18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

αρα χρειαζεται να εχεις οπτικη επαφη με τον αναμεταδοτη ή οχι?

βαση προδιαγραφων,εννοηται οτι η ψηφιακη ειναι ευκολοτερη στον συντονισμο των συχνοτητων και μαλιστα ευνοηται των αντανακλασεων.
εγω στο δωματιο με μια μικρη εσωτερικη κεραια απο τα jumbo,πιανω τα ψηφιακα της ερτ με 100% σημα.
τυχαιο....?....δεν νομιζω.....

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Εφόσον το ΡΙΚ ηδη εκπέμπει , μήπως ελευθερωθει η συχνότητά του και μπουν εκει τα καναλια ? Λεω εγω τωρα.....:smash:

Μα γιατί χαίρεται ο κόσμος & χαμογελάει πατέρα; Να κάνω μια αφελή ερώτηση για όποιον ξέρει: Σε τι "φανταστική" ανάλυση εκπέμπουν τα εν λόγω κανάλια στο πακέτο της n0va και σε τι ανάλυση εκπέμπουν στις δοκιμές της επίγειας, εάν έχει παρατηρήσει κανείς;

είναι on τα 4 κανάλια τώρα κάντε δοκιμή

οχι ρε γαμωτο ειμαι στη δουλεια.:twoguns:

τέλος προς το παρόν
2 φορές ανοίξανε για κάνα 5' τώρα σκοτάδι

Καλά.. πώς τα προλαβαίνεις?
Συνέχεια scan κάνεις, ή έχεις τη TV ανοικτή και κολλημένη σε κάποια συχνότητα?:SFGSFGSF:

Παιδια κανα νεο απο τα καναλια ηταν καθολου on ξανα??-bye-

Καλά.. πώς τα προλαβαίνεις?
Συνέχεια scan κάνεις, ή έχεις τη TV ανοικτή και κολλημένη σε κάποια συχνότητα?:SFGSFGSF:

έχω στο PC ένα stickaki και έχω να παίζει το CNN μόλις γίνει blue(έχει χάσει το σήμα) γυρίζω σε DVB-T

Σε ποια περιοχή είδες τις δοκιμές,γιατί τις ώρες που έγραψες το CNN λειτουργούσε κανονικά (με παρεμβολές) στο κέντρο Αθήνας που βρισκόμουν.

Ξερεις υπάρχουν και ατομα που παρακολουθούν το CNN συστηματικά για λόγους δουλειάς ....

Ατσα αυτο θα πει scan..-bye-

Βασικά και γω καθε βραδυ αυτο κανω με το tuner ανοιχτο στο cnn αλλα απο οτι φαινεται πρεπει να το αφηνω και την μέρα...

είμαι στα βόρεια προάστια και συντονισμένος φυσικά με Υμηττό
σαν στέλνω και Screenshot από τις συχνότητες και τι pid. Τώρα δεν έχει σήμα και δεν ξέρω αν πάντα εκπέμπουν με τα ίδια pid

παρατήρησα το EPG ήτανε στα αγγλικά δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό η είναι πρόβλημα του δέκτη μου

Attachments

• alpha.jpg
    alpha.jpg
    37.5 KB · Views: 114
  • alter.jpg
    alter.jpg
    37.6 KB · Views: 68
  • ant1.jpg
    ant1.jpg
    37.5 KB · Views: 54
  • m.tv(makedonia)b.jpg
    m.tv(makedonia)b.jpg
    36.5 KB · Views: 50
Last edited:

12:15 με 12:30 είχαμε εκπομπή στην συχνότητα 46,στα δυτικά προάστεια της Αθήνας με Χoro 7600 signal level 76% και signal quality 100%.Ελληνικό EPG με την εικόνα στα τέσσερα κανάλια σαφώς ανώτερη από Nova.Στην 47 συνεχίζει το Αttica τελευταία στιγμή θα γίνουν δοκιμές σε αυτή την συχνότητα δεν μπορώ να καταλάβω.Εντελώς τυχαία έβαλα CNN στις 12:15 και είδα την δοκιμαστική εκπομπή τους πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα ανοίγουν πιο συχνά. :cool:

Οταν ανοιξαν για μιση ωρα στις 27-5 και σ εμενα το epg εβγαινε στα αγγλικα και απ οτι εχω διαβασει στο φορουμ αυτο συνεβη σε αρκετα ατομα οταν ξεκινησε η digea στη Θεσσαλινικη.

Απλά φαίνεται οι δοκιμές είναι κατευθυντικές γιατί Κέντρο Αθήνας προς και Ν.Προάστια φαίνεται το με παρεμβολες (από αιγινα) CNN να καλύπτει τις όποιες δοκιμές αλλά αντίστροφα το Attica ενώ φαίνεται πιό αχνά από πριν (με επίσης παρεμβολές από Αιγινα), δεν έχει κάποια ψηφιακή εκπομπή στην συχνότητα.

Και τα δύο κανάλια δεν έχουν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν ,αν και το Αttica εκπέμπει με προσανατολισμό Δ.Προάστια,ενώ το CNN για όλη την Αττική.

Last edited:

Ποιότητα 0; Το 768Χ576 τι μπορεί να είναι ;

90626698.jpg

Ξέρει κανείς με τι ανάλυση θα εκπέμπουν ;

Η ανάλυση του βίντεο, 768Χ576 είναι η στάνταρ ανάλυση του PAL. Όσο για την ένδειξη ποιότητας, μπορεί να είναι και λανθασμένη. Και σίγουρα θα είναι αν βλέπεις κανονικά και χωρίς προβλήματα τα κανάλια...