1909 vs AVR255 vs RX-V465 ... Ποιον?

Ναι αλλά σκέψου ότι στον Denon συνδέεις και όποια συσκευή δεν έχει scaler και δίνεις 1080p στο display σου. Για παράδειγμα ένα δέκτη της Nova.

Εννοεις βεβαιως να παρεις μεσω κομπονεντ το σημα γιατι απο HDMI passthrough μονο καμμια αλλη επεξεργασια,αν και το γραφει στα χαρακτηριστικα την "πατησα" αν μπορω να το πω αυτο γιατι κατα τα αλλα μια χαρα (αν μπορεις να ζησεις χωρις pre-out) , μονο μην χρειαστει να τον πας στο σερβις -εγω ειχα τον δεκτη 2 μερες και χρειαστηκε να τον παω- ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ για διαγνωση(!!) ειναι η πολιτικη της Αντιπρ. παροτι οι τεχνικοι ειναι ευγενεστατοι και γνωστες των συσκευων
Κατα τα αλλα μια χαρα

Εννοεις βεβαιως να παρεις μεσω κομπονεντ το σημα γιατι απο HDMI passthrough μονο καμμια αλλη επεξεργασια,αν και το γραφει στα χαρακτηριστικα την "πατησα" αν μπορω να το πω αυτο γιατι κατα τα αλλα μια χαρα (αν μπορεις να ζησεις χωρις pre-out) , μονο μην χρειαστει να τον πας στο σερβις -εγω ειχα τον δεκτη 2 μερες και χρειαστηκε να τον παω- ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ για διαγνωση(!!) ειναι η πολιτικη της Αντιπρ. παροτι οι τεχνικοι ειναι ευγενεστατοι και γνωστες των συσκευων
Κατα τα αλλα μια χαρα

Εννοώ αναλογικό σήμα που θα γίνει ψηφιακό (upconversion) και θα αυξηθεί η ανάλυσή του (upscaling) για να το πάρεις ψηφιακά από την HDMI και να το στείλεις στο ψηφιακό μέσο προβολής.

Δεν εννοώ μόνο Component, αλλά και Composite και S-Video. Να υποθέσω ότι ο Denon τα κάνει και αυτά ψηφιακά;

Εννοώ αναλογικό σήμα που θα γίνει ψηφιακό (upconversion) και θα αυξηθεί η ανάλυσή του (upscaling) για να το πάρεις ψηφιακά από την HDMI και να το στείλεις στο ψηφιακό μέσο προβολής.

Δεν εννοώ μόνο Component, αλλά και Composite και S-Video. Να υποθέσω ότι ο Denon τα κάνει και αυτά ψηφιακά;

Ναι τα κανει, Ετσι μονο ενεργοποιειται το Faroudja ,σε σημα Ντιτζιταλ μεσω ΗΔΜΙ δεν κανει τιποτα κατι που κανει ομως ο 2309

Ναι τα κανει, Ετσι μονο ενεργοποιειται το Faroudja ,σε σημα Ντιτζιταλ μεσω ΗΔΜΙ δεν κανει τιποτα κατι που κανει ομως ο 2309

αν θες την αποψη μου, αυτο ειανι πλεονεκτημα ;)
Το υλικο που στελνεις με HDMI συνηθως ειναι τελειο και καλυτερα να μην το πειραζει με κανενα τροπο. Στον Harman γκρινιαζανε (και καλα κανανε) γιατι ενω εβαζες το processing στο off , παρολαυτα του εδινες bluray και εκανε τα δικα του παλι (βρε σου λεω ΔΕ ΘΕΛΩ να μου το πειραξεις :D :D εκει αυτος....)
Τωρα το διορθωσανε με firmware, αλλα το upscaling εκει με το ζορι θες δε θες....

