1η φορα στην ζωη μου αγορά Home theater! Που ειναι η μπαλα....οεο?

Μεταξυ των δυο αυτων subwoofer:
Yamaha NS-SW300 kai SUNFIRE SDS-10 εχει καποιος αποψη τι ειναι προτιμότερο?
Επισης βρισκω μεταχειρισμενο σε καλυτερη τιμη (απο τα δυο παραπανω) το FOCAL SW700.

Καποια πρόταση?

Σε τι τιμές;

το sunfire το βρισκω απο αγγελια γυρω στα 350, σε ιδια τιμη καινουργιο (απο γνωστο) το Yamaha....to focal στα 270 περιπου (μεταχειρισμενο επισης).
Το ΥΑΗΑΗΑ θα ειναι 'brand new" ξαναλεω, τα αλλα δυο δεν εχω κανει ακομα εποφη να τα ακουσω και να μιλησω μπας και τιμουλα μπορει να γινει λιγο καλυτερη οποτε προς το παρων θα υποθεσω οτι ειναι αυτη....

Έχεις δυνατότητα ακρόασης στο sunfire;

Α ναι πήγαινε και βάλτου καμιά ροκιά με πληροφορία μπότας γύρω στα 100Hz και γράψε μας εδώ πόσο μετακινήθηκε από τη θέση του μετά το τέλος του κομματιού και πόσο σηκωνόταν από το πάτωμα.

Το Yamaha θα κοιτούσα εγώ. Όχι πως είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι μια κλασική φτηνή λύση. Το Focal δεν το έχω ακούσει.

το sunfire το βρισκω απο αγγελια γυρω στα 350, σε ιδια τιμη καινουργιο (απο γνωστο) το Yamaha....to focal στα 270 περιπου (μεταχειρισμενο επισης).
Το ΥΑΗΑΗΑ θα ειναι 'brand new" ξαναλεω....
Αν είναι ΥΑΗΑΗΑ μη το πάρεις. Αν είναι YAMAHA πάρε το. :operator:

Έχεις δυνατότητα ακρόασης στο sunfire;

Α ναι πήγαινε και βάλτου καμιά ροκιά με πληροφορία μπότας γύρω στα 100Hz και γράψε μας εδώ πόσο μετακινήθηκε από τη θέση του μετά το τέλος του κομματιού και πόσο σηκωνόταν από το πάτωμα.

Το Yamaha θα κοιτούσα εγώ. Όχι πως είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι μια κλασική φτηνή λύση. Το Focal δεν το έχω ακούσει.

Που σημαινει οτι αν το sunfire ειναι σε καλη κατασταση, ειναι προτιμοτερο....σωστα?

Υ.Γ Να βαλω καμια deathmetal-ια αμα ειναι, με την δικαση σε ρυθμο πυροβλου...χαχαχααχ

Εννοει ο pleo οτι εχει πολυ γκαζι αλλά ελαφρια καμπινα. Με αποτελεσμα να εχει μια ταση να γυροφερνει :)

Βαλε κατι βαρυ απο πανω

Εννοει ο pleo οτι εχει πολυ γκαζι αλλά ελαφρια καμπινα. Με αποτελεσμα να εχει μια ταση να γυροφερνει :)

Βαλε κατι βαρυ απο πανω

α δεν ειμαστε να κανει τσαρκα...θα με καρυδωσει (οριστικα) η γυναικα μου....
Καλα οκ απο καμπινα. Απο ποιοτητα ηχου? Ειναι καλυτερο? Αν και μαλλον με βλεπω για το YAMAHA προς το παρων (η αναζητηση συνεχιζεται βεβαιως) εκτος αν στα λεφτα αυτα (η παρομοια) υπαρχει κατι καλυτερο....

Κανε υπομονη να μεγαλωσεις το budget. Το καλο το sub ειναι κατι που μενει. Αλλιως και αν το κυριως μελημα σου ειναι οι ταινιες, παρε το sunfire. Θεωρω πως θα εχει πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα απο το yamaha.

Που σημαινει οτι αν το sunfire ειναι σε καλη κατασταση, ειναι προτιμοτερο....σωστα?

