Ακόμα τίποτα?? Πότε θα ξεκινήσει η DIGEA?? 40 χρόνια περιμέναμε να έρθει η 18η Ιουνίου, και να που ήρθε, αλλά εκτός από χάλια εικόνα στις δοκιμές, ακόμα τίποτα.....
Στο γραφείο τετοια ώρα και βλέπεις 10η εντολη?? Τσ τσ τσ. Αστα όλα και άραξε στον καναπε!! εκτος και αν δεν κρατιοσουνα να δεις την λήψη στις 03:00 :ernaehrung004:
ασε κι εγω γι αυτο ζουσα! περιμενα αυτη την μερα! τωρα δεν θελω τπτ αλλο απο την ζωη μου!!
παιδιαααααααααα.να ηρεμησουμε λιγο! αν δηλαδη ξεκινουσε hd τι θα κανατε? θα βγαινατε στον δρομο με δεκτες και καπνογονα να πανηγυρισετε? σκεψου να ρθει και το 3D δηλαδη!
ασε κι εγω γι αυτο ζουσα! περιμενα αυτη την μερα! τωρα δεν θελω τπτ αλλο απο την ζωη μου!!
παιδιαααααααααα.να ηρεμησουμε λιγο! αν δηλαδη ξεκινουσε hd τι θα κανατε? θα βγαινατε στον δρομο με δεκτες και καπνογονα να πανηγυρισετε? σκεψου να ρθει και το 3D δηλαδη!
"Απόψε, λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινάει η ψηφιακή εκπομπή στην Αττική από τις συχνότητες 46 και 47 λέει στο site....
Συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την 2333HD,λέει ''Δεν υποστηρίζεται HD σήμα''
Edit: Η 46Β8000 τα παίζει μια χαρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.