1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Σωκ, και στον Τάσο και σε σένα που έφυγες ξημέρωμα απο το Αίγιο και γύρισες μεσάνυχτα για όλους εμάς και όλα τα παιδιά που έτρεξαν, ειδικά στους αφανείς εργάτες!

Σας ευχαριστούμε και ελπίζω η εμπειρίες σας απο την εκδήλωση να μην πάνε χαμένες και να αξιοποιηθούν απ οτο AVCLub για επόμενες εκδηλώσεις.

Και πάλι ευχαριστούμε για το κόπο και τη διάθεσή σας.

Λοιπόν.
Ήρθα επάνω,έτσι;
Με ταΐσατε.Με ποτίσατε.Με αγκαλιάσατε (τόσες αγκαλιές από φίλους που ήταν κάποια pixel πριν ώρες.)
Με βρίσατε (αυτοί που με αγαπάνε.).Με συγκινήσατε (πολύ γαμώτο).
Και τέλος μου κολλήσατε ένα ηλίθιο χαμόγελο στην μούρη σε σημείο να πονάω τώρα.

Κι ευχαριστείτε;Εσείς;Για μια μέρα που έτρεξα;
Εγώ ευχαριστώ.Πολύ.
Χαρά μου να το ξανακάνω με χίλια.

Και αν και πολύ θα το ήθελα,δεν θα πω ποιοι,γιατί είναι πολλοί κι αν ξεχάσω έστω και έναν θα είμαι για τα σκυλιά.

Συγχαρητήρια σε όλους (κυρίως στον Παναγιώτη). Κάτι παραπάνω από εξαιρετική η όλη οργάνωση. Πήγα να πάρω κάτι ακουστικά και μου λέει ο αντιπρόσωπος, δεν πωλούνται ακόμη και πως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται σε κοινό παγκοσμίως. Και δεν μπορώ και τις συγκινήσεις στα γεράματα. Μπράβο και πάντα τέτοια.

Παίδες, καταπληκτική η έκθεση !!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά που μόχθησαν. Λόγω της καλής διάθεσης που η συνάντηση με φίλους και αγαπητούς έφερε, όλα μου φάνηκαν μια χαρά ... Ο Εγωϊστής απίστευτη κλάση, είναι λες και δεν ακούς ηχογράφηση αλλά το πραγματικό γεγονός. Με ενθουσίασε και ο συνδυασμός του καινούργιου λαμπάτου Quad με τα 600άρια που δείχνουν τις δυνατότητες τους όταν έχουν πίσω τους κάτι πολύ καλό ... Κι τα Mofi της Blue δείχνουν πολύ καλή περίπτωση, ιδιαίτερα σχεδιαστικά και κατασκευαστικά, ενώ ο ήχος τους με τον Grace ήταν υπέροχος ... δεν ξέρω εάν με την δική τους ενεργή ενίσχυση θα είναι το ίδιο εξαιρετικά. Άλλα πραγματάκια δεν πρόλαβα να ακούσω, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν τα αναφέρω δεν θα άξιζαν ...

Συγχαρητήρια για το εγχείρημα. Μακάρι να γίνει θεσμός. Και μια ιδέα για τους εκτός Αθηνών. Ένας διαχωρισμός των εκθέσεων με μια στη Θεσσαλονίκη για μας που δεν μπορούμε;

Απάντηση: Re: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Παρακαλώ τους uploaders να επισπεύσουν. Έχουμε φτιάξει καφέ και περιμένουμε. :)

Stay tuned,ψήνεται...:earmuffs:

...και για όσο ψήνεται ας πούμε και δυο λόγια.
Κατ´αρχήν δεν πρόλαβα να τα ακούσω όλα.
Δεν είμαι και φανατικός ακουστικάριος βέβαια και η εμπειρία μου είναι μικρή.

Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός quad-sen,o viva βεβαίως και τα Mo-Fi.
Τα τελευταία θεωρώ πως είναι τρελό VFM,αν σε κάποιον αρέσει ο ήχος τους.
Προσωπικά είναι του γούστου μου ακριβώς.

Τον δε viva τον άκουσα και με κάτι παλιοακουστικά που είχε φέρει εκεί ένα τύπος που είχε εγκατασταθεί σε εκείνη την περιοχή.
Αν πάντως το καθημερινό του άκουσμα πλησιάζει έστω και λίγο,οφείλει να είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος (και είναι,τόσα που μας έχει πει,αυτό βγαίνει).
Σας κάλυψα κύριε Σταύρο;

Για εμένα έπαιξαν ωραία και με τα quad πάντως.Αν είχε και λίγο παραπάνω ζουμί...

