωντας τα 15-20πρωτα που ειναι απο Παρνηθα-που ειμαι στραμενος-τα επομενα που ειναι προφανως απο Υμμητο,βγαινουν με χιονια και ειδωλο,αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν βλεπονται.
στην χειροτερη βεβαια ενα απλο γυρισματακι της κεραιας,πιστευω οτι θα ειναι αρκετο,για να βγουν σωστα τα ψηφιακα απο Υμμητο.

Last edited:

Και εγώ δεν ξέρω άν θα πιάνω (Στο χάρτη κάλυψης της Digea, εκει που είμαι έχει κάτι "σκιές"). Τώρα βλέπω απ' τον αναμεταδότη Βάρης, μή έχοντας οπτική επαφή με Αίγινα, Υμηττό.

να ρωτησω κατι αφελες.
για να πιασω τα ψηφιακα απο τον αναμεταδοτη της αιγινας θα πρεπει να εχω οπτικη επαφη μαζι του ή παιζει και αλλιως?

Και εγώ δεν ξέρω άν θα πιάνω (Στο χάρτη κάλυψης της Digea, εκει που είμαι έχει κάτι "σκιές"). Τώρα βλέπω απ' τον αναμεταδότη Βάρης, μή έχοντας οπτική επαφή με Αίγινα, Υμηττό.
Aπό αίγινα θα δεις αν θα δεις, από υμηττό δεν υπάρχει πιθανότητα.

να ρωτησω κατι αφελες.
για να πιασω τα ψηφιακα απο τον αναμεταδοτη της αιγινας θα πρεπει να εχω οπτικη επαφη μαζι του ή παιζει και αλλιως?
ποια περιοχη είσαι?

παιδια ρωταω γιατι στο εξοχικο στην αιγινα αυτη την στιγμη δεν πιανω καλα τα καναλια με εσωτερικη κεραια(πιανω μονο ετ1,νετ,ετ3,μεγα).
ρωταω γιατι δεν νομιζω οτι εχω οπτικη επαφη με τον αναμεταδοτη στην αιγινα,οποτε με την ελευση της ψηφιακης αν πρεπει να βλεπω τον αναμεταδοτη δεν προκειται να αλλαξει κατι?

παιδια ρωταω γιατι στο εξοχικο στην αιγινα αυτη την στιγμη δεν πιανω καλα τα καναλια με εσωτερικη κεραια(πιανω μονο ετ1,νετ,ετ3,μεγα).
ρωταω γιατι δεν νομιζω οτι εχω οπτικη επαφη με τον αναμεταδοτη στην αιγινα,οποτε με την ελευση της ψηφιακης αν πρεπει να βλεπω τον αναμεταδοτη δεν προκειται να αλλαξει κατι?
στην αιγινα υπάρχει δυνατότητα να δεις και από τους εκεί πομπούς, αλλά και από υμηττό - εξαρτάται σε ποιο σημείο του νησιού βρίσκεσαι. Καλό είναι να βάλεις εξωτερική κεραία, θα είσαι σίγουρα πιο καλυμμένος και σε περιπτώσεις κακοκαιρίας που το σήμα κάνει σπασίματα.

'Εχω ληψη ΜΟΝΟ απο Αίγινα και στο χθεσινό scan (εχει καταντήσει καθημερινή συνήθεια πλεόν, φαντάσου να έβλεπα και τηλεόραση :flipout:) κατέβηκαν 12 συχνότητες HD service έτσι οπως αναγράφονται στην TV.

αρα χρειαζεται να εχεις οπτικη επαφη με τον αναμεταδοτη ή οχι?