1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

DJ Despo Mania μαζι με τον Σακη απο Salas Headphones

10513300_1486190538330714_940614136917614405_n.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Dr Pan, Mr Rebelos, Κωστα Βλαχος, Pan Man και Tzimisce κατα την διαρκεια της κληρωσης των δωρων..

10622733_1485939318355836_6975284695451303977_n.jpg

1920167_1485939585022476_9165536888488308522_n.jpg

Re: Απάντηση: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Μια πρώτη γεύση σε χαμηλή ανάλυση,για συντομία.
Enjoy και share κατά πως νομίζετε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ετσι οπως κλεινει το βιντεο εγινε αμεσως συλλεκτικο. Μπορεις να το πουλησεις χιλιαδες ευρω τωρα χαχαχαχα

tzimisce, dalanik & tmjuju επιτέλους τους γνώρισα και απο κοντά... και ας με πέρασε ο Tάσος για "ελαφροχέρη"... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Ετσι οπως κλεινει το βιντεο εγινε αμεσως συλλεκτικο. Μπορεις να το πουλησεις χιλιαδες ευρω τωρα χαχαχαχα

Τίποτα δεν είναι τυχαίο :flipout:

Στο 17.40 είναι και κάποιος με μπλε μπλουζάκι που κουβαλάει κάτι απειλές στην λευκή τσάντα.:twoguns:

Last edited:
Απάντηση: Re: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Έπρεπε να μείνεις στα παπούτσα... :flipout:

Ήταν τιμής ένεκεν το κλείσιμο,αναφορά στoν παγκοσμίου κλάσεως graphic artist που σχεδίασε τα αναγκαία για το Fest.:fahne90:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Λευκή - μπορντώ παρακαλώ. Παρέχει προστασία από σκόνη και χτυπήματα αδέξιων περαστικών... :)

Τίποτα δεν είναι τυχαίο :flipout:

Στο 17.40 είναι και κάποιος με μπλε μπλουζάκι που κουβαλάει κάτι απειλές στην λευκή τσάντα.:twoguns:

Εγώ φταίω που πουλάνε μόνο λουλουδάτα rub on (edit: τι έχει το avatar moy? :) )?
Είπε ο αβαταρ με βιτρολέλουδα... :flipout:

Καλαμία μου μεγαλη που δεν καθησα και ΣΚ για την εκδηλωση (ηρθα αυθημερον Παρασκευη για ακροαση Sonus faber -B&W cm10 !), κυριως για να γνωρισω μερικους μερικους (ιδιως τον σχεδο γαμπρο μας-σχεδον- τον ...λατομο!). Ευελπιστω σε μια απο τις αλλες δυο hifi εκθεσεις.
Μπραβο σε οσους "ετρεξαν" την εκδηλωση, που, οπως φαινεται, μαλλον η μια μερα της ειναι λιγος χρονος!
Σε οσους οσους ακουσαν τον Quad με τα Senn hd600: να ακυρωσω την πωληση των 600 και να τα ακουσω με τον ενισχυτη αυτον; ποιος τον φερνει;

Καλαμία μου μεγαλη που δεν καθησα και ΣΚ για την εκδηλωση (ηρθα αυθημερον Παρασκευη για ακροαση Sonus faber -B&W cm10 !), κυριως για να γνωρισω μερικους μερικους (ιδιως τον σχεδο γαμπρο μας-σχεδον- τον ...λατομο!). Ευελπιστω σε μια απο τις αλλες δυο hifi εκθεσεις.
Μπραβο σε οσους "ετρεξαν" την εκδηλωση, που, οπως φαινεται, μαλλον η μια μερα της ειναι λιγος χρονος!
Σε οσους οσους ακουσαν τον Quad με τα Senn hd600: να ακυρωσω την πωληση των 600 και να τα ακουσω με τον ενισχυτη αυτον; ποιος τον φερνει;
Βαγγέλη,θα στο έλεγα οπωσδήποτε.
Μην τα αποχωριστείς αν δεν ακούσεις.
Τον φέρνει η Aurion αν δεν κάνω λάθος.

(Θα το μετανιώσεις που με διώχνεις από το σόι! :flipout: )

Αν σε παίρνει τα 18 κατοστάρικά του, ΔΕΝ μετανοιώνεται τέτοια αγορά!