Υ.Γ Να βαλω καμια deathmetal-ια αμα ειναι, με την δικαση σε ρυθμο πυροβλου...χαχαχααχ

Σημαίνει ελαφριά καμπίνα για όλη τη σειρά SDS και φτιαγμένο τεχνηέντως να παίζει δυνατά τα μεσοχαμηλά και από κει και κάτω... η σιωπή των αμνών.

Μπορείς να προσθέσεις βάρος από πάνω (πολύ) και να λύσεις το θέμα της βόλτας. Το άλλο δεν λύνεται.

Το subwoofer γενικα ειναι μεγσλος πονοκεφαλος, ειναι πιστευω το μονο κομματι του συστηματος που δεν μπορεις να βγαλεις 100% συμπερασμα απο μια ακροαση σε οποιοδηποτε χωρο εκτος απ τον δικο σου. Ειναι δυστυχως και το μονο μερος του συστηματος που δεν χωραει συμβιβασμους. Αν και σεβομαι αυστηρα ο,τι αφορα το οικονομικο ταβανι που θετει καποιος στο θεμα του subwoofer κανω την εξαιρεση και θα προτεινω μην κοιταξεις οτιδηποτε αλλο απο svs pb 1000 με μελλοντικο πλανο αποκτηση και δευτερου, δεν θα το μετανιωσεις και σιγουρα δεν θα πεταξεις 300 ευρω, αυτο που πας να κανεις τωρα δηλαδη. Αν δεν χωραει δευτερο πας για το pb 2000, κυριολεκτικα δεν εχρι αντιπαλο.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα, σειρά 2000 τέλος. Μόνο 2000 Pro εφ' εξής. Το τελευταίο στοκ από 2000 εξαντλήθηκε με το που ανακοινώθηκε η νέα σειρά (100 ευρώ ακριβότερη). Ακόμα και το demo μας που έπαιζε στο event. Στη θέση του θα μπει PB-2000 Pro.
Νέο μεγάφωνο εξ' ολοκλήρου, νέος ενισχυτής με διακριτά mosfet που δίνει πολύ μεγαλύτερο peak, νέο DSP της Analog Devices και το bluetooth app που δίνει παραμετροποίηση και EQ.

Θεωρώ πάντως ότι ο φίλος μπορεί να προλάβει κάποιο από τα τελευταία NSD που βγήκαν σε τιμή BF. Αν και νομίζω ότι μόνο κάποια PB έχουν μείνει και από αυτά. Για όποιον ήρθε στο event, ήταν εκείνο που έπαιζε με τα Oberon και τον 3600Η.

Κώστα, σειρά 2000 τέλος. Μόνο 2000 Pro εφ' εξής. Το τελευταίο στοκ από 2000 εξαντλήθηκε με το που ανακοινώθηκε η νέα σειρά (100 ευρώ ακριβότερη). Ακόμα και το demo μας που έπαιζε στο event. Στη θέση του θα μπει PB-2000 Pro.
Νέο μεγάφωνο εξ' ολοκλήρου, νέος ενισχυτής με διακριτά mosfet που δίνει πολύ μεγαλύτερο peak, νέο DSP της Analog Devices και το bluetooth app που δίνει παραμετροποίηση και EQ.

Θεωρώ πάντως ότι ο φίλος μπορεί να προλάβει κάποιο από τα τελευταία NSD που βγήκαν σε τιμή BF. Αν και νομίζω ότι μόνο κάποια PB έχουν μείνει και από αυτά. Για όποιον ήρθε στο event, ήταν εκείνο που έπαιζε με τα Oberon και τον 3600Η.

Δε φτανει που (μου) ριχνεται πολυ πληροφορια μαζεμενη....το κανετε και με "κωδικους"...1 ωρα ψαξιμο θελω μετα!!! (αστειευομαι συνεχιστε)

Δε φτανει που (μου) ριχνεται πολυ πληροφορια μαζεμενη....το κανετε και με "κωδικους"...1 ωρα ψαξιμο θελω μετα!!! (αστειευομαι συνεχιστε)

Όπως ήρθες και άκουσες τη διαφορά μεταξύ Denon και Marantz στη μουσική, και που την έπιασε αμέσως η μουσικός κυρία που συνόδευες, έτσι θα ξαναέρθεις να ακούσεις το PB-12NSD, αφού μάλλον εξ' όσων θυμάμαι δεν το άκουσες (άκουσες άλλα πράγματα βέβαια).

