1K για LG 47LH4000 ή Samsung PS50B550

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,475
Ελευσίνα
Tα εχω διαβάσει όλα τα έχω στίψει όλα για αυτα αλλα η ζυγαριά αμφίρροπη.

το budget ειναι εκεί στο χιλιάρικο+-100 , το θέμα ειναι που θα γύρει όμως. Επειδή δεν εχω ασχοληθεί και ιδιαιτερα με Tv's για ρίξτε καμμιά ιδέα.

usage: Χρήση σχεδόν καθημερινή 3-5h max dvd/mkv-TV 60-40

thaaaaaaaaanx!-bye-

H 50Β550 ειναι καλυτερη σαν εικονα και πιο μεγαλη , με αρνητικο οτι θα πληρωνεις κατι παραπανω σε ρευμα (διπλασια καταναλωση) και θα προσεχεις λιγο με στατικες εικονες-μπαρες κτλ.

Φρα. με 3-5 ώρες λειτουργίας την ημέρα, η διαφορά κατανάλωσης μεταφράζεται σε καμιά 30 , επί του συνόλου του λογαριασμού της ΔΕΗ σε χρονικό διάστημα ενός έτους...... επίσης με τη χρήση που περιγράφεις, ότι στατική εικόνα θα έχεις σε 3-5 ώρες θα είναι από ταινίες σε 2,35:1 και logo καναλιών, από ελάχιστος έως μηδαμινός κίνδυνος με εναλλαγή καναλιών, ταινιών κ.λ.π., κατά τη γνώμη μου...

Εν ολίγοις για τη χρήση που περιγράφεις προτείνω την 50άρα 'size does matter'...-bye-

Re: Απάντηση: 1K για LG 47LH4000 ή Samsung PS50B550

Η ζυγαριά αρχίζει και βαραίνει προς την 50άρα... ξερει κανεις εαν η samsung εχει κανενα τρικ για το burn?

Εχει τα γνωστα (pixel orbiter , white screen κτλ)...

Επειδη παρακολουθω την συγκεκριμενη πολυ προσφατα επεσε η τιμη της 100 ευρω...

http://www.skroutz.gr/s/74214/Samsung-PS50B550.html?keyphrase=50B550

Η 550 εχει κοκκινο στο πλαισιο ενω η 551 μαυρο...

Τhanks guys!!!!

αν έχει κανεις άποψη απο θέμα κίνησης, future proof δέκτη ψηφιακού κα, μεταξύ των 2 αυτων θα με ενδιέφερε.
Sorry αλλα ειμαι εξω απο τα νερά μου με τις TV's

Αν θελεις αξιοπρεπη LCD παρε μια 46B750 η εστω μια 46B650...η LΗ4000 ειναι κατα την γνωμη μου απλα μετρια...

Πάνω που παω να κατασταλάξω βάζεις φωτιές!

Αραγε μια Plasma ποσο θα αντεξει στο χρονο πχ 5-6 έτη ωστε να μην εχει σταδιακα χαλάσει απο burn in... να παρει με τρωειιιιιι

Για να σε μπερδέψω κι εγώ κι άλλο, πήγαινε στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα.
Έχει την Samsung PS50B550 δίπλα στην Panasonic 50S10.
Εγώ αυτή έχω παραγγείλει.
Η αλήθεια είναι ότι έχει πιο φωτεινή εικόνα από την Pany αλλά
εμπιστεύομαι περισσότερο την Panasonic από τη Samsung, μου αρέσει το μενού της περισσότερο.
Από κάποιους εδώ διάβασα ότι η Samsung έχει σχετικά μεγαλύτερη ευαισθησία στο burn in από την Pany.

Last edited:
Xmm η απόφαση ειναι σχεδόν οριστική. Σκεπτομαι εαν θα έπρεπε να δωσω κατι παραπανω για την 650 ωστε να γλιτωσω media player ή να παρω την 550 + media player για περισσοτερες δυνατότητες.

550 + media player για μένα.

+1
και για εμενα
αλλα λαβε υποψη πως η 650 ειναι και καλυτερη τηλεοραση...
Αν μπορεις να υπερβεις το μπατζετ , μην το σκεφτεσαι και αργοτερα αν χρειαστει παιρνεις και ενα εξωτερικο media player...

Σωστός ο Ισοκράτης.

Ευχαριστω φιλε ! Καλα προβαλουμε τις δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων της καθε TV αλλα δεν ειναι στο επιπεδο ενος καλου media player οπως και να το κανουμε . Δινει ομως μια πολυ καλη λυση ωστε να μην ειναι απαραιτητη για καποιους η αγορα προσθετου εξοπλισμου ...
Ο καθενας εχει τις απαιτησεις του αλλωστε
:grinning-smiley-043

Τhanks μαλλον πάω για 550 + bd390.

Οπως και να έχει η διαφορα απο την 44αρα Sony οπισθιας προβολης 7ετίας που παιζει τωρα θα ειναι χαώδης

Τhanks μαλλον πάω για 550 + bd390.

Οπως και να έχει η διαφορα απο την 44αρα Sony οπισθιας προβολης 7ετίας που παιζει τωρα θα ειναι χαώδης

To BD390 ειναι μαλλον η καλυτερη αγορα σε σχεση χαρακτηριστικων/τιμης αυτη τη στιγμη ...
Μην πονοκεφαλιαζεις περισσοτερο απ'οσο χρειαζεται .
Αρκει να μην σε τρωει μετα που δεν εδωσες 150-200 ευρω παραπανω για την 650 ... Αυτο θα ειναι οτι χειροτερο γιατι δεν θα σε αφηνει να χαρεις την 550 οσο θα επρεπε !
Με το καλο να τα αποκτησεις !
-bye-