2-0 Μόνο ???????

δέχεται κάθε εκάστη 4-8 ειδικές τιμές για Χαιδαριωτες και Γιαννιώτες

Σπύρος Σούρλας κυρίες και κύριοι...:grinning-smiley-043
Μπορεί να λέμε μια κουβέντα και να αποκρυπτογραφεί τα εσώψυχα μας,:chinscratch:
μπορεί να είναι και άρρωστος Γαύρος..:slapface:
Αλλά μια κουβέντα παραπάνω μπορείς να την πείς μαζί του..

Και μόλις νομίζεις οτι όλα οκ, έρχεται και σου πετάει την ατάκα περί Χαϊδαρίου...:bang:

Α ρε doctor μας δουλεύεις ψιλό γαζί μου φαίνεται...:flipout: :flipout: :flipout:

Ενώ εσείς πάτε πίσω.....:ernaehrung004: Για τον Ντεμη πάντως το πιστεύω ειλικρινά.Προσωπικά τον θέλω και σαν παίκτη στον γαυρο ΤΩΡΑ.Απροπονητος κανει για 10 μπαμπα,μποχα και παππα.
Υ.Γ
Και Τσιάρτα θέλω για αντικαταστάτη τού Ριμπο στο 30-45.!!!Εμείς θα βγούμε πρωτθλητές στο 5Χ5:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: 2-0 Μόνο ???????

Συγνώμη λάθος.Οι γνωστές μαζώξεις απο τούς αιώνιους δευτερότριτους..Να θυμίσω οτι το Χαϊδάρι έπαιζε εναντίον της αεκ με 9 και δεν του δοθηκε και πεναλτυ.Και προκρίθηκε .
Ο γαυρος προσφέρει σασπένς στούς οπαδούς του.Ναχει ενδιαφέρον και η ρεβάνς.
Υπάρχει περίσσευμα απο τίτλους.Αλλως τε το κύπελλο είναι για μικρές ομάδες πούχουν να δούν χαρά μια δεκαετία.Αλλά και αυτές στην απόξω τίς βλέπω.

Yπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι θα πρκριθεί ΠΑΣ, μια χαρά τα λεει ο Σπύρος, για λ@λ@κ@ κόβετε τον κύριο Σώκρατες:award:

Σήμερα ο Λεμονής έκανε την καλύτερη κίνηση !!!
Έβαλε όλους τους παραπονεμένους κ 'αδικημένους' να παίξουν για να έχει επιτέλους κάποιος άλλοθι για να τους διώξει... Ταραλίδης, Καψής, Καφές, Μπαμπαγκίντα, Μπόρχα, Μάριτς κτλ κτλ κτλ... Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς έχουν κ μεγάλα συμβόλαια σε διάρκεια κ χρήματα.
Άντε να αδειάζουμε λίγο........ρε ουστ......

Σήμερα ο Λεμονής έκανε την καλύτερη κίνηση !!!
Έβαλε όλους τους παραπονεμένους κ 'αδικημένους' να παίξουν για να έχει επιτέλους κάποιος άλλοθι για να τους διώξει... Ταραλίδης, Καψής, Καφές, Μπαμπαγκίντα, Μπόρχα, Μάριτς κτλ κτλ κτλ... Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς έχουν κ μεγάλα συμβόλαια σε διάρκεια κ χρήματα.
Άντε να αδειάζουμε λίγο........ρε ουστ......

Ναι ναι είμαι σίγουρος ότι ο Sir Takis
έδρασε βάση σχεδίου.:flipout: :flipout:

Το άλλο με τον Sir Τοτο το ξέρετε:flipout: :flipout: :flipout:

Γαβρωσαμε τωρα.....μου κοπηκανε τα γονατα

Θα σας μουρλανει ο Κουγιας στα εξωδικα κι αμα παιξετε με τη δευτερη ομαδα ευχαριστημενοι ναστε

Eγώ μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει.
Απλά θα πω να ακούτε και κάποιες δηλώσεις των άμεσα εμπλεκομένων.
Τι είπε ο Κωστούλας που ήταν και στην απέξω;

