1η επαφη με τον vantage 8000ts

johnkyp111

Established Member
5 June 2008
170
παρελαβα σημερα απο γερμανια των νεο vantage
η επικοινωνια μαζι τους για ολα τα θεματα (πρεπει να το πω) ηταν απιστευτη
ενα μεγαλο ευχαριστω στον serafeim που μου αναφερε το σαιτ για να ερθω σε επικοινωνια μαζι τους
το πακετο ηταν παρα πολλη καλα συσκευασμενο
και να λιγες φωτο απο τον δεκτη http://img530.imageshack.us/img530/2327/dsc02740jq5.th.jpg[/IMG][/URL]

Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

ανοιγωντας τον δεκτη και μπαινοντας στο μενου η απογωητευση μου ηταν τεραστια τα γραμματα του μενου τρεμοπεζαν και δεν ηταν ευδιακρητα το ιδιο εκανε και σε διαφορα καναλια που εβαλα να τα δω
εχω μια pw9816 και την εχω συνδεσει με s-video
πρωτη φορα βλεπω την τηλεοραση μου μετα απο 4 χρονια να δειχνει τοσο χαλια
εκανα ολες της δυνατες αλλαγες που προσφερει ο δεκτης αλλα παλι δεν εγινε τιποτα
το απογευμα θα παω να τον δοκιμασω και σε μια lsd full hd και μετο s-video και με το hdmi να δω διαφορες
ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην εχει προβλημα ο δεκτης

Απάντηση: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Καλλες ληψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye-

θα δειξει παιδια ,προς το παρων η απογωητευση μου ειναι μεγαλη

Φαινεται μια παρα πολυ καλή αγορά, είναι κρίμα όμως να μην παίρνεις την εικονα που περιμένεις.
Δηλαδή όπως κατάλαβα πρέπει να είναι αλλοιωμένη η εικόνα γενικά στο μενου του και όχι στα καναλια μονο!
Δοκιμασε τον και σε μια hd τβ και ξανα έλενξε ρυθμίσεις μενου καλώδια συνδέσεις κλπ και ξαναπες το αποτέλεσμα.
:a0210:

Super φαίνεται!!! :2thumb22sup:

Καλές λήψεις Γιάννη :operator:

Απάντηση: Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

θα δειξει παιδια ,προς το παρων η απογωητευση μου ειναι μεγαλη

Την πραγματική απόδοση στην ποιότητα της εικόνας μόνο μέσω HDMI ή Component μπορείς να την δεις, οι άλλες εξόδοι στους HD δέκτες απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι απλά για να υπάρχουν. Παίξε και με τις αναλύσεις 720p και 1080i (σε σύνδεση HDMI ή Component βέβαια), είναι πολύ πιθανό να δεις αρκετές διαφορές. Υπόψη επίσης ότι πολύ συχνά νεώτερες εκδόσεις του λογισμικού βελτιώνουν πάρα πολύ την απόδοση ενός δέκτη, και στην ποιότητα της εικόνας. Και ο 8000ts είναι ακόμα πολύ νέος, έχει μέλλον μπροστά του...

Re: Απάντηση: Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Την πραγματική απόδοση στην ποιότητα της εικόνας μόνο μέσω HDMI ή Component μπορείς να την δεις, οι άλλες εξόδοι στους HD δέκτες απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι απλά για να υπάρχουν. Παίξε και με τις αναλύσεις 720p και 1080i (σε σύνδεση HDMI ή Component βέβαια), είναι πολύ πιθανό να δεις αρκετές διαφορές. Υπόψη επίσης ότι πολύ συχνά νεώτερες εκδόσεις του λογισμικού βελτιώνουν πάρα πολύ την απόδοση ενός δέκτη, και στην ποιότητα της εικόνας. Και ο 8000ts είναι ακόμα πολύ νέος, έχει μέλλον μπροστά του...
αρα αυτο συμβαινει επειδει δεν εχω hd tv και γιαυτο αυτες η παραμορφωσεις στην ποιοτητα εικονας
επισεις και στο μενου αλλα και στην οθονη του δεκτη μπροστα ειναι μονιμα αναμενει η ενδειξει hd και δεν μπορο να την απενεργοποιησω απο πουθενα
οσο αφορα της αναλυσεις εκανα ολους τους δυνατους συνδιασμους αλλα παλι τιποτα

