18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Εμένα η τηλεόραση-Monitor Που χρησιμοποιώ και για οθόνη pc (Samsung 2333hd)παρότι λέει ότι υποστηρίζει mpeg4 μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται το HD...

Φαινεται καθαρα τωρα οτι κανουν δοκιμες στο epg . Ενω προηγουμένος ηταν ελληνικό και κοιταζα τις μερες ξαφνικα ελληνικό εμεινε μόνο στον ΑΝΤ1 και τα υπολοιπα γυρισαν σε αγγλικό

Επι του πιεστηρίου:
4 κανάλια ανοικτά ALPHA, ALTER, ANT1 & Makedonia

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

έχω την Panasonic TX-P42X10E που λέει ότι είναι mpeg 4 αλλά έχω μόνο ήχο στην 46!
ενώ με τον mvision τα βλέπω κανονικά!
Ξέρει κανείς γιατί?

Εμενα παντως το epg ειναι παντοτε και τωρα και στις αλλες δοκιμες και σε ολα τα καναλια ελληνικο!
Κεντρο Αθηνας Sony Bravia KDL-W40

Απο 46 Αλτερ Αλφα Αντ1 Μακεδονια ,λιγο καλυτερα απο το προηγουμενο τεστ κοντα στο 2-3 ,αρκετα κατω ακομη απο τα ψηφιακα ερτ

ειναι mpeg-2 ο δεκτης σου

ευχαριστώ φίλε!
οι απατεώνες τη διαφήμιζαν την τηλεόραση με δέκτη mpeg4.
Δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο να ζητήσω εξηγήσεις!

Τελικά παιδιά οι δοκιμαστικές εκπομπές είναι απο Αίγινα ή Υμηττό?
Σκανάρω απο περιοχή Κερατέας με άριστη οπτική προς Υμηττό, κατεβάζω τα κανάλια αλλά έχω πολύ χαμηλό σήμα και παίρνω μόνο μερικές γραμμές της εικόνας πάνω-πάνω...

Η τηλεόραση είναι MPEG-4

Last edited:

Ερώτηση:
Τα ψηφιακά της ΕΡΤ τα πιάνω στο UHF 48, με τη κεραία στραμένη στον αναμεταδότη Βάρης (κάπου στο Κόρμπι της Βάρκιζας).
Στο κανάλι 48 ποιός κάνει εκπομπή? Ο Υμηττός ή η Αίγινα?
Την ερώτηση τη κάνω για να δώ που θα γυρίσω τη κεραία.
Μέχρι στιγμής 46 και 47 τίποτα.

έχω την Panasonic TX-P42X10E που λέει ότι είναι mpeg 4 αλλά έχω μόνο ήχο στην 46!
Ξέρει κανείς γιατί?

ευχαριστώ φίλε!
οι απατεώνες τη διαφήμιζαν την τηλεόραση με δέκτη mpeg4.
Δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο να ζητήσω εξηγήσεις!

Το έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές στις τηλεοράσεις, τα μοντέλα 2009 της Panasonic δεν ενεργοποιούν την αποκωδικοποίηση MPEG4, όταν στην αρχική εγκατάσταση έχει επιλεχθεί Χώρα Εγκατάστασης: Ελλάδα.

Πριν τους πάρεις τηλέφωνο κάνε επαναφορά ρυθμίσεων για να ξεκινήσει νέα εγκατάσταση, επέλεξε...

Γλώσσα: Ελληνικά - Χώρα : Γερμανία - Οικιακό περιβάλλον - GMT: +3

...αν δεν τα πιάσει μετά πάρε τους τηλέφωνο...;)

Υ.Γ.: Με την G10 μου.....

Ανοίγω χθες κατά τις 00:00 την Panasonic G10 και μου βγάζει η τηλεόραση μήνυμα ότι βρέθηκαν νέες υπηρεσίες DVB, τις λέω να ψάξει και voila από το CH46 Digea..

Alpha, Alter, ANT1, m.tv (Μακεδονία)...μόνο αυτά.

Το EPG δούλευε κανονικότατα με Ελληνικούς χαρακτήρες και info σε εβδομαδιαία βάση...:2thumb22sup:

Η εικόνα σου έδινε την εντύπωση ότι ήταν καλύτερη από την αντίστοιχη αναλογική μετάδοση (με χρονοκαθυστέρηση 3-4 sec), λόγω λίγο μεγαλύτερης φωτεινότητας και έλλειψης ειδώλων, χωρίς κάτι super extra.

Στις 00:30 χάθηκαν, προφανώς ήταν δοκιμαστική εκπομπή.

Υ.Γ. 1: Το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και η ΡΧ80, αλλά είχε περάσει η 00:30 και δεν βρήκε κανάλια (όχι ότι θα τα έδειχνε αλλά λέμε τώρα)

Υ.Γ.2: Και οι δύο Επιλογή Χώρας : Γερμανία, Επιλογή Γλώσσας: Ελλάδα, GMT:+3.