ΧΑΪΔΑΡΙ

Μουσική: Στέλιος Βαμβακάρης

Στίχοι: Μάρκος Βαμβακάρης - Δημήτρης Αντωνόγλου

Τρέξε Αεκάρα όσο μπορείς

τρέξε γιά να με σώσεις

μήπως και στο πρωτάθλημα

χαρά θε να μου δώσεις

---------------------------------

Γιατί είμαι περίλυπος

και παραμυθιασμένος

δεκατριών χρονών παιδί

της κούπας στερημένος

--------------------------------

Μας πέταξε απ' το κύπελλο

έξω το Χαϊδάρι

χρόνια την κούπα καρτερώ

μα ο γαύρος θα την πάρει.

------------------------------

:flipout: :flipout: :flipout:

- Τι κάνουν οι Βάζελοι όταν παίρνουν πρωτάθλημα;
- Περιμένουν 7 χρόνια για να πάρουν το επόμενο!

Πώς λέγεται ο Παναθηναϊκός στο γερμανικό πρωτάθλημα;
— Neverkoupen!!!

— Γιατί οι βάζελοι δε διαβάζουν ονειροκρίτη;
— Γιατί 7 χρόνια τώρα τους εξηγούμε τ’ όνειρο!

— Γιατί οι βάζελοι δεν παίζουν χαρτιά;
— Γιατί τους λείπουν οι ΚΟΥΠΕΣ!!!

Derby 26/5/05 :

Ο ΠΑΟ νίκησε 2-1 τον λυσσασμένο για τη νίκη ΟΦΗ !!!

Ο Θρύλος το πήρε χάρη στη διαιτησία!!!

Τι διαφορά έχει ο Παναθηναϊκός από μια χήρα;
- Η χήρα έχασε μια φορά τον άντρα της, ενώ ο Παναθηναϊκός χάνει συνέχεια

— Πόσοι βάζελοι χρειάζονται για ν' αλλάξουν μια λάμπα;
— Κανένας, διότι τους αλλάζουν τα φώτα οι γαύροι!

— Ποιος μήνας λείπει από το ημερολόγιο του βάζελου;
— Ο Μάιος!!!

Ένα παιδί λέει στο φίλο του:
– Ο πατέρας μου έχει καλή μνήμη. Θυμάται την εποχή που υπήρχε το τραμ!
Ο άλλος του απαντάει:
– Ο πατέρας μου έχει καλύτερη μνήμη. Θυμάται τον Παναθηναϊκό να παίρνει πρωτάθλημα!!!

— Γιατί οι βάζελοι δεν βλέπουν Supersport;
— Γιατί είναι το κανάλι των Πρωταθλητών!

— Τι διαφορά έχει ο Παναθηναϊκός από το αίμα;
— Το αίμα έχει ομάδα ενώ ο ΠΑΟ όχι.

— Γιατί τα βαζέλια παίρνουν μόνο παγωτό ξυλάκι;
— Γιατί τα κύπελλα τα παίρνουν μόνο οι γαύροι!

— Τι σημαίνει ο αριθμός 40 στη φανέλα του Εζέκιελ Γκονζάλες;
— Ότι πρέπει να πάει 40 ετών για να δει τον Παναθηναϊκό να παίρνει πρωτάθλημα!

Πάει ένας οπαδός του Παναθηναϊκού σε ένα video club και λέει στην υπάλληλο:
– Συγγνώμη, υπάρχει η κασέτα «Παναθηναϊκός Πρωταθλητής»;
Και απαντάει η κοπέλα:
– Κοιτάξτε εκεί αριστερά, στην Επιστημονική Φαντασία.

Last edited:
Και γιατί ο Σώκρατες δεν ρίχνει λεφτά στην ομάδα και ρεζιλεύεται η υπερομάδα των 10 πρωταθλημάτων?

Γιατί του τα φάγαν τόσα χρόνια τα κοράκια και βασικά για να κοροϊδεύει κόσμο!

