To World Record λες, ε; Για κάποιον παράξενο λόγο (ίσως γιατί ήταν από τα τελευταία τους που αγόρασα όταν συμπλήρωνα δισκογραφία) είναι το άλμπουμ τους με το οποίο κόλλησα λιγότερο από όλα, αλλά ποτέ δεν είναι αργάΕξαιρετικό. Παρ' όλα αυτά είχα κολλήσει στο επόμενό τους του 1977.
Είχαν και τον ήχο του Hammond πρώτη μούρη, τι άλλο να ζητήσει κανείς;![]()
Ο Stravinsky δεν εγραψε τίποτα το 1976;Οι 10ετίες ΄60 & ΄70 ήταν ότι καλύτερο για την μουσική σε όλο τον κόσμο..
Θα γράφετε μέχρι να σβήσει ο ήλιος και δεν θα έχετε φτάσει ούτε στα μισά... ποιά μισά.. ούτε στο 1/1000στό
Θα μου επιτρέψεις να σου πω, όσο κι αν θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, ότι αυτό είναι υποκειμενικό, Ή μάλλον για να το διατυπώσω καλύτερα σηκώνει πολλή συζήτηση.Οι 10ετίες ΄60 & ΄70 ήταν ότι καλύτερο για την μουσική σε όλο τον κόσμο..
Θα γράφετε μέχρι να σβήσει ο ήλιος και δεν θα έχετε φτάσει ούτε στα μισά... ποιά μισά.. ούτε στο 1/1000στό
Ο Stravinsky δεν εγραψε τίποτα το 1976;
Όλες οι δεκαετίες αφήνουν μουσικό αποτύπωμα !Θα μου επιτρέψεις να σου πω, όσο κι αν θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, ότι αυτό είναι υποκειμενικό, Ή μάλλον για να το διατυπώσω καλύτερα σηκώνει πολλή συζήτηση.
Οι δεκαετίες 80-90 μέρχι το 2000, τις οποίες βίωσα έντονα ως παιδί/έφηβος/νέος έχουν κι αυτές ισάξιο μουσικό αποτύπωμα.
Δεν ξέρω εγώ μετά το 2010 αρχίζω και χάνω επαφή...
και τα "σκυλάδικα", είναι πολιτισμός, θα μπορούσε να πει κάποιος, χωρίς φόβο, ανεξάρτητα εάν είναι μουσική που δεν είναι για μάζες!Όλες οι δεκαετίες αφήνουν μουσικό αποτύπωμα !
Και τα σκυλάδικα αφήνουν το δικό τους, χωρίς να θέλω να μειώσω το ΄80 - ΄90 , ΄00, μέχρι και σήμερα...
"Μανιταρακιας" κι ο Μαέστρος;Έγραψε το 1910 & 1913
Για μένα αυτά που έγραψε ήταν η βάση για το prog και την phych του ΄60 & ΄70 και ας μην συμφωνεί ο Skakinen...
Μη σου πω ότι και κάποια ήδη της Jazz από αυτόν εμπνεύστηκαν.....
Κάθε φορά που τον ακούω είναι σαν να μπαίνω σε μία χρονομηχανή και να κοιτάω / ακούω τις ρίζες της μουσικής που αγαπούσα και άκουγα από τα νιάτα μου...
"Μανιταρακιας" κι ο Μαέστρος;
Κι εγώ που νόμιζα πως ευθυνοταν αποκλειστικά ο Dr. Timothy Leary!
Το έγραψες με όμορφο τρόπο. Κάθε γενιά έχει τα τοτέμ της και κάθε γενιά έχει τον ήχο της.καλή μουσική έβγαινε και θα βγαίνει σε κάθε δεκαετία
απλά δεν μπορούμε /είτε , όπως ειπώθηκε, να παρακολουθήσουμε -σετε τις εξελίξεις, λόγω ηλικίας και άλλων απασχολήσεων / υποχρεώσεων ... ιδιαίτερα στην ποπ και την ροκ, μας σημαδεύουν τα ακούσματα της νιότης μας, και αυτά αναφέρουμε σε όλη την ζωή μας ... πχ. παραπάνω, εγώ και οι φίλοι με τους VDGG ...
οι αφορισμοί τύπου 'καλή μουσική έβγαινε μόνον στα 60ς και τα 70ς' δεν στέκουν, απλά δείχνουν την γεροξουρίαση και την αδυναμία μας να συμβαδίσουμε με την εποχή μας ...
ο εναργής μουσικόφιλος πάντα θα βρίσκει διαμάντια, σε όλες τις εποχές και όλα τα είδη ...
Είμαστε γεροξούρες ;;;καλή μουσική έβγαινε και θα βγαίνει σε κάθε δεκαετία
απλά δεν μπορούμε /είτε , όπως ειπώθηκε, να παρακολουθήσουμε -σετε τις εξελίξεις, λόγω ηλικίας και άλλων απασχολήσεων / υποχρεώσεων ... ιδιαίτερα στην ποπ και την ροκ, μας σημαδεύουν τα ακούσματα της νιότης μας, και αυτά αναφέρουμε σε όλη την ζωή μας ... πχ. παραπάνω, εγώ και οι φίλοι με τους VDGG ...
οι αφορισμοί τύπου 'καλή μουσική έβγαινε μόνον στα 60ς και τα 70ς' δεν στέκουν, απλά δείχνουν την γεροξουρίαση και την αδυναμία μας να συμβαδίσουμε με την εποχή μας ...
ο εναργής μουσικόφιλος πάντα θα βρίσκει διαμάντια, σε όλες τις εποχές και όλα τα είδη ...
Τα διαμάντια ωφειλουν την αξία τους στους εκτιμητές.Τοτε όλοι ήταν εκτιμητές επειδή αγαπούσαν την μουσική.Σημερα όμως οι εκτιμητές-αγαπωντες είναι λιγοι οπότε λιγοστά και τα διαμάντια.καλή μουσική έβγαινε και θα βγαίνει σε κάθε δεκαετία
Νταξ περί ορέξεως. Αν ήταν διαλέξω από αυτούς θα διάλεγα το Kid A και το Amnesiac.Με αυτά και με αυτά, εχουμε να ακούσουμε μνημειώδη δισκάρα από το "OK Computer" και κλείνουμε 30 χρόνια του χρόνου!..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.