Αυτά για αρχή,θα επανέλθω...

Το iFi της έκθεσης κάτι είχε... με τα AKG 270 μου επίσης παραμόρφωνε, σε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις του...
Δεν μπορεί... κάποιο θέμα θα είχε...
Και το ακούσαμε και εγώ και ο αδερφός bassman που είμασταν παρέα.

Να πώ και κάτι ακόμα... για την οικονομική κατηγορία, αξιοπρεπέστατο ήταν και το Pro-Ject Headbox DS (ενισχυτής και ντακ μαζί)... αν συνδυαστεί με εύκολα ακουστικά, για την μεγάααααλη μερίδα του κοινού, που απέχει απο τις "κριτικές" ακροάσεις, θα παίζει σουπερ.
Ίδια φάση θα έλεγα και το rPac της Arcam... αν και ο αντιπρόσωπος το αδίκησε έχοντας playlist με mp3 κακής ποιότητας.

Το iFi της έκθεσης κάτι είχε... με τα AKG 270 μου επίσης παραμόρφωνε, σε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις του...

Να πώ και κάτι ακόμα... για την οικονομική κατηγορία, αξιοπρεπέστατο ήταν και το Pro-Ject Headbox DS (ενισχυτής και ντακ μαζί)... αν συνδυαστεί με εύκολα ακουστικά, για την μεγάααααλη μερίδα του κοινού, που απέχει απο τις "κριτικές" ακροάσεις, θα παίζει σουπερ.
Ίδια φάση θα έλεγα και το rPac της Arcam... αν και ο αντιπρόσωπος το αδίκησε έχοντας playlist με mp3 κακής ποιότητας.

Έπρεπε ν γύριζες το κόκκινι κουμπάκι (power mode) στην μέση "normal". Ήταν στο "Turbo" για να μπορεί να οδηγήσει τα Audeze..

Το έκανα Πέτρο.. αν διαβάσεις πιο πάνω, έπαιξα με όλες του τις ρυθμίσεις...

Συγχαρητήρια για την εκδήλωση και σε όσους έτρεξαν γι'αυτήν.
Πολύ όμορφες καταστάσεις. Μακάρι να γίνει θεσμός και με 2η μέρα ακόμη καλύτερα.
Και πάλι συγχαρητήρια

Κατ´αρχάς πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές του φόρουμ για τη διοργάνωση. Ωραία ενθουσιώδης και ευχάριστη ατμόσφαιρα!
Αν και δεν τα άκουσα όλα, θα εκθειάσω το quad που, πακετάκι με τα sennheiser hd 600, έπαιζε υπέροχα για τα χρήματα που ζητούσε!
Γεμάτος, αεράτος (ξεκάθαρα και μακράν έξω από τα ακουστικά), χωρίς συχνοτικές επικαλύψεις, πεντακάθαρος. Στα υπ´όψη...
Τα ifi δυστυχώς δεν μου άρεσαν.
τα audeze (όφειλαν και) έπαιζαν τέλεια.

Last edited:

Οπως ειπε ο φιλος Αντωνης..η απογοητευση της ημερας ηταν το ifi για εμενα. Η εκπληξη ηταν το quad. Μαγικο θα το χαρακτηριζα. Επισης το grace ηταν ελβετικο ρολοι στα αυτια μου! Αψογο!
Sok οντως καπου μας ξεφυγες στην χαιρετουρα! Next time!

Μια πρώτη γεύση σε χαμηλή ανάλυση,για συντομία.
Enjoy και share κατά πως νομίζετε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τασος Tmjuju

10703793_1485942301688871_8467353421339068571_n.jpg

10696362_1485941115022323_1085483259948758507_n.jpg

Tmjuju, Γιωργος Kουνελακης και Tzimisce
1555565_1485941248355643_2695664448554883437_n.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Sokmav + Dr Pan K με τα αναμνηστικά μπλουζακια απο την έκθεση

10435003_1485940895022345_5272170405608447466_n.jpg

Γιαννης JL δοκιμαζει τα ιστορικα Ergo Jecklin
1475796_1485940345022400_3314443219622031840_n.jpg

Mπαμπης Κ δοκιμαζει.. τι αλλο..JVC
1909909_1485940385022396_5288456289714941692_n.jpg

Κι εδώ μια... πολύ πολύ γρήγορη :coool: ματιά αλλά αντιπροσωπευτική του οργασμού που επικρατούσε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.