1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Θα έχουμε και την δυνατότητα να ακούσουμε την ναυαρχίδα των φορητών DAP, τα μοντελα της Astell&Kern

img_00.jpg

Εχθες λοιπον, ειχαμε την δυνατότητα να ακουσουμε ενα εξαιρετικό συνδυασμο, τις "ψείρες" Piano Forte της Final Audio μαζι με το Astell&Kern 120. Δεν λεω, λιγο ακριβες για ψειρες (>1000 ευρω) αλλα και ηχος απο αλλου.

detail_main002_pf-IX.jpg

http://final-audio-design.com/en/archives/902

Χτυπάει το antivirus στο link Παναγιώτη!

Εχθες λοιπον, ειχαμε την δυνατότητα να ακουσουμε ενα εξαιρετικό συνδυασμο, τις "ψείρες" Piano Forte της Final Audio μαζι με το Astell&Kern 120. Δεν λεω, λιγο ακριβες για ψειρες (>1000 ευρω) αλλα και ηχος απο αλλου.

detail_main002_pf-IX.jpg

http://final-audio-design.com/en/archives/902

Πραγματικα σε οσους το εχω πει εχουν μεινει εκπληκτοι με την διοργανωση αυτου του Φεστιβαλ υπο την αιγιδα του avclub,
Που σε μια Πανελληνια πρωτη non profit παρουσιαζει τιδημιουργιες ολων των μεγαλων οικων του χωρου...που καταδυκνυει για μια ακομη φορα την μοναδικοτητα του avclub και των ανθρωπων που το τρεχουν, μα πανω απο ολα τα ιδια του τα μελη που πιστα ο χωρος βοηθα με σκοπο και μονον την σωστη και ανιδιοτελη του ενημερωση

Εγω προσωπικα θα παραστω αν και δηλωνω αδυναμια να μπορεσω να δοκιμασω πολλα states of art για καθαρα λογους υγειας ομως θα χαρω να δω πολλους φιλους και μελη εκει να μιλησουμε, να ανταλλαξουμε αποψεις να ενημερωθουμε και να δωσουμε επιςης ενα μυνημα τοσο στους εκθετες οσο και στους διοργανωτες ωστε να γινει ενας ακομη θεσμος

Last edited:
Να ρωτήσω...πέραν του Facebook πρέπει να δηλώσουμε και αλλού συμμετοχή? Εγώ δεν έχω Facebook...

Πουθενα. Θα χαρούμε να έρθεις jamca. Είσοδος ελεύθερη για ολους. Αν θες περνά και απο το τραπέζι του AVClub για να σε γνωρίσουμε.

Εγω παντως για να πω την αμαρτία μου,εκτός των ακροασεων (όσα προλάβω τέλος πάντων κι όσα μυριστω πως ειναι για κανιβαλους) ανυπομονώ να δω από κοντά τους φίλους που θα μας κάνουν την τιμή.
Κι ειναι η πρώτη φορα ίσως που κάποιο event ειναι τόσο ενωτικό και αντιπροσωπευτικό οπότε περιμένω να δω και να γνωρίσω πολλούς!
Αυτο θα θεωρήσω εγω κέρδος μου.

Λετε να εχει κληρωση-εις με δωρα οπως οι αλλες εκθεσεις;

Πολλά και καλά δώρα. Ψείρες και ακουστικά.. Λεπτομέρειες σε λιγες ήμερες