Καλησπέρα, είχα ζητήσει τη βοήθειά σας με ερώτηση μέσα στο θέμα κάποιου άλλου "συμφορουμίτη".
Τώρα θάθελα κάτι πιο εξειδικευμένο γιατί μέσα στη βδομάδα πρέπει να προχωρήσω σε αγορά.
Κατέληξα σε lcd led,παρά του ότι ως σινεφίλ πείστηκα ότι οι πλάσμα είναι σαφώς καλύτερες για ταινίες.
Ωστόσο υπάρχουν παιδιά που θα παίζουν ώρες games.
Προσωπική χρήση, 90% ταινίες και από TV ελάχιστη εκτός από αθλητικά.
+games και ταινίες από τους μικρούς.
Οι ερωτήσεις είναι οι εξής :
1. Για τα 2,3 - 2,5 μ απόσταση θέασης, είναι αρκετή η 46άρα ή να πάω σε 55"; (από τις 37" που ήδη έχω)
2. Για τις 46" επέλεξα τη Sony EX720. Στις 55" την ίδια ή υπάρχει καλύτερη πρόταση? Υπάρχει κάτι σε ενδιάμεσες ίντσες? Το budget μου ήταν 1200 , ωστόσο κάνω υπέρβαση για 1500 .
3. Η παρακολούθηση αθλητικών ή κάποιας εκπομπής TV θάναι σχεδόν αδύνατη (πολύ κακή ποιότητα) με την 55άρα?
4. Clouding σημαίνει να κάνει ξεπλύματα μία φυσιολογικά ομοιόμορφη επιφάνεια?
Τώρα θάθελα κάτι πιο εξειδικευμένο γιατί μέσα στη βδομάδα πρέπει να προχωρήσω σε αγορά.
Κατέληξα σε lcd led,παρά του ότι ως σινεφίλ πείστηκα ότι οι πλάσμα είναι σαφώς καλύτερες για ταινίες.
Ωστόσο υπάρχουν παιδιά που θα παίζουν ώρες games.
Προσωπική χρήση, 90% ταινίες και από TV ελάχιστη εκτός από αθλητικά.
+games και ταινίες από τους μικρούς.
Οι ερωτήσεις είναι οι εξής :
1. Για τα 2,3 - 2,5 μ απόσταση θέασης, είναι αρκετή η 46άρα ή να πάω σε 55"; (από τις 37" που ήδη έχω)
2. Για τις 46" επέλεξα τη Sony EX720. Στις 55" την ίδια ή υπάρχει καλύτερη πρόταση? Υπάρχει κάτι σε ενδιάμεσες ίντσες? Το budget μου ήταν 1200 , ωστόσο κάνω υπέρβαση για 1500 .
3. Η παρακολούθηση αθλητικών ή κάποιας εκπομπής TV θάναι σχεδόν αδύνατη (πολύ κακή ποιότητα) με την 55άρα?
4. Clouding σημαίνει να κάνει ξεπλύματα μία φυσιολογικά ομοιόμορφη επιφάνεια?