Anyway, παντως για την ιστορια παρηγγειλα και εγω τον AVR-255 απο τον powerseller του ebay που ανεφερα παραπανω. Εκανα 4 προτασεις μεχρι να δεχτει. Εκανα χτες προταση στα 400 ευρω και ενω του ειχε μεινει μονο 1 κομματι (συνεχεια βαζει 3 κομματια και οταν εξαντληθουν παλι 3 καινουρα). Επισης ειδα οτι ειχαν γινει αλλες 2 προσφορες (που δε μου εδειχνε το μεγεθος τους φυσικα το ebay). Σημερα το πρωι ξυπνησε ο τυπος, εκανε accept μια προσφορα των 420 ευρω και reject την δικια μου και ενος αλλου στα 410. Περιμενα υπομονετικα να βαλει την καινουρια αγγελια του, και πραγματι σε κανα μισαωρο εβαλε 3 νεα κομματια. Κανω προσφορα 408 ευρω (για να ερθει ακριβως 440 με μεταφορικα) , την απορριπτει, κανω 418 την ξανα απορριπτει, τελικα κανω 423 και την δεχτηκε, οποτε με μεταφορικα βγηκε 455. Μια χαρα τιμουλα. Την ιστορια την ειπα γιατι βλεπω οτι μαλλον εχει θεσει τα 420 ευρω σαν οριο του, οποτε αν θελει κανεις αλλος να παρει δεν ειανι αναγκη να πληρωσει τα 449, ασ δοκιμασει να προτεινει 420-425...

Ευχομαι καλες ακροασεις, οσο για το up scaling μπορει και να εχεις δικιο ,ομως για το σερβις Denon γιατι δεν ακουω κανενα σχολιο,ουτε τωρα ουτε και την πρωτη φορα που το ποσταρα τοτε δηλαδη που συνεβη, δεν σας αποσχολει η υποστηριξη και οι υπηρεσιες μετα την αγορα?

Προσωπικά, αν και έχω denon, απογοητεύτηκα την πρώτη φορά που είδα το post σου για το θέμα της αντιπροσωπείας. Αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν υπάρχει κάποιος descent κατασκευαστής av που να έχει καλό support στην Ελλάδα...

Και το after-sales παντα μετραει....αλλα δυστυχως εγω σε αυτο το χωρο (home cinema) δεν εχω καμια εμπειρια απο οποιαδηποτε εταιρεια. Ειχα την εντυπωση βεβαια πως ειναι γενικη πρακτικη (το εχω συναντησει σε τηλεορασεις/κινητα/laptops κλπ) οτι αν υπαρχει προβλημα εντος των πρωτων 10 ημερων γινεται αμεση αντικατασταση. Οταν δουλευα πριν 3 χρονια σε καταστημα ηλεκτρονικων παντα στο ταμειο τους λεγανε να μην πεταξουν τη συσκευασια τις πρωτες 10 μερες ακριβως για αυτο το λογο...

Blinky, για πες άμα σου έρθει.. Ο δικός μου κάνει βόλτες σε όλη την Ευρώπη!!

απο ποιον πηρες racer τελικα εσυ? Εγω πηρα απο τον :

http://cgi.ebay.de/HARMAN-KARDON-AV...ryZ19674QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Τον πληρωσα την Παρασκευη το απογευμα, οποτε δε μπορουσε να μου το στειλει μχρι χτες Δευτερα. Τωρα χτες/σημερα δεν μου εχει στειλει καποιο e-mail οτι το εστειλε ακομα...ισως το εχει στειλει ισως και οχι. Εσυ εχεις καποιο tracking number και λες οτι κανει βολτες?

Κι' εγώ από αυτόν πήρα. Τον παρήγγειλα την προηγούμενη Δευτέρα (20/4) και τον έστειλε στις 22 ή 23. Μου έχει δώσει tracking number και μέχρι στιγμής έχει περάσει από 3 χώρες!

Κι' εγώ από αυτόν πήρα. Τον παρήγγειλα την προηγούμενη Δευτέρα (20/4) και τον έστειλε στις 22 ή 23. Μου έχει δώσει tracking number και μέχρι στιγμής έχει περάσει από 3 χώρες!

