1η επαφη με τον vantage 8000ts

Απάντηση: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Στην πίσω πλευρά δεν θα δεις κάτι ιδιαίτερο, είναι απλά τα βύσματα scart που μπορεί να υποστηρίζουν ή όχι έξοδο σε RGB. Στο μενού πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις στο σημείο που λέει τι έξοδο θα δίνει από το scart, απλή composite, svideo ή RGB. Δυστυχώς δεν ξέρω τα μενού του δέκτη να σου πω ακριβώς που μπορεί να είναι η ρύθμιση. Επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη ότι μπορεί η τηλεόραση να μην υποστηρίζει σήμα βίντεο RGB σε όλα τα scart της, αλλά μόνο σε ένα από αυτά (γι αυτό σου είπα να κοιτάξεις το manual και της τηλεόρασης, ή έστω τις ρυθμίσεις στο μενού της).

Last edited:

Πήγαινε στο MENU/Ρυθμίσεις/VIDEO |SETTING και βάλε TV Resolution Αυτόματα και Τύπος σήματος βίντεο RGB αν το συνδέεις με scart ή S-Video αν το συνδέεις με s-video

Re: Απάντηση: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Στην πίσω πλευρά δεν θα δεις κάτι ιδιαίτερο, είναι απλά τα βύσματα scart που μπορεί να υποστηρίζουν ή όχι έξοδο σε RGB. Στο μενού πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις στο σημείο που λέει τι έξοδο θα δίνει από το scart, απλή composite, svideo ή RGB. Δυστυχώς δεν ξέρω τα μενού του δέκτη να σου πω ακριβώς που μπορεί να είναι η ρύθμιση. Επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη ότι μπορεί η τηλεόραση να μην υποστηρίζει σήμα βίντεο RGB σε όλα τα scart της, αλλά μόνο σε ένα από αυτά (γι αυτό σου είπα να κοιτάξεις το manual και της τηλεόρασης, ή έστω τις ρυθμίσεις στο μενού της).
αυτο εδω εννοεις

Πήγαινε στο MENU/Ρυθμίσεις/VIDEO |SETTING και βάλε TV Resolution Αυτόματα και Τύπος σήματος βίντεο RGB αν το συνδέεις με scart ή S-Video αν το συνδέεις με s-video
ετσι το ειχα

Αυτή είναι η επιλογή, αλλά κοίτα αν υποστηρίζεται και από την τηλεόραση και από ποιο scart (αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο, αν υποστηρίζεται θα πρέπει να υπάρχει ευκρινής διαφορά όταν αλλάζεις από RGB σε component στο συγκεκριμένο μενού).

Last edited:
Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

στον προηγουμενω δεκτη εναν interstar που ειχα μεσω σκαρτ η εικονα ηταν πολλη καλη ποτε δεν ειχα προβλημα
για το αν υποστηριζει η οχι rgb η tv δεν το ξερω

Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν και το διαπίστωσες κι εσύ, καλή ποιότητα μόνο σε HD τηλεόραση με HDMI ή Component, από εκεί και πέρα απλά συμβιβάζεσαι με αυτή την ποιότητα που σου δίνει τώρα μέχρι να πάρεις τέτοια τηλεόραση...

Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν και το διαπίστωσες κι εσύ, καλή ποιότητα μόνο σε HD τηλεόραση με HDMI ή Component, από εκεί και πέρα απλά συμβιβάζεσαι με αυτή την ποιότητα που σου δίνει τώρα μέχρι να πάρεις τέτοια τηλεόραση...
εν αναμονει λοιπων

Απάντηση: Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

παιδια ξερετε πως μπορο να μπω στο emu

Το τελευταίο emu είναι το 23701.Αν το συνδέεις σε s-video επέλεξε στα video settings S-VIDΕO ΚΑΙ ΟΧΙ RGB!Πάτα το OK στο remote control να σώσεις τις ρυθμίσεις σου!

Re: Απάντηση: Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Το τελευταίο emu είναι το 23701.Αν το συνδέεις σε s-video επέλεξε στα video settings S-VIDΕO ΚΑΙ ΟΧΙ RGB!Πάτα το OK στο remote control να σώσεις τις ρυθμίσεις σου!
lesaros μπορω να σου στειλω ενα pm

Re: 1η επαφη με των vantage 8000ts

Πάντως η 9618 υποστηρίζει μια χαρά RGB μέσω scart. Το εμφανίζει και στο on screen display μόλις ανιχνεύσει σήμα...
Έχω και εγώ μια...

παρελαβα σημερα απο γερμανια των νεο vantage
η επικοινωνια μαζι τους για ολα τα θεματα (πρεπει να το πω) ηταν απιστευτη
ενα μεγαλο ευχαριστω στον serafeim που μου αναφερε το σαιτ για να ερθω σε επικοινωνια μαζι τους
Να είσαι καλά, φίλε μου! Καλές λήψεις!:a0210:

παντος παιδια ειχατε απολυτο δικιο για το scart που υποστηριζει rgb τρομερη διαφορα στην εικονα αλλα και στον ηχο ακομα και τα γραμματα του μενου σταματησαν να τρεμοπαιζουν
αξιζε τα 30 ευρω που εδωσα
το συνιστο ανεπιφιλακτα για οσους εχετε CRT tv το αποτελεσμα ειναι τελειο σε ολα