Άντε γειά..(που λέει ο σγουρομάλλης!)-bye-

Και γιατί ο Σώκρατες δεν ρίχνει λεφτά στην ομάδα και ρεζιλεύεται η υπερομάδα των 10 πρωταθλημάτων?

Γιατί του τα φάγαν τόσα χρόνια τα κοράκια και βασικά για να κοροϊδεύει κόσμο!

Άντε γειά..(που λέει ο σγουρομάλλης!)-bye-

Ωχ, λες να μείνουμε άκουποι τώρα που του τέλειωσαν τα φράγκα; Αναρωτιέμαι γιατί δεν αγοράσε τόσα χρόνια και τα Ευρωπαϊκά κοράκια να πάρουμε και το Champions League.

Τώρα που είπες σγουρομάλλη μπήκα σε σκέψεις. Όταν φωνάζει ο Σώκρατες "Τάκη", ποιος θα απαντάει; Ο Σγουρομάλλης ή ο Σερ;:flipout: :flipout:

Το "Παναθηναϊκό τριφύλλι" κυκλοφορεί την Παρασκευή στα περίπτερα, ωστόσο ένα μέρος της συνέντευξης του Σαλπιγγίδη προδημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων. «Από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι ο Παναθηναϊκός με κέρδισε με την συμπεριφορά του. Μου έδειξε ότι με ήθελε και αυτό μέτρησε στην απόφασή μου. Ούτως ή άλλως από τις αθηναϊκές ομάδες, ο Παναθηναϊκός ήταν η συμπάθειά μου":flipout: :flipout:

Μέχρι να ψηθείς και εσύ στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ολυμπιακού σαν το Μιχαλάκη και τον Αντωνάκη και να έρθεις κατά Καραϊσκάκη μεριά να δεις κανά Πρωτάθλημα:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 2-0 Μόνο ???????

Έχεις δίκιο, αλλά μάλλον φταίει η υπερκούπωση.....

Λύσσσσσσσαξες σήμερα!!!!!!!!:damnyou: :damnyou:

Αλλά αν εσείς οι γαύροι είστε ευχαριστημένοι, εμείς πάμε πάσο....:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Μέχρι να ψηθείς και εσύ στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ολυμπιακού σαν το Μιχαλάκη και τον Αντωνάκη και να έρθεις κατά Καραϊσκάκη μεριά να δεις κανά Πρωτάθλημα

Πρωτα τους λεγατε παλτα και βγαζατε DVD για να γελατε μαζι τους και μετα τους πηρατε κοντα σας για να μην χασετε τα κελεπουρια που ποιο πριν βριζατε.:slapface: :flipout:

ΥΓ. Πως θα παρει ο Γαυρος το UEFA που ειπε ο πρακτορας? Εδω ουτε τον Αγιαξ της Ηπειρου δεν μπορει να κερδισει.:flipout:

Το dvd που μάλιστα το έχω κ έχει πάρα πολύ πλάκα, είχε τα "best of" των Γκούμα, Κυριάκου, Ολισαντέμπε και Μπασινά...

Σε άλλη χώρα η λέξη πράκτορας θα οδηγούσε σε ανάκριση αν την χρησιμοποιούσαμε χωρίς να έχουμε αποδεικτικά....

Τον έχει πει πράκτορα η εφημερίδα Καθημερινή σε δημοσίευμά της, έγινε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, το αποτέλεσμα αν δεν το ξέρατε είναι ότι δικαιώθηκε η εφημερίδα Καθημερινή...

Τον έχει πει πράκτορα η εφημερίδα Καθημερινή σε δημοσίευμά της, έγινε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, το αποτέλεσμα αν δεν το ξέρατε είναι ότι δικαιώθηκε η εφημερίδα Καθημερινή...

και τι τους νοιαζει αυτο τους "γνησιους φιλαθλους"? αυτοι κουπες θελουν να βλεπουν και ας ειναι και "ανευ αγώνος". Αλλωστε, ο Σωκρατης ηρθε μετα απο 2 Κορυδαλλιωτες, ιφ γιου νόου γουατ άι μιν...