Όπως ήρθες και άκουσες τη διαφορά μεταξύ Denon και Marantz στη μουσική, και που την έπιασε αμέσως η μουσικός κυρία που συνόδευες, έτσι θα ξαναέρθεις να ακούσεις το PB-12NSD, αφού μάλλον εξ' όσων θυμάμαι δεν το άκουσες (άκουσες άλλα πράγματα βέβαια).

μωρε και γω, με "προυπηρεσια" σε ηχογραφησεις και προβες σε στουντιο, μια χαρα την επιασα....τα λεφτα δεν βρισκω (ακομα τουλαχιστον)....το αυτι μου ειπε τι ειναι καλυτερο. Εντωμεταξυ, στην μουσικη που ακουω εγω που εχει πιο ορχηστρικα/πολυφωνικα πραγματα, περισσοτερα καναλια κοκ....η "διαφορα στην λεπτομερεια" παιζει πολυ ρολο (ας πουμε οταν ακουω Progressive η μουσικη ποιοτητα παιζει μεγαλη σημασια).

Η μια λογικη σε αυτα τα ζητηματα, ειναι "μια φορα παιρνεις κατι, παρτο καλο..μην αγοραζεις και ξαναγοραζεις συνεχεια"....γενικα αυτης ειμαι στα περισσοτερα πραγματα.
Απλα σε πραγματα που δεν ξερω, συχνα το να αγορασεις εξαρχης κατι ακριβο, ενεχει τον κινδυνο και λεφτα να δωσεις και να μην ειναι μεσα στα γουστα σου για τους χ-ψ-ζ λογους.....ο ηχος ειναι μυστηριο πραγμα. Για αυτο και η αρχικη μου αποφαση ηταν να ξεκινησω "απο χαμηλα" και οσο με τον καιρο "διαμορφωνω γουστο" να κανω και τις απαραιτητες διορθωτικες κινησεις (με καποια απωλεια χρηματων βεβαια).
Αλλα ΔΕΧΟΜΑΙ ως αποψη αυτοι που λετε οι περισσοτεροι...οτι το sub ειναι πολυ βασικο κομματι και θελει προσοχη εξ'αρχης....θα το ξανασκεφτω.

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας παντως!

Y.Γ 500 δολλαριακια στο αμαζον...δεν κανει αποστολη Ελλαδα...
https://www.amazon.com/AHOMATE-sub-10-12-1-SVS-PB12-NSD-Subwoofer/dp/B009H66M46

Y.Γ 500 δολλαριακια στο αμαζον...δεν κανει αποστολη Ελλαδα...
https://www.amazon.com/AHOMATE-sub-10-12-1-SVS-PB12-NSD-Subwoofer/dp/B009H66M46

Να ρωτησω αν ξερει καποιος.
Εχω συγγενεις Αμερικη με διπλη υπηκοοτητα (και σπιτι) εδω και στις ΗΠΑ.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορουσε να φερει το παραπανω ως "προσωπικο ειδος"?
Και βεβαιως επειδη εχει δικη του ενισχυση, θα ειναι στα 110V? Αρα στην πραξη για να λειτουργησει στα 220V θα πρεπει να υπολειτουργησει?

Μην τολμησεις συσκευη που αναγραφει ταση 110volt να την βαλεις στα 220, την εκαψες.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτησω αν ξερει καποιος.
Εχω συγγενεις Αμερικη με διπλη υπηκοοτητα (και σπιτι) εδω και στις ΗΠΑ.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορουσε να φερει το παραπανω ως "προσωπικο ειδος"?
Και βεβαιως επειδη εχει δικη του ενισχυση, θα ειναι στα 110V? Αρα στην πραξη για να λειτουργησει στα 220V θα πρεπει να υπολειτουργησει?
Ίσως έχει κάποιο διακόπτη που αλλάζει σε 220 όπως πολλά τροφοδοτικά και subs.