2 Logitech στo ίδιo LAN ?

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
προσπαθώ από χτες να κάνω ένα ΑΒ σε δυό logitech duet.
Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο τρόπο δεν φαίνεται να αναγνωρίζονται και τα δυό ταυτόχρονα από τον controller (που είναι ένας).
Υποθέτω η ερώτηση είναι ίδια και για touch.(με την αντίστοιχη επικοινωνία προς αυτά με το πισι).
Το πρόβλημα είναι ότι όταν παίζει το δεύτερο το πρώτο δεν βλέπει το δίκτυο.

Re: 2 Logitech στην ίδια ip ?

φαίνεται Πέτρο δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος να μάθει πως ακούγεται ένα duet χεριασμένο με ρολόι σε σχέση με απλό....

Απάντηση: 2 Logitech στην ίδια ip ?

Πρωτα απ ολα πουθενα δεν ανεφερες οτι το ενα εχει αναβαθμισθει,δευτερον ειναι Κυριακη και οι οπαδοι του συγκεκριμενου νηματος μπορει να μην το ειδαν
Μην τους <μαλωνεις>
Εξ αλλου μονον ο Tzo εχει 3 touch,πιθανον ομως και αυτος να τα λειτουργει αυτονομα

Αφού τα έχουμε πει αναλυτικά για το Touch με όλα τα upgrades, συμπεριλαμβανομένου του ρολογιού. Τι να τον ενδιαφέρει τον κόσμο το παλιότερο Duet;

Μόνο εσείς οι δύο πρωτοπόροι επιμένετε να χρησιμοποιείτε το duet και όχι το πιο σύγχρονο και εύχρηστο Touch.

Re: Απάντηση: 2 Logitech στην ίδια ip ?

Εξ αλλου μονον ο Tzo εχει 3 touch,πιθανον ομως και αυτος να τα λειτουργει αυτονομα

Καρφωτό ip έχουν όλα τα δικτυωμένα μου μηχανάκια στο σπίτι και λειτουργούν απροβλημάτιστα. Τα δύο Touch τα έχω σε sync, για να συνεχίζω την ακρόαση όταν πηγαίνω στο υπνοδωμάτιο. Τα ελέγχω όλα από το iPhone και το iPad.

Η σύγκριση Α-Β μεταξύ Touch γίνεται πανεύκολα, όταν είναι σε sync mode. Παίζουν το ίδιο πρόγραμμα με απόλυτη χρονική ταύτιση. Η εναλλαγή γίνεται πλέον από τον προενισχυτή μεταξύ δύο input.

Απάντηση: 2 Logitech στην ίδια ip ?

Tι να κανουμε Γιαννη,να τα πεταξουμε και να παρουμε touch?Αφου οταν τα πηραμε αυτα υπηρχαν ,μην μας ...μαλωνεις και συ.Αν και βεβαια στις αγγελιες καποιος ζηταει receiver squeezbox
Εμεις περιμενουμε το καινουργιο

Αφού τα έχουμε πει αναλυτικά για το Touch με όλα τα upgrades, συμπεριλαμβανομένου του ρολογιού. Τι να τον ενδιαφέρει τον κόσμο το παλιότερο Duet;

Μόνο εσείς οι δύο πρωτοπόροι επιμένετε να χρησιμοποιείτε το duet και όχι το πιο σύγχρονο και εύχρηστο Touch.

βασικά πρόκειται για ερώτηση.....αν ήξερε κάποιος...:rifle:
δεύτερον κατά γενική ομολογία το duet ηχητικά είναι ανώτερο του touch αν και παλιότερο. (και όποτε θες κάνουμε συγκριτικό)
τρίτον είναι πολύ πιό εύχρηστο με το δικό του controller.
τέταρτον τί κι αν τα είπατε.
θα τα ξαναπούμε τώρα για το duet....

και όποιον εδιαφέρει...Εσύ να διαβάσεις το άλλο νήμα -bye-

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο supersonic, είναι να απενεργοποιήσει το dhcp από το ρούτερ του, και να ορίσει ξεχωριστή ip για κάθε του δικτυακή συσκευή.

Αλλιώς ας κάνει ένα reset στο ρούτερ και στο duet, για να ξεκολήσει το conflict και να γίνει αυτόμοτος ορισμός νέου ip για το δεύτερο duet.

Ίδιο IP δεν μπορούν προφανώς να έχουν δύο συσκευές.

