1909 vs AVR255 vs RX-V465 ... Ποιον?

No idea για την ευαισθησία.. Είναι παλιά και Sony, δε νομίζω να βρω κάτι.. Ποια είναι η μέγιστη ένταση που βγάζει ο δικός σου; Εμένα μέχρι +4 πάει αν θυμάμαι καλά. Όσο για το χώρο, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.. Απλά τα πίσω ηχεία είναι πιο μικρά και φαντάζομαι ότι λόγω αυτών χαμηλώνει την ένταση, δεν ξέρω όμως κατά πόσο. Θα κάνω μια δοκιμή χωρίς αυτά..

ΒΤW: Έβαλα 2 14άρηδες πάνω του και έναν 12άρη μέσα του.. η greekoulae modda φαίνεται πολύ αποτελεσματική μέχρι στιγμής, καθώς μετά από 1 ώρα + παιξίματος, το πάνω μέρος του 255 ήταν σαν να λειτουργεί για 2-3 λεπτά.. :D

χαιρομαι που ελυσες το θεμα της θερμοκρασιας. Ωστοσο σκεψου το μηπως τον στειλεις για αλλαγη οσο ειναι νωρις ακομα και εχεις τη δυνατοτητα, γιατι αργοτερα μπορει αν το μετανιωσεις. Το λεω επειδη εμενα ηρθε κυριολεκτικα καινουριος, και εσενα ηταν υποπτο αυτο με τις γρατζουνιες στο control κλπ, ισως ηταν καποιος που ειχε επιστραφη λογω του θεματος με τη θερμοκρασια...

Για την ενταση, εννοεις μεχρι ποσα DB? Γιατι εγω το εχω αλλαξει απο το menu και δειχνει με κλιμακα 1-100...

Τα ηχεια σου πιστευω πρεπει να δρομολογησεις αλλαγη τους, ο ενισχυτης ειναι πιο καλος απο αυτα πιστευω...

Ναι σε dB. Πριν το update το είχα κι' εγώ σε 1-100 και ξέχασα να το αλλάξω :s

Θα του στείλω σήμερα ένα mail.. Αλλά τι, θα πληρώσω εγώ κανά 50άρι μεταφορικά και θα μείνω και χωρίς ενισχυτή για 1 μήνα +; :s:s

νομιζω οτι εφοσον κριθει ελαττωματικος, θα πληρωσεις τα μεταφορικα για εκει, και μετα αυτος πρεπει να αναλαβει τα μεταφορικα για να σου στειλει τον αλλον πισω...
Τωρα βεβαια εχουν τυχει και περιπτωσεις που ο αλλος αρνειται οτι ηταν ελλατωματικος κλπ αλλα.....τι να κανεις, βασιζεσαι στο 100% feedback του που δε θα θελει να χαλασει...

Καλησπέρα. Μου ήρθε και μένα επιτέλους ο HK255 από itss-damm,μετά από αναμονή 1 μήνα! Το προιόν ήταν σε άψογη κατάσταση, αν και ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός μετά το πρόβλημα που παρουσίασε με την θερμοκρασία σε κάποιον άλλο που αγόρασε από το εν λόγω κατάστημα και αναφέρθηκε στο post. Εγώ πάντως το προτείνω άφοβα για αγορές. Αντε με ένα καλό ζευγαράκι ηχεία τώρα. Ψήνομαι για DALI SUITE 2.8 ή JBL EC80 ή KEF IQ10 ή KLIPSCH F2 ή TEUFEL ή το λιγότερο κανένα σετάκι HK11 με δορυφόρους (από εξωτερικό εννοείται και η αγορά των ηχείων). Αναποφάσιστος είμαι όμως, αν και ξέρω ότι συγκρίνω ανόμοια ηχεία :-) Τι προτείνετε εσείς ? Ποιό θα δέσει καλύτερα με τον συγκεκριμένο ενισχυτή?

Blinky μην ξεχνάς επίσης ότι η wavemotion που είναι η αντιπροσωπεία της HK στην Ελλάδα δέχεται (απ ότι ξέρω) μέσα στην εγγύηση προιόντα που αγοράστηκαν από εξωτερικό.Θα πρότεινα λοιπόν και ένα τηλ σ αυτούς για το πρόβλημά σου :-)

Εγώ έχω το πρόβλημα. Άμα είναι έτσι, για να ρίξω κανά τηλεφωνάκι.. Έστειλα διάφορα μηνύματα στον damm, αλλά απ' ό,τι φαίνεται με ψιλοέγραψε.. χμμ..