2.7QR cross

Απάντηση: Re: Απάντηση: 2.7QR cross

Μάλλον θα εννοείς το πως είναι το πιο σωστό να συνδεθεί ενα πηνιο σε σχέση με τήν είδοσο hot την φάση δηλαδή
Λοιπόν σε ολα τα παθητικά εξαρτήματα το πιιο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ / ΣΠΕΙΡΑ κλπ συνδέται στο χαμηλότερο δυναμικό και υπο αυτή τήν εννοια το χαμηλοτερο δυναμικό σε ένα πηνίο πηγαίνει στήν τελευταία εξωτερική σπείρα
Τοιουτοτροπως σε ένα πηνίο που είναι σε σειρά με το σήμα , η ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΠΕΙΡΑ είναι η εισοδος και η ΕΞΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΞΟΔΟΣ
Αν είναι παράλληλα , Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΑ είναι πάνω στην γραμμη hot και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΩ συνδέται στο δυναμικό 0 (γειωση , κλπ )

Υγειαίνετε !-bye-

Τα σεβη μου κι ευχαριστω :worshippy::ernaehrung004:

Mερικες φωτο απο την "επιχειρηση"..........

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Μενουν μονο οι δυο βασεις που πρεπει να φτιαξω, για να στηριχτουν τα κουτια στις υπαρχουσες των ηχειων και ειμαι ΟΚ.

Θα φυγουν και τα σαμπακια που φαινονται στις φωτο .....

Η αλλαγη ειχε τραγικη διαφορα overall . Ανελπιστη βελτιωση, τουλαχιστον για αυτα που περιμενα !

Καλημέραααααα

1) Νομίζω οτι κάτι είναι λάθος συνδεδεμένο , αν θέλεις βάλε ένα σχηματικό του X για να βεβαιωθούμε οτι ολα είναι ΟΚ

2) Σχετικά με το μικρο πηνίο τών υψηλών , αν δέν είναι πρόβλημα , βάλτο ΚΑΘΕΤΟ (ώς πρός τον άξονα του άλλου μεγαλου πηνίου )

Απάντηση: Re: 2.7QR cross

Καλημέραααααα

1) Νομίζω οτι κάτι είναι λάθος συνδεδεμένο , αν θέλεις βάλε ένα σχηματικό του X για να βεβαιωθούμε οτι ολα είναι ΟΚ

2) Σχετικά με το μικρο πηνίο τών υψηλών , αν δέν είναι πρόβλημα , βάλτο ΚΑΘΕΤΟ (ώς πρός τον άξονα του άλλου μεγαλου πηνίου )

Καλημερες.....

Για κανε πιο λιανα το 1 γιατι σε εχασα.....(σχηματικο αλλο απο αυτο που εχω παραπανω?)

Το δευτερο ειχα σκοπο να το κανω, και θα το κανω . Ειναι ευκολο.

Μανωλη, το μικρο πηνιο ειναι στο μιντρειντζ. Τα ψηλα εχουν μονο ενα πυκνωτη σε σειρα ...

Re: Απάντηση: 2.7QR cross

Μανωλη, το μικρο πηνιο ειναι στο μιντρειντζ. Τα ψηλα εχουν μονο ενα πυκνωτη σε σειρα ...

OK , τότε κανένα πρόβλημα , απλά ΚΟΛΛΗΣΑ βλέποντας το ένα πηνίο πάνω στο άλλο και μαζί στο + , έχοντας στο μυαλό μου δυο δρόμους / δεύτερη τάξη

Οσο για το άλλο Ναι απλό είναι

Χαιρετισμούς , καλές ακροάσεις

Περιμενω νεα για εκεινον το δυνατο δικαναλο που ειχαμε κουβεντιασει, γιατι πλεον ειναι ολακουστο το αδειασμα του τελικου απο καποιες σταθμες και πανω.....:slapface:

Χρήστο μπράβο, έκανες τη μισή δουλειά.

Τώρα μένουν οι βάσεις, αν της κάνεις σωστά θα δεις άλλη τόση βελτίωση στον ήχο.

Θενκς!

Βασεις εννοεις τις "αντιριδες", οπως αυτες που εχει ο Στεργιος?

Ενώ τώρα με τρίδρομο, τι να σου πω...

Βασικά, δεν είχε σκοπό να αλλάξει ηχεία, αλλά του τα βρήκα εγώ κατά λάθος, όταν έψαχνα για SMGa.

Άσχετα άμα μετά κατέληξα στα Audiostatic...

Παντως εκεινα τα καλωδιακια που τσιμπησες προχθες και δεν τα προλαβα, αν δεν τα θες εδω ειμαι . Μπας και βγαλω εκεινα τα ασημια που δεν μου καθονται......

Δεν ξέρω ακόμα, αλλά μέχρι να κατέβω θα ξέρω.

Αν μου κάτσουν καλύτερα τα anticables...

Aν ειναι ετσι, σιγουρα θα σου κατσουν καλυτερα τα anticables..-bye-