2 αποκωδικοποιητες, μια καρτα!

akaliptos7

New member
2 September 2008
81
pireas
μια ερωτηση εχω να κανω!εχω συνδεση νοβα στο σπιτι που μενω στην αθηνα και βλεπω κανονικα!αποφασισα στο εξοχικο μου να βαλω ενα πιατο και με ενα δευτερο αποκωδικοποιητη της νοβα που εχω (του αδερφου μου ο οποιος πλεον ομως χρησιμοποιει dreambox) ετσι ωστε οταν ερχομαι εδω να βαζω τη καρτα μου και να βλεπω!εγινε κανονικα η εγκατασταση και τελικα δεν μπορω να δω!μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμα τα καναλια και να μιλησω με τη νοβα!σε επικοινωνια μου μαζι τους μου ειπαν οτι η καθε καρτα πηγαινε σε εναν αποκωδικοποιητη!αυτος που εχω στην αθηνα ειναι 1110 ενω αυτος στο εξοχικο 990!!!!στον 1110 επαιζε κανονικα, στο 990 οχι!υπαρχει λυση ή πρεπει να πηγαινοφερνω μαζι με την καρτα μου και τον αποκωδικοποιητη μου απο την αθηνα?ευχαριστω

Οι κάρτες της ΝΟΒΑ είναι πια παντρεμένες με τον αποκωδικοποιητή. Δηλαδή η δικιά σου με το 1110. Η μόνη λύση σου είναι να τους πάρεις να τους πεις ότι θέλεις να βάλεις δικό σου κουτί και να σου ξεπαντρέψουν την κάρτα. Εάν πούνε ότι δεν γίνεται, απείλησε να διακόψεις την σύνδεση. Εάν δεν γίνει και τότε τίποτα, πάρε τσάντα που να χωράει τον 1110 και γυρωφέρνετον.

...Η μόνη λύση σου είναι να τους πάρεις να τους πεις ότι θέλεις να βάλεις δικό σου κουτί και να σου ξεπαντρέψουν την κάρτα.

Εάν πούνε ότι δεν γίνεται, απείλησε να διακόψεις την σύνδεση...

Ακριβώς! Γιατί εσύ και ο κάθε ένας που έχετε κάνει κάποιο συμβόλαιο, δεν αναφέρει πουθενά πως η κάρτα δεν μπορεί να παίξει σε άλλον δέκτη.
Μόνο με "απειλές" διακοπής θα καταλάβουν! Και φυσικά θα θέλαμε να μας κρατάς ενήμερους.

βασικα καπου διαβασα οτι εχει ορος στα συμβολαια της νοβα οτι πρεπει η καρτα να παντρευεται με τον αποκωδικοποιητη!αυτο ομως συμβαινει αν διαβασα σωστα στα συμβολαια σειρας 13 και οχι στα συμβολαια σειρας 11!εγω εχω υπογραψει αυτο της 11!!οποτε οταν γυρισω το μεσημερι σπιτι θα παρω ενα τηλεφωνο να γινει μια μαχη μηπως και γλιτωσω το περα δωθε!

τελικα η μαχη συνεχιζεται!ειχα επικοινωνια με το τμημα εξυπηρετησης και παρα το γεγονος οτι απειλησα με διακοπη δεν εγινε κατι!παραδεχτηκαν οτι η σειρα 13 αναφερει τον ορο και οχι η 11 που εχω υπογραψει αλλα μου ειπαν οτι εφοσον την εποχη που υπογραψατε υπηρχε η σειρα 13, ειναι λαθος αυτουνου που σας εβαλε και υπογραψατε σε 11 και οχι σε 13 και οχι της νοβα!βεβαια ακουσαν τα καντηλακια τους γιατι εμενα δεν με απασχολει αν υπηρχε η 13 εφοσον δνε την υπεγραψα!μου ειπαν οτι ο υπευθυνος τους λεει οτι δεν γινεται αυτο που θελω!ωραια λεω, δωστε μου τον υπευθυνο να μου τα πει και εμενα!δεν μπορουμε λεει να σας συνδεσουμε!μονο να στειλετε καποια επιστολη μπορειτε στον υπευθυνο!!!

οποτε εχω καταληξει σε δυο πραγματα!αρχικα θα γραψω μια επιστολη για τον υπευθυνο αναλυοντας τα γεγονοτα και φυσικα ζητωντας στο τελος να γινει αυτο που πρεπει αλλιως θα κινηθω νομικα με εξωδικο!

και δευτερον μελεταω την αγορα ενος dreambox!!!και πιο συγκεκριμενα αυτου:

http://www.shls.gr/product.asp?catid=2003

ο οποιος οπως βλεπετε αναφερει : πληρης συμβατοτητα με ολες τις καρτες NOVA!!!γνωριζει καποιος αν τελικα με αυτο θα λυσω το προβλημα μου ?

