1995 - Portishead - Glory Times

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 1995 - Portishead - Glory Times

Καλά ρε ´Περισκόπιο τού Φόρουμ´,που ολα τά βλέπεις.:flipout::flipout:

Τα κειμενάκια που βάλαμε πρίν την Παρασκευή δεν τά μέτρησες??
Ακόμα τελούμε εν μέθει,απο την Χαρά τής Συνάντησης..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Όλα όχι, τις Παρουσιάσεις όμως ναι ;)

Tι να πω τώρα και εγώ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όταν θα βρίσκω διαμάντια θα τα αποτυπώνω, όσο καλύτερα μπορώ, στο αγαπημένο μου forum.

Spyro Α εγώ ευχαριστώ που έκανες τον κόπο και με διάβασες...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043Σούρλα και Busoni!!!!(Mε όποιον δάσκαλο καθήσεις)!!

Last edited:
Ένα μεγάλο μπράβο για την αναφορά σε αυτή την σχεδόν απαρατήρητη έκδοση. Κι εγώ αν δεν είχα τον αδερφό μου δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι, παρ'ότι φανατικός Portishead-άς. Νομίζω, το μικρού μήκους φιλμ "To kill a dead man" περιλαμβάνεται και στο ά ρ ι σ τ ο dvd "Roseland NY".

Last edited:
PORTISHEAD DUMMY!!! Επαιζε καθε βραδυ (βινυλιο).
Φωτια στο μπαρ,κατανυξη,κεφαλια και κορμια να λικνιζονται σε αυτο το διαολεμενο αργοσυρτο ρυθμο του μπασου και αυτη η φωνη!Τεκιλα συννεφο!
:worshippy::worshippy::worshippy::ADFADF1::grinning-smiley-043

Γκρουπάρα, τι να λέμε τώρα....
Από τις μπάντες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τα 90ς

Μου άρεσαν τόσο το portishead κια το Dummy που φοβάμαι ακόμα να ακούσω το Third. Πάντως ένα κομμάτι που έπαιξε ο Spyros στην έκθεση μου άρεσε,
δεν ξέρω αν φταίγανε οι ρακές του Κουν :ADFADF1: :BDGBGDB55:

Tι να πω τώρα και εγώ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όταν θα βρίσκω διαμάντια θα τα αποτυπώνω, όσο καλύτερα μπορώ, στο αγαπημένο μου forum.

Spyro Α εγώ ευχαριστώ που έκανες τον κόπο και με διάβασες...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043Σούρλα και Busoni!!!!(Mε όποιον δάσκαλο καθήσεις)!!

το διαβασμα δεν ειναι κοπος..ειναι ευχαριστηση...το γραψιμο ειναι
και κοπος και ευχαριστηση:a0210:

Γκρουπάρα, τι να λέμε τώρα....
Από τις μπάντες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τα 90ς

Μου άρεσαν τόσο το portishead κια το Dummy που φοβάμαι ακόμα να ακούσω το Third. Πάντως ένα κομμάτι που έπαιξε ο Spyros στην έκθεση μου άρεσε,
δεν ξέρω αν φταίγανε οι ρακές του Κουν :ADFADF1: :BDGBGDB55:

το κομματι ειναι το "we carry on" που κατα την γνωμη μου ειναι απο τα ποιο δυνατα χαρτια του Third....εμενα μου αρεσει και το εχω ακουσει και χωρις ρακες:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: 1995 - Portishead - Glory Times

Σπυρο αν διαβασεις ξανα το νημα θα δεις και την γνωμη μου μεσαguitarist:

Το ξέρω.:a0210:
Γι´αυτό καλύτερα να κάνουμε παραπομπές για να επαναφέρουμε θέματα στην επιφάνεια.
Να τά διαβάζουν και όσοι τούς διέφυγαν.
Υπάρχει τρομερός πλούτος στό ´Υπέδαφος´τής Κατηγορίας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 1995 - Portishead - Glory Times

Το ξέρω.:a0210:
Γι´αυτό καλύτερα να κάνουμε παραπομπές για να επαναφέρουμε θέματα στην επιφάνεια.
Να τά διαβάζουν και όσοι τούς διέφυγαν.
Υπάρχει τρομερός πλούτος στό ´Υπέδαφος´τής Κατηγορίας.

ετσι ακριβως,,,και εγω με παραπομπες εχω βρει πραγματα που με το
απλο ψαξιμο μου ειχαν ξεφυγει και που ειχαν τρομερο ενδιαφερον

Το θυμάμαι το thread αλλά δεν ψήθηκα.
Εχω μια προκατάληψη με τις επανεμφανίσεις μετά από μακροχρόνια απουσία. Ούτε του tricky το πήρα.
To third όμως μάλλον θα το πάρω. Οι portishead είναι... ναός.

όσο για το υπέδαφος της κατηγορίας...
ακόμα και να έκλεινε τώρα το avclub (φτου σκόρδα... λέμε τώρα) υπάρχει υλικό για χρόνια.:grandpa:

Να επιβεβαιώσω ότι όντως υπάρχει στο Roseland NY, το βιντεάκι.

Ηλία χτύπα το Third άφοβα. Διαφορετικοί Portishead αλλά εξίσου λυρικοί και ώριμοι.

Μόνο τα Rip, We Carry On, να ακούσεις θα καταλάβεις...

το κομματι ειναι το "we carry on" που κατα την γνωμη μου ειναι απο τα ποιο δυνατα χαρτια του Third....εμενα μου αρεσει και το εχω ακουσει και χωρις ρακες:flipout:

Και που όταν σε είδα με το third διαισθητικά κατάλαβα οτι θα βάλεις αυτό.Εχω καταλήξει ότι μάλλον είναι τo καλύτερο για μένα απο το lp.

Re: Απάντηση: 1995 - Portishead - Glory Times

PORTISHEAD DUMMY!!! Επαιζε καθε βραδυ (βινυλιο).
Φωτια στο μπαρ,κατανυξη,κεφαλια και κορμια να λικνιζονται σε αυτο το διαολεμενο αργοσυρτο ρυθμο του μπασου και αυτη η φωνη!Τεκιλα συννεφο!
:worshippy::worshippy::worshippy::ADFADF1::grinning-smiley-043

δεν θα μπορουσες να γινεις περισσοτερο παραστατικος:2thumb22sup:

Τhanks Αιμίλιε! δεν είχα ιδέα ότι οι Portishead είχανε βγάλει τέτοια φοβερή συλλογή!