1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

O Μπάμπης ηρθε με την σωστη ενδυμασία

10514694_1486231271659974_6650226689434111626_n.jpg

Πετρος Totsipaki κατα την διαρκεια ακροασης των Final

10672290_1486231371659964_3555393497952207245_n.jpg

παιδιά μπράβο και πάλι μπράβο!! ήταν εξαιρετική η διοργάνωση και εύχομαι να επαναληφθεί με την ίδια όρεξη! Πολυ όμορφο κλίμα , με εξαιρετικά συστήματα που διαφορετικά δεν θα είχαμε πολλοί την δυνατότητα να δοκιμάσουμε. Πολλοί μεγαλύτεροι από μένα και έμπειροι του χώρου είχαν την διάθεση να κουβεντιάσουν και να συμβουλέψουν χωρίς να υπάρχει ίχνος ιδιοτέλειας. Ειδικά στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό αυτό...γενικά ότι και να πώ θα είναι λίγο...ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟ!!!

Απο οτι εμαθα οι μπλουζες εγιναν αναρπαστες, θα ηθελα μια. :nounder:

O Μιχάλης ηρθε, όταν είχες φυγει Αντώνη. Μετα τις 4 το απόγευμα ηρθαν παρα πολλοι φιλοι και επισκέπτες γενικότερα

Ο quad είναι και προενισχυτής, έχει και balanced εισόδους, είναι και 192άρι ντακ ... Με δεδομένη την ποιότητα που έβγαζε (προσωπικά δεν έχω ξανακούσει τα 600ρια να κελαϊδούν με αυτόν τον υπέροχο τρόπο) και εφόσον κάποιος ενδιαφέρεται να στραφεί σε τέτοιου είδους προσωπικές ακροάσεις με ακουστικά, τα 1800 ευρώ δεν ηχούν και τόσο απαγορευτικά ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν εννοώ για φυσιολογικούς ανθρώπους, αλλά για τους ημίτρελλους του ψυχαναγκαστικού αυτού χόμπυ ...

Απορώ που δεν πήρε κάποιος κανένα LCD-3 κρυφά να το καρφώσει εκεί να λυθούν και κάποιες απορίες...

Εγώ τα ΗΕ-6 τα κάρφωσα πάντως. :) Δε λέω, καλή προσπάθεια αλλά δεν...

Σταυρο, τα ΗΕ-6 δεν ειναι παρα το πιο δυσκολοδηγητο ακουστικό της αγορας και το κουμαντάρουν ελάχιστοι ενισχυτές ακουστικων. Για το υπόλοιπο 99% ακουστικων ο QUAD θα ειναι υπεραρκετός σε θεματα οδήγησης. Το ιδιο και ολοι οι αλλοι ενισχυτες που δεν μπορουν να κουνήσουν ενα τετοιο βράχο 100 τόνων

Και για να μην παρεξηγηθω, μιλαω μονο για τα τεχνικα χαρακτηρηστικα. Ο ηχος ειναι αλλο θεμα.

Last edited:
Ο quad είναι και προενισχυτής, έχει και balanced εισόδους, είναι και 192άρι ντακ ... Με δεδομένη την ποιότητα που έβγαζε (προσωπικά δεν έχω ξανακούσει τα 600ρια να κελαϊδούν με αυτόν τον υπέροχο τρόπο) και εφόσον κάποιος ενδιαφέρεται να στραφεί σε τέτοιου είδους προσωπικές ακροάσεις με ακουστικά, τα 1800 ευρώ δεν ηχούν και τόσο απαγορευτικά ...

Δεν εννοώ για φυσιολογικούς ανθρώπους, αλλά για τους ημίτρελλους του ψυχαναγκαστικού αυτού χόμπυ ...
Αν με βγαλεις...φυσιολογικο, η κυρα μου θα σε κραξει!
Η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταξα καθολου τι εστι Quad απο φοβο μην μπω σε αλλο τριπακι και αντι για ηχεια περασω σε αυτο!!!

Συγχαρητήρια και απο εμένα στον Παναγιώτη, Σωκράτη, tmjuju και γενικά σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτή η εκδήλωση.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκθέτες για την πληθώρα των εκθεμάτων, αλλά και για την φιλική διάθεση.

Η συζήτηση για το νεο σύστημα που σκέφτεται ο Spcav κατόπιν συνεννόησης μεταφέρθηκε σε νεο νήμα εδω

Τις φωτογραφίες σας δεν βλέπω, μονο εγω τράβηξα μεχρι να τελειώσει η μπαταρία της μηχανης μου?

Εγώ με τη σειρά μου να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ
Σε όλη την ομάδα του AVclub

Αλλά πρώτα και κύρια σε όλους τους εκθέτες
Και όλο το προσωπικό των εκθετών

Αυτή ήταν για εμένα η συνταγή της επιτυχίας
Χαμογελαστοί εκθέτες
Έτοιμοι να βοηθήσουν όλο τον κόσμο

Αυτό το κέφι που επικρατούσε
Δεν μπορούσα να το φανταστώ

Οι εκθέσεις είναι πάντα δύσκολες
Και πολύ κόσμος δούλεψε
Από ξημερώματα μέχρι το βράδυ
Μοιράζοντας γνώσεις ιστορίες και πολύ γέλιο

Μπράβο σε όλους για το κέφι!!!!!

Όσο για το κοινό!
Αυτή και αν ήταν έκπληξη
Σίγουρα το πιο νεανικό κοινό που έχουμε δεί σε οποιαδήποτε έκθεση δικάναλου περιεχόμενου
Ήταν τεράστια η χαρά μου που ήρθαν να μας επισπευτούν αρκετοί φοιτητές – κάποιοι και με το Δάσκαλο τους
Ενώ μη ξεχνάμε και τον κόσμο που ήρθε από ολόκληρη την Ελλάδα , ολόκληρο ταξίδι για λίγες ώρες στην έκθεση

ΙΜΗΟ η επιτυχία ήταν όλη δική σας, εκθετών και επισκεπτών
Ευχαριστούμε!!!!