Λοιπόν...πάμε παρακάτω (μετά τις απαξιωτικές παρεμβάσεις).

εδώ και 10 λεπτά παίζουν και τα δυό συγχρονισμένα και δοκιμάζω διάφορα πράγματα.
η λύση ήταν σε ένα reset του controller.
Μετά δούλεψε όνειρο.
Είδε και τα δυό και η επιλογή είναι πανεύκολη και άμεση.
Και τα δυό βλέπουν την ίδια βάση με ethernet και τώρα τα έχω στο ζέσταμα.

Οι διαφορές τους ως σεταπ:
το δικό μου φοράει το γαλλικό εξωτερικό τροφοδοτικό και δεν έχει ρολόι.
Του Πέτρου φοράει το μανίσιο μπριζάκι και έχει upgrade και στα δυό ρολόγια και έχει έναν oscon στην τροφοδοσία.
Το βουβάλι δεν παίζει, διότι τουλάχιστον στην λαμπάτη έξοδο είναι λίγο πιό χαμηλό από την έξοδο του duet και συνεπώς δεν γίνονται βολικά τα ΑΒ.

Οι δοκιμές γίνονται αποκλειστικά με τα AKG K1000.
1ο ερώτημα, εάν το αναβαθμισμένο με μανίσιο τροφοδοτικό μπορεί να χτυπήσει το καθαρό receiver με μεγάλο τροφοδοτικό.

βασικά πρόκειται για ερώτηση.....αν ήξερε κάποιος...:rifle:
δεύτερον κατά γενική ομολογία το duet ηχητικά είναι ανώτερο του touch αν και παλιότερο. (και όποτε θες κάνουμε συγκριτικό)
τρίτον είναι πολύ πιό εύχρηστο με το δικό του controller.
τέταρτον τί κι αν τα είπατε.
θα τα ξαναπούμε τώρα για το duet....

και όποιον εδιαφέρει...Εσύ να διαβάσεις το άλλο νήμα -bye-

1. Σου απάντησα πιο πάνω για το πρόβλημα του conflict.
2. Πρώτη φορά διαβάζω ότι το duet είναι ηχητικά ανώτερο του touch. Αντίθετα, έχω διαβάσει ότι το ψηφιακό τμήμα του Touch είναι πιο σύγχρονο και ανώτερο. Αν είχα διαβάσει το παραμικρό υπέρ του ήχου του duet από κάποιον που έχει και το Touch, φυσικά δεν θα αστειευόμουν και για τη λατρεία που τρέφετε για το παλιότερο αυτό μοντέλο.
3. Το controller του με την οθόνη μινιατούρα μεγέθους γραμματόσημο επίσης δεν είναι ατού. Μια χαρά πλέον καλύπτεται κάποιος τόσο από την οθόνη του touch όσο και από το iPad-iPhone ως τηλεχειριστήριο.
4. Να τα ξαναπείτε. Είναι ευχάριστο που απέκτησε αισίως και το Duet το δικό του νήμα.
5. Αν μου επιτρέπεις, μπορώ να διαβάζω και να συμμετέχω και στο παρόν νήμα;

Για το ερώτημα περί της αναβάθμισης, πιστεύω το ρολόι επιφέρει μεγαλύτερη βελτίωση από το καλύτερο τροφοδοτικό, οπότε ποντάρω εκεί.

1. μου απάντησες αφού ήδη είχα βρεί τη λύση μόνος μου (αν και η απάντησή σου είχε πολύ πιό δραστικές επεμβάσεις όπως reset του router)
2. Το ψηφιακό του touch είναι απλά πιό σύγχρονο. Σύγρονο κατά γενική ομολογία και πρακτική δυστυχώς δεν σημαίνει καλύτερο. Έχει αναφερθεί σε διάφορες τοποθεσίες η ηχητική ανωτερότητα του duet, αλλά και η αναμφισβήτητα δυσκολία του με τον controller, κάτι που ήταν εντελώς πρωτοποριακό, και φυσικά η slimdevices δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη των android.
3. Μπορεί να είναι μικρή η οθόνη του αλλά απείρως πιό βολική από να βλέπεις μακριά μιά touch οθόνη που δεν πιάνεις. Για το τηλέφωνο, ΟΚ, αν έχεις. Και όπως σου είπε ο Πέτρος, αυτό έχουμε, με αυτό ασχολούμαστε.
4. Για το duet είχα ανοίξει νήμα πολύ πιό πριν από τότε που άνοιξε ο Νάσος γιά το touch. Απλά το άφησα στην τύχη του καθώς τα περισσότερα πράγματα ήταν κοινά και θεώρησα καλό να συμμετέχω και εγώ και ο Πέτρος στο νήμα του touch.
5. Ελεύθερα...αν δεν μας ...τσιγκλάς όλη την ώρα.

