1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Ρε συ Παναγιώτη... έχουμε ξεπεράσει σε συμμετοχές αντίστοιχες του εξωτερικού ή είναι ιδέα μου?
Για πρώτη, μοιάζει πολλά υποσχόμενη!

Μεχρι τώρα πολυ καλά, παρα πολυ θα ελεγα και οχι μονο για το "πρώτη φορα". Μένει να δουμε αν θα αρεσει και το αποτελεσμα. Απο θεμα συμμετοχών παντως για να δωσω μια ιδεα, στο Capital Audio Fest (Washington DC) ειχαν 20 set up και εμεις θα εχουμε πάνω απο τα διπλάσια.

Να το θεσω αλλιως, αν κάποιος θελει να ακούσει 5 λεπτα απο καθε σύστημα θα χρειαστεί 3-4 ωρες...

Ναι Σταυρο.. Θα εχουμε μαζι μας:

High Fidelity, Ηχο και Εικονα, AVMentor, Tech Matrix και απο εξω Mono and Stereo, Part Time Audiophile.

Εννοείτε οτι οποίος τα καταφέρνει με φωτογραφική μηχανή μπορει να τραβηξει και να ανεβασει οτι θελει.. Εγω θα παρω την δικια μου μαζι για μερικα close up

Πληροφοριακά, και για όποιον ενδιαφέρεται να τα ακούσει (σε δυνατό ενισχυτή ΜΟΝΟ), θα έχω τα Hifiman HE-6 με Braiwavz HM5 pads και harness UP-OCC pure cryo treated ιδιοκατασκευή.

Αναγκαστικά η προσαρμογή σε καρφί 6.3 mm θα είναι λίγο ατσούμπαλη μιάς και το καλώδιο, εκτός του ότι είναι captive στο ακουστικό, είναι τερματισμένο σε μπανάνες.

Εγώ πάντως θα πάω καρφωτός στον Egoista.

Σταυρο, το μονο που φοβαμαι ειναι ο χρονος. Δυσκολα θα γινονται δοκιμες αν υπαρχει ουρα να ακουσει τον Egoista..

Φερετα, αλλα δεν εξαρταται μονο απο εμας..

Και μια ακομα ανακοινωση. Η Josephine στον Join Radio στα πλαίσια του φεστιβαλ θα δωσει 2 ζευγάρια in ear monitors απο την DeGauss Labs, προσφορα της Salas Headphones. Συντονιστείτε άμεσα...

Για να ετοιμαζόμαστε, ουτε 2 μερες δεν έμειναν..

divani-caravelathensgreece.jpg

http://theaudiotraveler.com/2014/10...ng-greece-the-first-greek-headphone-festival/

Θα υπάρχει δυνατότητα να φέρουμε δικά μας αρχεία προς ακρόαση? Και αν ναι, αρκεί ένα φλασάκι ή χρειάζεται και λάπτοπ.

Συγχαρητήρια για την ενέργεια. Τα ζήλευα τέτοια event του εξωτερικού

Ούτε 24 ώρες δεν έμειναν εν τω μεταξύ κι ανυπομονώ!
Και για την ακρόαση και για τους φίλους που θα δω από κοντά.

Και για να πω και την αμαρτία μου,ακόμα κι αν δεν είμαι σκληροπυρηνικός ακουστικάριος,με αυτά και με αυτά έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι μπορεί να κάνει ένα καλό setup.
Οπότε περιμένω τις γνώμες σας και κατά την διάρκεια του Fest.
Τα λέμε εκεί λοιπόν!

Ανέκαθεν είχα την ιδέα -και το λέω συνέχεια- ότι τα ακουστικά είναι το Hi-End του φτωχού.
Μπορείς ν' ακούσεις με πολύ προσιτό κόστος, αυτό που κανονκά θες ολόκληρη περιουσία για ν' απολαύσεις συμβατικά.
Πολύ σημαντικό, ειδικά σε εποχή κρίσης.

Κι' όταν συνδυαστούν και με τις καινούργιες φορητές πηγές, τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέροντα.

Για να δούμε τι θα δούμε και θ' ακούσουμε λοιπόν! :smile:

Απάντηση: Re: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Εγώ θα έχω και ένα στικακι με μουσική μαζί..

Καλά,το στικάκι εννοείται.
Έτσι κι αλλιώς νιώθω ανασφάλεια χωρίς τις μουσικές μου.:flipout:
(Ορίστε,για μια φορά θα αποφύγεις το γνωστό κουβάλημα των βινυλίων,είναι κάτι κι αυτό! )