ευχαριστω παιδια!

Κανε την αίτηση διακοπής και...θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο!
Το κουφό είναι ότι...αν αναβαθμιστείς και πάρεις τον panasat PVR (όπου όμως θα πληρώνεις και 7.5 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα, πέρα απο το μεγαλύτερο κόστος αγοράς), σ εκείνον η κάρτα δεν είναι παντρεμένη με τον δέκτη και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε άλλο δέκτη!

Τελικά αυτοί εκεί στη NOVA θέλεις δεν θέλεις παράνομο σε κάνουν.
Τί είναι αυτοί ρε; Έλεος ποια !!!!

Υπόγραψε ο άνθρωπος αίτηση που του επιτρέπει να έχει ανύπαντρη κάρτα με δέκτη και με το ζόρι θέλουν να τον βάλουν να κάνουν άλλα.

Βέβαια η συνδρομή κάθε μήνα πέφτει το euro εντάξει;

Στη θέση σου θα έστελνα εξώδικο και θα ζητήσουσα και χρήματα για ψυχική οδύνη, έξοδα ταξιδίου για χωρίς αιτία μετακινήσεις στο εξοχικό όπως και θα την κοινοποιούσα σε όλα τα περιοδικά του χώρου.

Μου φαίνεται όταν κόψω την συνδρομή θα την πουλήσω την κάρτα v5 που έχω και θα πιάσω και λεφτά........:BDGBGDB55: τελικά οι ανύπαντρες σήμερα έχουν μεγαλύτερη αξία ( όχι οι γυναίκες :flipout: )

Κανε την αίτηση διακοπής και...θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο!
Το κουφό είναι ότι...αν αναβαθμιστείς και πάρεις τον panasat PVR (όπου όμως θα πληρώνεις και 7.5 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα, πέρα απο το μεγαλύτερο κόστος αγοράς), σ εκείνον η κάρτα δεν είναι παντρεμένη με τον δέκτη και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε άλλο δέκτη!

Δηλαδή αλλάζεις συνδρομή για 1 μήνα σε βάζουν αγοράζεις και άλλο δέκτη σου την χωρίζουν την κάρτα και μετά αλλάζεις πάλι συνδρομή και παίρνεις αυτή που είχες. Έ είναι απίστευτοι............. τίποτα άλλο.

το θεμα ειναι οτι αυτοι μου ειπαν οτι μπορω κανονικα να κανω διακοπη και μαλιστα μου ειπαν οτι επιτοπου μπορουν να το κανουν και να ενεργοποιηθει τελος του μηνα!προς το παρον το αφησα ετσι!γιατι ετσι και αλλιως ηθελα καποια στιγμη να παρω dreambox!αλλα αν τον παρω και δεν παιζει παλι το ιδιο θα εχουμε!!!!!ξερει κανεις αν με ενα τετοιο μηχανημα (και καποιες ρυθμισεις) λυνεται το θεμα?

λοιπον η λυση βρεθηκε εστω και αν ειναι κωμικοτραγικη!!!!!!οι ανθρωποι της νοβα αναγνωρισαν οτι εχουν κανει λαθος ωστοσο μου ειπαν οτι τους ειναι αδυνατο να αφησουν ελευθερη την καρτα!ωστοσο μου αντιπροτειναν να μου την ανοιξουν για 8 μηνες και μετα να επανελθει!και φυσικα στην παροδο των οκτω μηνων αν τους παρω την επομενη και τους πω παλι ανοιχτο για 8 μηνες παλι θα μου το ανοιξουν!!!κοινως δεν μπορουν να την αφησουν ελευθερη αλλα θα την κανω εγω ελευθερη καθε οκτω μηνες!!!!και το θεμα ληγει!!!!!μιλαμε δηλαδη για πολυ γελοια πραγματα!!!το απογευμα θα δοκιμασω και αν ολα πανε καλα και παιζει σε αλλους αποκωδικοποιητες, θα παρω και ενα dreambox και ο 1110 θα παει για βρουβες να τελειωνουμε!!!!

Επομένως τελικά τι ισχύει, μπορείς κάποιος να πάρει σκέτη την κάρτα, έστω κι αν πρέπει να κάνει συμβόλαιο ή μόνο παντρεμένη με τον δέκτη την δίνουν?

Μόνο παντρεμένη την δίνουν και εφόσον τα νέα συμβόλαια που κάνεις το αναφέρουν είναι και και κύριοι.