Και τα cm10 που θα τα βαλεις; αν εισαι αποφασισμενος να προβεις σε αγορες καλυτερα καντο προς ακουστικα πλευρα. Ο χωρος σου μοιαζει με μαυρη τρυπα του hifi. Sorry για το offtopic

Πολυ ωραια διοργανωση. Συγχαρητηρια σε ολους σας!
Αληθεια, στοιχεια για την προσελευση κοσμου υπαρχουν;

O PA-1 δείχνει τα δόντια του με το καλημέρα (500 W είναι αυτά :) ). Αν παρέμενα στον χώρο των ηλεκτροδυναμικών (με τα 650) θα τον έπαιρνα χθες!

Απάντηση: Re: 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Και τα cm10 που θα τα βαλεις; αν εισαι αποφασισμενος να προβεις σε αγορες καλυτερα καντο προς ακουστικα πλευρα. Ο χωρος σου μοιαζει με μαυρη τρυπα του hifi. Sorry για το offtopic

Πολυ ωραια διοργανωση. Συγχαρητηρια σε ολους σας!
Αληθεια, στοιχεια για την προσελευση κοσμου υπαρχουν;

Αυτό πράγματι θα ήταν πολυ ενδιαφέρον...

Ενδεικτικό είναι πως στην κλήρωση που οι εγγραφές άρχισαν κάποιες ώρες μετά τις 10.00,πήραν μέρος κοντά στα 200 άτομα.
Βάλτε κάποια λογική αναλογία κρίνοντας από πόσοι κοντινοί σας πήραν μέρος και πόσοι όχι και σχηματίζουμε μια θολή εικόνα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διοργάνωση, το φεστιβάλ ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Επιτέλους είδα και κόσμο μικρότερο από εμένα σε έκθεση.

Καποιοι υπολογισμοί δειχνουν πάνω απο 500 ατομα, χωρις σε αυτα να συμπεριλαμβάνονται φυσικα οι επαγγελματίες και οι διοργανωτές.

Εντυπωσιακό το γεγονός οτι ηρθαν αυθημερόν φιλοι απο ολες τις περιοχές της Ελλαδας και καποιοι πηραν και το αεροπλάνο απο αρκετα μακριά οπως η dj Despo που ηρθε επι τούτου απο Ροδο.

Κρίμα που πολλοι επισκέπτες δεν γραφτηκαν στην κλήρωση για τα δωρα, γιατι ηταν κατι παραπάνω απο αξιόλογα. Ειδικα το ακουστικο της Sony που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει στην αγορα και παρουσιάστηκε σε εμας για πρωτη φορα μετα την παρουσιαση στην IFA του Βερολινου (πριν 3 εβδομαδες) ηταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ο τυχερος που το κέρδισε θα εχει πραγματικο εργαλειο για τις ακροάσεις του.

Να συνεχισω λιγο το off;
Λοιπον, 18 κατοσταρικα για ενισχυτη ακουστικων ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφταγια χρηση ακουστικων. Νομιζω οτι μονον καποιος που εχει εντονα προβληματα ακροασης με ηχεια, ειναι δυνατο να δωσει τοσα χρηματα για να ακουει μεσω ακουστικων. Εκτος κι αν του περισσευουν τα λεφτα οποτε...πασο! Η γνωμη μου ειναι αυτη!
Panoramix τα cm10 , απο οσο ακουσα, ΔΕΝ εχουν καμια σχεση με τα cm9 (μπουουουουμ) και λοιπα cm...Ειναι διαφορετικα ηχεια, και στο ακουσμά τους, και απορω γιατι η εταιρεια συνεχισε να τα ονομαζει ως σειρας cm (μαλλον για το home cinema, υποθετω). Οσο για το χωρο μου τα Opera παιζουν πολυ καλα τραβώντάς τα εκτος "μαυρης τρυπας" (ευκολο), οπως ειμαι βεβαιος οτι θα κανουν ενα εκ των Sonus Faber Venere 3.0 (μαλλον) -B&W cm10. Τωρα, αν ρωτας γιατι θελω να αλλαξω ηχεια,...χμ....δεν αλλαξα ακομη:)
Sokmav, η τελευταια προτασή μου παραπανω ειναι για σενα και το...σόι που λες - το σκεπτομαι ακομη, παρ' ολες τις δελεαστικες προτασεις ανταλλαγης (στη τιμη αγορας σχεδον), και δεν αποφασισα...
Συγγνωμη για το off Κε Διαχειριστα κλποι!