Το ερώτημα θα απαντηθεί οσονούπω....

...κατά γενική ομολογία το duet ηχητικά είναι ανώτερο του touch αν και παλιότερο.

Θα με ενδιέφερε να δω αναφορές από χρήστες που να λένε ότι το duet είναι καλύτερο ηχητικά από το touch. Και δεν το λέω από διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά από ενδιαφέρον. Θυμάμαι ότι το είχα ψάξει εκτενώς πριν πάρω το Touch και παντού οι αναφορές έλεγαν ότι υπερέχει το Touch ηχητικά.

Κατά τα λεγόμενα του σεβαστού για τις γνώσεις του, JohnSwenson, στο φόρουμ της logitech:
"The Touch has a much better digital out than the duet. The jitter is lower and the Touch has a much better impedance match."
http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=79218

Αλλά και αλλού όπως π.χ.,
http://www.stereo.net.au/forums/showthread.php/38201-SB-Duet-vs-Touch-digital-output

πρότεινε κάτι άλλο πιό βολικό και το αλλάζουμε

Επειδή το τόνισες δυο φορές ότι είναι "κατά γενική ομολογία" καλύτερο το Duet, γι' αυτό το αναρωτήθηκα, γιατί θυμάμαι το είχα ψάξει πολύ. Εξ ου και το φιλικό πείραγμα πιο πάνω.

Εννοείται ότι το κρατάτε αφού σας ικανοποιεί.

Κοίτα, την συζήτηση την κάναμε από όσο θυμάμαι επί τουλάχιστον 1-2 ώρες στο τηλέφωνο με τον Νάσο όταν ενδιαφερόταν για το touch και συγκεκριμένα γιά την δυνατότητα εξόδου 24/96 στην ψηφιακή.
Τότε είχα διαβάσει τις πρώτες αναφορές και μου είχε κάνει εντύπωση ότι λέγανε περισσότερα θετικά για το duet.
Δυστυχώς δεν έχω κρατημένα links.
Σίγουρα ο λαμπιζάτορας θάβει το touch, αλλά δεν μπορώ να μην παραβλέψω τους σκοπούς του.
Βέβαια, με την ίδια ευκολία θα μπορούσε να στηρίξει την "παραγωγή" του και στο touch, οπότε δεν θα πρέπει να ήταν ο λόγος μόνο αυτός.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης, και προφανώς δεν θα μπώ σε διαδικασία αλλαγής. Θεωρώ ότι με το duet υπάρχει σαφώς θέμα σφοδρής σχέσης έρωτα και μίσους.
Κατά τη γνώμη μου είναι κάτι εξαιρετικό και πρωτοποριακό, σε θέση αντίστοιχη των προϊόντων της apple αλλά σε διαφορετική κλίμακα.

Επίσης για να επανέλθουμε στο ερώτημα, γνωρίζω ότι υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν και πιό παλιά μοντέλα από το duet.

Τέλος πάντων...
το ερώτημα πλέον δεν ισχύει, πάμε στα ΑΒ...
μέχρι στιγμής:
το βουβάλι κατατροπώνει τις εξόδους των δυό players, χεριασμένου ή μή.
Μην νομίσετε ότι από τις εξόδους δεν παίζει, παίζει πολύ ικανοποιητικά, αλλά αν θελήσεις αυτό το κάτι που διαφοροποιεί τον ήχο χρειάζεται ένα πολύ καλό dac.
Αυτό το λέω γιατί με τις δικές του εξόδους, ακόμα δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, θεωρώ ότι ό,τι κερδίζει κανείς με τις αλλαγές χάνεται στις δικές του εξόδους.
Συνεπώς θέλει αυτοσυγκέντρωση με εξωτερικό dac.
Δυστυχώς ήταν ένα ΣΚ με μεγάλο εργασιακό φόρτο, οπότε δεν είμαι σε θέση να το δώ ξεκάθαρα.
Οι δοκιμές πάντως συνεχίζονται.