σου εστειλε μονος του e-mail ή μυνημα στο ebay, ή τον ρωτησες? με DHL γραφει στη σελιδα της δημοπρασιας οτι στελνει, εσενα το tracking number απο DHL ειναι? Περιμενω και εγω νεα του...

οραια τοτε, ας περιμενουμε...ελπιζω να φυγει και το δικο μου συντομα. Οτα το λαβεις παντως γραψε εντυπωσεις να ξερω τι με περιμενει :)

Παρεπιπτοντως ποσο τον πηρες? Του εκανες καθολου προτασεις η στα 449? Εγω του εκανα μερικες και τελικα τον πηρα στα 423...

Λοιπόν.. τώρα κατάλαβα ότι έρχεται με φορτηγό!

Capturenew.jpg

Καλή υπομονή :(

εφυγε και το δικο μου σημερα, πηρα tracking απο DPD.
Πες μου οταν φτασει racer για να δω ποσες μερες να υπολογιζω και εγω...
Αποτι καταλαβαινω καμια 10αρια θα παρει....αλλα ενταξει μιλαμε και για 15 κιλα, αμα ηταν να πληρωσουμε 100 ευρω μεταφορικα για να ερθει γρηγορα δε θα ειχε νοημα η ολη αγορα αποκει....οποτε υπομονη!

τον marantz τον ξεχναμε, τα 535ε του 1909 ειναι το απολυτο μεγιστο. Και γενικα θα προτιμουσα να δωσω γυρω στα 400-450. Μονη προυποθεση μου ειναι να υποστηριζει τα HD codecs και να δουλευουν σωστα τα hdmi...

Θα κοιτουσα και τον απερχομενο yamaha 663 αλλα τα hdmi του δεν παιζουν σωστα (ελεος με αυτο το θεμα, ποσο δυσκολο ειναι να κανουν μια σωστη υλοποιηση οι εταιρειες???).

Οποτε νομιζω μονο οι 3 που λεω στον τιτλο παιζουν....τι λετε?

Για δωστε βρε παιδια περισσοτερα στοιχεια σε αυτο..

Τι δεν παιζει ακριβως καλα ?

Ο δικός μου ήρθε, δες τις ημερομηνίες για να ξέρεις περίπου πότε θα έρθει κι' ο δικός σου

Capture-3.jpg

thanks racer. Ειμαι στο Budapest σταδιο απο προχτες....οποτε να περιμενω σε 5-6 μερες...

Για πες κανενα σχολιο, το πακετο σφραγισμενο, ολα σωστα? Ειχε μεσα αποδειξη? Επαιξε οπως επρεπε? Πως σου φαινεται?

Croft. Αποσο εχω διαβασει, απλα δεν κανει 100% σωστο passthrough. Δηλαδη το σημα που μπαινει απο το hdmi δεν ειναι ιδιο και απαραλλαχτο με το σημα που βγαινει. Πειραζει λιγο, ή τον ηχο ή το video δε θυμαμαι, νομιζω το video. Σε επιπεδα που οι περισσοτεροι δεν το παρατηρουν anyway, απλα με καποιες συσκευες μπορει να προκαλεσει προβληματακια. Εχουν στειλει στην Yamaha η οποια παραδεχεται το προβλημα αλλα δε μπορει να αλλαξει με firmware, εχει γινει κατασκευαστικο λαθος.

Παντως σε καθημερινη χρηση δεν υπαρχει προβλημα....ειναι καποιες σπανιες φορες που μπορει να το συναντησεις και πολυ πιθανον να μη το δεις ποτε, δεν ειναι κατι τραγικο δηλαδη οπως το κανουν να φαινεται οι AV ψυχακες στα forums....αλλα ειναι κατι υπαρκτο. Ψαξε λιγο στο Αμερικανικο forum www.avsforum.com αν θες να δεις περισσοτερα, αν εχω χρονο θα το κανω αργοτερα και εγω για εσενα και θα σου δωσω πιο συγκεκριμενο link...