Υ.Γ.3: Κεραία Υμηττό, περιοχή Άγιοι Ανάργυροι

Ερώτηση:
Τα ψηφιακά της ΕΡΤ τα πιάνω στο UHF 48, με τη κεραία στραμένη στον αναμεταδότη Βάρης (κάπου στο Κόρμπι της Βάρκιζας).
Στο κανάλι 48 ποιός κάνει εκπομπή? Ο Υμηττός ή η Αίγινα?
Την ερώτηση τη κάνω για να δώ που θα γυρίσω τη κεραία.
Μέχρι στιγμής 46 και 47 τίποτα.

Στο 48 για την Αττική γίνεται εκπομπή από Υμηττό, Αίγινα, Πάρνηθα και Στύρα.

Στο 48 για την Αττική γίνεται εκπομπή από Υμηττό, Αίγινα, Πάρνηθα και Στύρα.

στο 48 δεν ειναι τα ψηφιακα της ερτ?εγω εκει εκει τα κατεβαζω..

Στον Argus mini 2in1 , πατωντας τυφλη ανιχνευση πρεπει να τα βρισκει, ετσι δεν ειναι ? Θελει καποια αλλη ρυθμιση μηπως ?
Ρωταω γιατι οσες φορες εχω κανει ανιχνευση , μονο τα 4 της ΕΡΤ μου βρισκει

Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Ξέρει κανείς γιατί?

Η τηλεόρασή σου είναι mpeg4 (έχω την 37άρα)
Απλά όπως σου έγραψε και ο Χρήστος, επέλεξε ως χώρα τη Γερμανία και γλώσσα την Ελληνική. Για κάποιο λόγο αν επιλέξεις ως χώρα την Ελλάδα δεν σου δείχνει τα mpeg 2 αλλά μόνο τα mpeg2

Στον Argus mini 2in1 , πατωντας τυφλη ανιχνευση πρεπει να τα βρισκει, ετσι δεν ειναι ? Θελει καποια αλλη ρυθμιση μηπως ?
Ρωταω γιατι οσες φορες εχω κανει ανιχνευση , μονο τα 4 της ΕΡΤ μου βρισκει

κανονικα ναι,αλλα οταν υπαρχει εκπομπη.
εαν θελεις να το τσεκαρεις,πας στο μενου "επιγεια εγκατασταση",πατας αλλαγη TP(πρασινο κουμπακι)και βαζεις την συχνοτητα που θελεις,για να δεις εαν εχεις σημα.
κατοπιν μια "τυφλη σαρωση" και οτι ειναι θα στο κατεβασει.

Καταρχήν καλή σας μέρα και καλός σας βρήκα, πρώτο post στο φόρουμ.

το βράδυ κατά τις 3 η ώρα έπιανα τα ψηφιακά στο κανάλι 46 και κάποια στιγμή κοντά στις 4 άνοιξαν κι αυτά στην 47, χρησιμοποιώ μια κάρτα TV στο pc μου και βλέπω με το ProgDVB.
Το σήμα ήταν 10% και η ποιότητα στο 100% κι έβλεπα κανονικά χωρίς σπασίματα κλπ.
Εννοείτε τα ψηφιακά τις ΕΡΤ τα έβλεπα και τα βλέπω κανονικά όταν εκπέμπουν και λέω όταν γιατί χθες κάποια στιγμή όπως και τώρα που γράφω δεν πιάνω τίποτα σε ψηφιακά. Ούτε ΕΡΤ ουτε digea ούτε τίποτα. :)

Το έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές στις τηλεοράσεις, τα μοντέλα 2009 της Panasonic δεν ενεργοποιούν την αποκωδικοποίηση MPEG4, όταν στην αρχική εγκατάσταση έχει επιλεχθεί Χώρα Εγκατάστασης: Ελλάδα.

Πριν τους πάρεις τηλέφωνο κάνε επαναφορά ρυθμίσεων για να ξεκινήσει νέα εγκατάσταση, επέλεξε...

Γλώσσα: Ελληνικά - Χώρα : Γερμανία - Οικιακό περιβάλλον - GMT: +3

...αν δεν τα πιάσει μετά πάρε τους τηλέφωνο...;)

Υ.Γ.: Με την G10 μου.....

Μα δεν είχαμε πει ότι η 10 σειρά παίζει mpeg4 και με χώρα Ελλάδα, αρκεί να επιλέξεις μια φορά την "αναζήτηση HD καναλιών" , οπότε ενεργοποιείται ο mpeg-4 δέκτης??
Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω κάνει στην G10, και δουλεύουν όλα εκτός από το εβδομαδιαίο EPG...

Κι εγώ από Υμηττό βλέπω, Δραπετσώνα/Πειραιά μένω, και τα ψηφιακά της ΕΡΤ τώρα δε τα πιάνω...
Τι να πει κανείς, μπορεί να είναι τερτίπια του tuner μου ή του progdvb....
Πάντως το πρόγραμμα μου το εμφανίζει κι εμένα σε όλα τα ψηφιακά καθώς και την πρόοδο του προγράμματος που παίζει.