Για την ένδειξη δεν μπορώ να σου πω κάτι, γιατί δεν έχω φυσικά τον δέκτη. Για την ποιότητα σαφέστατα μπορείς να την κρίνεις μόνο σε κάποια HD τηλεόραση με τις σωστές ρυθμίσεις. Όπως γράφω και στο προηγούμενο μου φαίνεται ότι οι συνδέσεις μέσω scart, s-video στους δέκτες HD είναι απλά τυπικές, δεν τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι κατασκευαστές ως προς την ποιότητα εικόνας...

ΥΓ. Ρυθμίσεις ανάλυσης 720p και 1080i είναι πολύ λογικό να μην βρίσκεις (ή μάλλον να μην βλέπεις διαφορές) αφού έχεις συνδέσει τον δέκτη μέσω s-video, που δεν υποστηρίζει τέτοιες αναλύσεις. Μόνο όταν κάνεις την σύνδεση μέσω HDMI ή Component μπορεί να σου δοθεί στο μενού του δέκτη η δυνατότητα αλλαγής τους (και πάλι δεν ξέρω, εξαρτάται από το λογισμικό του συγκεκριμένου δέκτη).

Last edited:

Στον 7100ts που έχω εγώ έχει έναν διακόπτη πίσω HD/SD.Αν κάνεις σύνδεση με scart,s-video τον βάζεις στο SD.Με hdmi ή component στο HD.Για δες αν έχει αυτόν τον διακόπτη ο δικός σου και βάλτον στο SD(λογικά θα πρέπει να τον έχει κι εσένα).Επίσης κατέβασε από την 1η σελίδα της Vantage το 23800 original firmware και δες τι γίνεται.

Και όπως είπε και ο AlexT_, δοκίμασε μέσω scart...

παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερων σας
δοκιμασα τον δεκτη σε hd ready tv και οχι σε full hd περριτο να σας πω οτι τα λογια περισευουν
η εικονα που εδωσε ηταν καταπληκτικη
το δοκιμασα ετσι γεια το γαμοτο και με scart και με s-video και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο σαν και αυτο που δεινει και η δικη μου pw 9816
αυτο που εκανα και πηρα λιγο καλλητερο αποτελεσμα ηταν το εξεις
εδωσα εικονα μεσω ενος καλωδιου χρωματος κιτρινο στον ενισχυτη και απο εκει μεσο s-video στην tv
το τρεμουλιασμα που εκανε δεν ηταν τοσο εντονο τα γραματα εγιναν πιο ευδιακρητα αλλα εχασα λιγο στην εικονα χανοντας λιγο ζωντανια που εδεινε οταν το ειχα απευθειας ειτε με scart ειτε με s-video

Όχι, στις περισσότερες περιπτώσεις ένα πλήρες καλώδιο scart σε scart έχει όλες τις απαιτούμενες συνδέσεις. Αρκεί να κάνεις τις ρυθμίσεις είτε στον δέκτη είτε στην τηλεόραση (να στέλνει και να δέχεται σήματα RGB), αν υποστηρίζεται βέβαια από τις συσκευές (δεν ισχύει πάντα αυτό, τσέκαρε καλύτερα το manual του δέκτη και της τηλεόρασης).

Re: Απάντηση: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Στον 7100ts που έχω εγώ έχει έναν διακόπτη πίσω HD/SD.Αν κάνεις σύνδεση με scart,s-video τον βάζεις στο SD.Με hdmi ή component στο HD.Για δες αν έχει αυτόν τον διακόπτη ο δικός σου και βάλτον στο SD(λογικά θα πρέπει να τον έχει κι εσένα).Επίσης κατέβασε από την 1η σελίδα της Vantage το 23800 original firmware και δες τι γίνεται.
δεν υπαρχει κατι τετοιο στην πισω πλευρα αλλα ουτε στο μενου ,και την εχω περασει και την τελευτεα firmware
στο μενου που καπου φαινεται το hd ειναι εδω