Δεν πειράζει θα καταλάβουν στο τέλος της χρονιάς γιατί πέσανε πάλι τα νούμερα τους αλλά δε θα θέλουν να το παραδεχτούν.

:flipout:

Δεν μπορούν να δώσουν 2 κάρτες + 2 δέκτες σε αυτούς που θέλουν την νόβα και στο εξοχικό ή σε 2η τηλεόραση στο ίδιο σπίτι να τελειώνουν;
Προτιμούν να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες;

όχι γιατί όλοι οι έλληνες θα αποκτήσουν αμέσως εξοχικό στο διπλανό δωμάτιο -bye-

Είναι αυτό που λέγαμε στα πρώτα μηνύματα.
Βάλ'τους τις φωνές, απείλησέ τους με διακοπή, τόνισε πως στα παλιά συμβόλαια δεν έχεις υπογράψει για πάντρεμα κάρτας-δέκτη... και θα βρεις κάποια λύση.

Φίλε μου, αυτό που σου είπαν για κάθε 8μηνο να τους παίρνεις τηλέφωνο για "ξεπάντρεμα" απαίτησέ το ΓΡΑΠΤΩΣ.
Υπάλληλοι φεύγουν, υπάλληλοι έρχονται, τους κανόνες τους αλλάζουν όποτε θέλουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην σου πούνε σε ένα 8μηνο "μα δεν ξέρουμε ποιος σας είπε κάτι τέτοιο, δεν γίνεται αυτό που λέτε!".

Και πάλι θέλουμε ενημέρωση, για το μάθουν και άλλοι πως μπορεί να γίνει επίσημο ξεπάντρεμα! :operator:

Εγω ψυλλιάζομαι ότι το 8μηνο ίσως έχει να κάνει με την πιθανότητα να υπολογίζουν ότι τότε ...θα είναι παντρεμένες όλες οι κάρτες! Αλλωστε παντρεύοντας μόνο τις μισές δεν κάνουν τίποτε σε ότι αφορά το πρόβλημά τους...

όχι γιατί όλοι οι έλληνες θα αποκτήσουν αμέσως εξοχικό στο διπλανό δωμάτιο -bye-

Και που το κακό; Οι πελάτες που έχουν 2 δέκτες στο σπίτι θα καλυφθούν και δεν θα είναι δυσαρεστημένοι με το κλείδωμα. Αυτοί που έχουν εξοχικό το ίδιο.
Τώρα αν κάποιος δανείζει την 2η κάρτα σε φίλο, η νόβα διαφημίζει το προϊόν της. Αν ο φίλος είναι περιστασιακός χρήστης (1-2 αγώνες και τίποτα άλλο) μάλλον θα γίνει ποτέ πελάτης της, θα κερδίσει όμως ότι αυτός ο φίλος δεν θα αναζητήσει άλλες μεθόδους θέασης. Αν του αρέσει το προϊόν, ίσως προβεί και εκείνος σε συνδρομή...
Χώρια που αν μοιραστούν την συνδρομή μπορεί ο χρήστης που πληρώνει να αγοράσει και το full pack...
Νομίζω θα είχε περισσότερα οφέλη από μια τέτοια κίνηση παρά χασούρα...

Δυστυχώς στη NOVA δεν το σκέφτονται όπως εμείς, γιατί απλά είναι μονοπώλιο και θέλουν να κάνουν ότι θέλουν. :damnyou:

Και που το κακό; Οι πελάτες που έχουν 2 δέκτες στο σπίτι θα καλυφθούν και δεν θα είναι δυσαρεστημένοι με το κλείδωμα. Αυτοί που έχουν εξοχικό το ίδιο.
Τώρα αν κάποιος δανείζει την 2η κάρτα σε φίλο, η νόβα διαφημίζει το προϊόν της. Αν ο φίλος είναι περιστασιακός χρήστης (1-2 αγώνες και τίποτα άλλο) μάλλον θα γίνει ποτέ πελάτης της, θα κερδίσει όμως ότι αυτός ο φίλος δεν θα αναζητήσει άλλες μεθόδους θέασης. Αν του αρέσει το προϊόν, ίσως προβεί και εκείνος σε συνδρομή...
Χώρια που αν μοιραστούν την συνδρομή μπορεί ο χρήστης που πληρώνει να αγοράσει και το full pack...
Νομίζω θα είχε περισσότερα οφέλη από μια τέτοια κίνηση παρά χασούρα...
Μα πολύ απλά αν το έκαναν ...ξαφνικά όλοι οι συνδρομητές θα αποκτούσαν εξοχικά! Στην πράξη θα έδιναν την δεύτερη κάρτα με τον δεύτερο δέκτη σε κολλητό τους και θα μοίραζαν την συνδρομή στα 2!