18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Χάζευα τα δοκιμαστικά του Καναδικού αγώνα στον άλφα. bitrate από 3,70 έως 4,99.
Ήχος mpeg1 48khz, 192 kbps.
Τώρα μαυρίλα και γυρίζω στο bbc!

Χάζευα τα δοκιμαστικά του Καναδικού αγώνα στον άλφα. bitrate από 3,70 έως 4,99.
Ήχος mpeg1 48khz, 192 kbps.
Τώρα μαυρίλα και γυρίζω στο bbc!

Αχιλλέα ειχες ελληνικό epg ? στην 5090H

Παλλήνη με eye tv στο mac (έχω βγάλει την κεραία από την 5090Η λόγω συγχρονισμού του ήχου για το μουντιάλ). ΜΕΓΚΑ, σκάι και σταρ, συν το τεστ. EPG κανονικά στα Ελληνικά, ποιότητα 100% ισχύς 63%.

Σε ποια συχνότητα τα έπιασες με το eye tv? Τα έκανες manually add ή το βρήκε μόνο του?

Σε ευχαριστώ!

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Παιδια η ''παλια'' τβ που εχω (sony 40w3000)εχει δεκτη mpeg 4 η τζαμπα παιδευομαι?:ears:

Παιδιά γειά σας. Το πρόβλημα με το ελληνικό και αγγλικό EPG οφείλεται στα διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων ή στη DIGEA; Νομίζω και στη Θεσσαλονίκη υπήρχε το ίδιο πρόβλημα στην αρχή.

Αυτά είναι χαζομάρες(περι τηλεοράσεων και Ελληνικού epg)To epg ρυθμίζει και αναγνωρίζει την γλώσσα του,ανάλογα με την χώρα και την γλώσσα που έχει δηλώσει ο κάθε ένας μας στο μενού.

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Αυτά είναι χαζομάρες(περι τηλεοράσεων και Ελληνικού epg)To epg ρυθμίζει και αναγνωρίζει την γλώσσα του,ανάλογα με την χώρα και την γλώσσα που έχει δηλώσει ο κάθε ένας μας στο μενού.

Εμενα παντως στον xoro 7600 hrt hd που εχω μου βγαζει το epg της ερτ στα Ελληνικα και σε ολες τις δοκιμες της digea μου το εμφανιζει στα Αγγλικα....Σε mvision hd200 combo το εμφανιζει κανονικα στα Ελληνικα το epg της digea

Last edited:

Καμία σχεση . Εχει να κανει με αλλα πραγματα , γιατί δεν μπορει της ΕΡΤ πχ να το βλέπει κανονικα ελληνικό και της Digea αγγλικό παρότι το μενού και ολες οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα

Πώς γίνεται στις μισές τηλεοράσεις-δέκτες να παίζει μια χαρά και στις άλλες όχι;;Πάντως δεν πρέπει να έχει να κάνει με το ότι είναι mpeg4 της digea και mpeg2 της ερτ,δέν νομίζω να φταίει αυτό.Πάντως εάν κάνεις τις ρυθμήσεις του δέκτη-τηλεόρασης σωστά,συνήθως δεν έχει πρόβλημα.

Οι ρυθμίσεις είναι στην ελληνική γλώσσα. Τώρα, γιατί το EPG είναι στα αγγλικά, αυτό η DIGEA το ξέρει.

@ zara27
Δημήτρη δεν τα έπιασα με την 5090Η, αλλά με το eye tv στο mac. Λόγω μουντιάλ για συγχρονισμό του ήχου της ΝΕΤ και της μετάδοσης του hd suisse σήμερα για όλη τη μέρα η 5090Η ήταν εκτός κεραίας.

@ Χιούστον
Απλά έκανα νέο συντονισμό και στο advanced ζήτησα απλά να μου προσθέσει όποιο νέο κανάλι βρει.

ειναι ανοιχτη τωρα η 46 μαλλον απο Αιγινα γιατι το σημα ειναι 80% σ αντιθεση με το απογευμα που ειχα σημα 97% απο Υμηττο....οσοι εχετε την κεραια σας στραμενη προς Αιγινα καλα θα ειναι να κανετε ενα scan για να βεβαιωθουμε

Και μαλιστα με ελληνικότατο epg .Εκανα δοκιμη και αλλαξα τη γλωσσα στην tv σε αλλες γλωσσες και συνεχιζε να δειχνει ελληνικό epg .Η κεραιαβλεπει καρφι Υμηττό με Level 86% & Quality 100%

Ωραια,σ ευχαριστω zaras27 !Eκανα κι εγω το ιδιο και το epg δειχνει ελληνικα!!!