1970's Progressive Psychedelic Hard etc Rock.

Ελπιζω να μην ξεφυγα αγριως offtopic .... -bye-

Το Νucleus του Alan Parson εξακολουθει να υποπιπτει στην κατηγορια του Progressive Rock
(με αρκετο μπολιασμα απο Space Rock) ....

Μακαρι να ειχα προλαβει τις αρχες των 70s .... αλλα ημουν 5-6 ετων .....

Last edited:
οχι δεν ξεφυγες prog ειναι δεν εχει βαλει κανεις ορους,οτι αρεσει στον καθενα αρκει να ειναι σε αυτο το ειδος,το ναβαλει καποιος iron maiden δεν κολαει π.χ

Last edited:
Το δευτερο ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ progressive rock ΠΡΙΝ ΚΑΝ εισελθει η δεκαετια του 70.
Απο το μακρινο και ονειρικο 1969 .... το ψυχεδελικο ροκ οπως ΜΟΝΟ οι King Crimson
μπορεσαν να μορφοποιησουν στην αμμο της διαισθησης τους !!!! Απο το αερινο φλαουτο
του Ian McDonald, το υπερτατο χασιμο συναισθησης τοπου και χρονου .... απολαυστε !

http://www.youtube.com/watch?v=7kVNl-9cS9c

Last edited:
Οι Hawkwind είναι η λατρεία μου!!!

Τους Farflung δεν έχει τύχει να τους ακούσω αλλά θα το ψάξω. Χαίρομαι πάντως που ξαναζωντάνεψε αυτό το νήμα. Κι εγώ ανακάλυψα πολλά group από φίλους που ανέβασαν προτάσεις εδώ!

ωραιοι ειναι εχω ολη την δισκογραφια τους δεν λενε και ολα τα δισκακια τους,αλλα καποια ειναι πολυ καλα.

Περίπου συμφωνώ :). Αν πάντως κυκλοφορήσουν και τα παλιότερα σε βινύλιο όπως το τελευταίο, με βλέπω να τα παίρνω άνετα!
Επίσης υπάρχει και ένα υποσύνολο της μπάντας με το όνομα Mogon (καμία σχέση με μια παλιότερη metal μπάντα) που έχει αρκετό ενδιαφέρον.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και κάτι απ' τα παλιά - Ragnarok.

πολυ ωραιο θεμα παιδια εχετε ανοιξει,τωρα το ειδα πλακα πλακα.Συνχωρεστε με αν δεν το εχω δει που το αναφερατε απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχω δει πραγματα απο ιταλια να ανεβασετε ενω εχουν πραγματικα τοσο καλα:

1)Alphataurus - Alphataurus
2)PFM - Storia Di Un Minuto
3)Semiramis - Dedicato A Frazz
4) New Lords

επεισης μπανταρες-δισκαρες που αν δεν κανω λαθος δεν εχουν αναφερθει:

Gila - Bury My Heart at Wounded
Frumpy - Frumpy 2
Ash Ra Tempel - Ash Ra Tempel
Andromeda - Seven Lonely Street
Weed - Weed
Cluster
Ihre Kinder
gandalf - gandalf
Walter Wegmuller - Tarot
Birth Control - birth control
Witthuser & Westrupp - Trips Und Traume
La Dusseldorf - La Dusseldorf
Cosmic Jokers - Galactic Supermarket
Gift - Gift

Μου αρεσε to Kraut και εχω σχεδον τα παντα,και καποτε ειμουν και Bayer στην μπαλα,τωρα ουτε να ακουσω,ειναι ψυχολογικο το θεμα :)

Embryo is a musical collective from Munich which has been active since 1969, although its story started in the mid-1950s in Hof where Christian Burchard and Dieter Serfas met for the first time at the age of 10. It was one of the most important German jazz-rock bands during the 1970s and has also been described as "the most eclectic of the Krautrock bands."[1][2]