19.2E 10862H - Spotbeam ?

Το περίεργο είναι ότι υπάρχει σήμα στην ίδια συχνότητα αλλά σε κάθετη πόλωση (10862V) αλλά δεν υπάρχει πρόγραμμα.
Πρόκειται για κρυφή συχνότητα; Δεν αναφέρεται πουθενά επισήμως.

Κάνε μια ανίχνευση των καναλιών και θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συχνότητες του 1H "υποφέρουν" από τις γειτονικές των πανίσχυρων νέων astra.

Νάδα, νιετ, νο, όχι..... μαύρη μαυρίλα και τίποτα στον ουρανό !!! :D

H απάντηση που έριξα από πάνω είναι από φίλο στην Πάργα με Aris.....κακώς δεν το έγραψα, σόρυ...

Εγώ είμαι Αθήνα και για πλάκα είπα να ψάξω μήπως και γίνει κανα θαύμα !!!! :D με 1,20.

H απάντηση που έριξα από πάνω είναι από φίλο στην Πάργα με Aris.....κακώς δεν το έγραψα, σόρυ...

Εγώ είμαι Αθήνα και για πλάκα είπα να ψάξω μήπως και γίνει κανα θαύμα !!!! :D με 1,20.

Μιλαμε για 2.30μ η με επεκταση φτερων 3.10μ;

Το σάντουιτς δεν με αφήνει τα τα λέω ολόκληρα.......:D

Χωρίς φτερά..... ακόμα...

Νεες αναφορες λενε πως η συχνοτητα δεν εκπεμπει πια απο spotbeam. Εαν αληθευει θα πρεπε τωρα να την λαμβανετε. Ειναι ετσι;

Φως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όλα τα κανάλια της συχνότητας !!!!!!!!!!! :D

Πανίσχυρο σήμα και FEC 7/8 με κανονική διασύνδεση ΝΙΤ! Φυσικά κωδικοποίηση NDS Caid 092B άρα και κανένας λόγος για spotbeam!:SFGSFGSF:
Ακόμα ισχυρότερο και της νέας 11626V με FEC 2/3 με τα τέσσερα test σε nagra 3!

Last edited:
Νεες αναφορες λενε πως η συχνοτητα δεν εκπεμπει πια απο spotbeam. Εαν αληθευει θα πρεπε τωρα να την λαμβανετε. Ειναι ετσι;

Ναι στα 13.5 db Χρήστο .

Οι Πολωνοί ξανάρχονται! (Αν και τα μισά ειναι κωδικοποιημένα)