180 Μοίρες

larak24

New member
3 March 2010
2
Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο όμορφο φόρουμ σας, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα και για αυτό έγινα και μέλος του! Φαντάζομαι θα περάσουμε πολύ ωραία και όσο ο χρόνος μου επιτρέπει θα κάνουμε καλή παρεούλα :a0210:
Είμαι μεγάλη σινεφίλ και κυριολεκτικά "λιώνω" στις ταινίες! Μου αρέσει να μιλάω για ταινίες που έχω δει ή που θα δω και για αυτό, ήθελα να σας προτείνω μια ταινία που μάλλον δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες και λέγεται 180 Μοίρες. Είναι ελληνική και παίζουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Μιχάλης Μαρίνος. Δείτε το τρέιλερ στο youtube αν σας κάνει κέφι!
Φιλιά! :*

Re: Γεια σας!

Hello καινούργια! Ενδιαφέρουσα ακούγεται η πρότασή σου, μόνο που δεν είπες πότε βγαίνει η ταινία. Ξέρεις?
Εγώ πάντως βρήκα το τρέιλερ και φαίνεται να χει πλάκα: http://www.youtube.com/watch?v=bH6ZG96TiIg

Βγαίνει στις 18 Μαρτίου από ότι ξέρω και είμαι σίγουρη πως η ταινία 180 Μοίρες θα σκίσει στα ταμεία! Το τρέιλερ είναι πολύ καλό και βέβαια βοηθούν οι συντελεστές για αυτό!

Καλό φαίνεται το "180 μοίρες". Άμα το δούμε, συζητάμε και παιρετέρω;)

Προσωπικά το trailer με αποθάρυνε τελείως απο το να δώ την ταινία. Ακόμα και καλή να είναι καταστρέφεται απο αυτό. Ασυνάρτητο, χωρίς σαφή δομή δεν σου λέει τίποτα ουσιαστικό για την υπόθεση παρά σου αραδιάζει μια σειρά απο σκηνές για να σου δείξει αφενός το καστ της, αφετέρου τις και καλά έξυπνες ατάκες.
Αν το σενάριο είναι τόσο σκόρπιο που δεν μπορεί ούτε σε ένα σποτάκι του ενός λεπτού να παρουσιαστεί, φαντάσου τί θα γίνεται στην ίδια την ταινία.

180 μοίρες: Να πω την αλήθεια δεν κρίνω και πολύ από το τρέιλερ.Πάντως οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί και ελπίζω σε αυτό και για την ταινία...

Προσωπικά ούτε εγώ κρίνω από το τρέιλερ μίας ταινίας, απλά ανέβασα το βίντεο από τις 180 Μοίρες γιατί το βρήκα online και σκέφτηκα πως θα είναι κάτι αξιόλογο, αν κρίνει κανείς από τους πρωταγωνιστές. Όσο για τις ατάκες, έχουν μία έξυπνη διάθεση και ελπίζω να δω ακόμα περισσότερα στην ταινία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! :chinese:

Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο όμορφο φόρουμ σας, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα και για αυτό έγινα και μέλος του! Φαντάζομαι θα περάσουμε πολύ ωραία και όσο ο χρόνος μου επιτρέπει θα κάνουμε καλή παρεούλα :a0210:
Είμαι μεγάλη σινεφίλ και κυριολεκτικά "λιώνω" στις ταινίες! Μου αρέσει να μιλάω για ταινίες που έχω δει ή που θα δω και για αυτό, ήθελα να σας προτείνω μια ταινία που μάλλον δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες και λέγεται 180 Μοίρες. Είναι ελληνική και παίζουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Μιχάλης Μαρίνος. Δείτε το τρέιλερ στο youtube αν σας κάνει κέφι!
Φιλιά! :*
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Άλλαξα τον τίτλο του θέματος σου απο γεια σας σε 180μοιρες που είναι και ο τίτλος της ταινίας που μας προτείνεις . Καλή συνέχεια -bye-