2.40:1-Αναμορφικοι...

Ο ISCO 3 με remote ηλεκτρικό μηχανισμό που τον απομακρύνει τελείως μπροστά από τον φακό με μετατόπιση δεξιά ή αριστερά και με 2 φίλτρα= 8000-9000 στη Γερμανία, σκέτος στα 5500. Τιμές από Μόναχο προ 2 μηνών

That's the catch!!! Ο μηχανισμό είναι που σκίζει! Τα 8-9000 ήταν με τον τηλεχειρισμό που μου είπαν. Είδωμεν στο μέλλον. Ελπίζω μόνο να μην κάνω το Video Projecting - PC upgrading fiesta γιατί καήκαμε.

με το συμπαθειο αλλα και ενας prismasonic 1500m κανει παρα καλη δουλεια μονο με 1500 ε περιπου

Εγώ πήρα τον HD 5000R 2,850 μιας και είχαν promotion που είναι κα ο καλύτερος της Prismasonic. Και μιας και τώρα έχει 4,300 όπως και νο το δείς νομίζω ότι ήταν τρελή ευκαιρία και έχει και remote control για passthrough.

καλα εκανες αλλα αν δεις δεν παραμορφωνει τοσο την εικονα ωστε να σου επιτρεψει να εχεις extreme καμπυλη.
anyway....
προβολεα ποτε θα παρεις και ποιον?

Για προβολέα έτσι όπως ξέφυγα με τη Stewart και το φακό με βλέπω μετά τα Χριστούγεννα με το νέο χρόνο. Οπότε κάτσε να δω και τι θα βγεί και αποφασίζω. Μέχρι τότε πρέπει να βρω´και που θα τον στήσω στο σπίτι γιατί με βλέπω να πληρώνω extreme τραπέζι - καφέ που θα βγαίνει απο μέσα (και θα πρέπει να αρέσει και στη γυναίκα μου) η αλλιως στα 8 μέτρα που φυσικά δε λέει.