- 1 July 2007
- 1,012
Απάντηση: Re: 2 modem-router μπορώ;;;
Επειδή άλλα ρωτάς και καταλήγεις άλλα να μαθαίνεις........
Ο τίτλος του νήματος που άνοιξα φίλε μου είναι ξεκάθαρος.
ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για λύσεις ασύρματες και ζήτησα πληροφορίες σχετικά με τι άλλες επιλογές έχω.
Αν θες να μας κάνεις μια διάλεξη σχετικά με το τι είναι πιο επικίνδυνο να μας κάψει τον εγκέφαλο, άνοιξε ένα άλλο νήμα και ευχαρίστως να διαβάσω τις απόψεις σου.........
Οι ειρωνείες του στυλ πήγαινε σε σπηλιά, στο Μεσαίωνα καίγανε τις μάγισσες κτλ (με θεωρείς άραγε τόσο άσχετο και αμόρφωτο ; ) δε νομίζω ότι έχουν θέση εδώ!
Αν δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι σχετικά με αυτό που ρώτησα καλύτερα να μην γράφεις τίποτα..........
Δλδ τι διαφορετικο εχει? Το θεμα μας δεν ειναι πια ειναι η πιο καταλληλη για τη μεταδοση πληροφοριας, ουτε κατα ποσον ειναι πρακτικο να διαδοθει στο διπλανο δωματιο...
Για καποιον που ενδιαφερεται για ακτινοβολια, 10 εκατοστα απο το κεφαλι του, οταν κοιμαται στο τοιχο διπλα στο καlωδιο μια χαρα εκπεμπει και το homeplug, οπως ευκολα μπορει να διαπιστωσει κανεις με ενα απλο οργανο ανιχνευσης rf..
ΥΓ Ενοικιαζονται σπηλιες σε τιμη ευκαιριας. Πληροφοριες με pm.
ΥΥΓ Προσπαθω να πω οτι ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια υπαρχει απο πολυ περισσοτερες πηγες απο οσες νομιζουμε και οτι ο συνολικος εξορκισμος που παρατηρειται γενικοτερα ειναι σαν τις μαγισσες που εκαιγαν το μεσαιωνα. (καλυτερα καμμενες παρα ζωντανες... ωστε να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο....)
Επειδή άλλα ρωτάς και καταλήγεις άλλα να μαθαίνεις........
Ο τίτλος του νήματος που άνοιξα φίλε μου είναι ξεκάθαρος.
ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για λύσεις ασύρματες και ζήτησα πληροφορίες σχετικά με τι άλλες επιλογές έχω.
Αν θες να μας κάνεις μια διάλεξη σχετικά με το τι είναι πιο επικίνδυνο να μας κάψει τον εγκέφαλο, άνοιξε ένα άλλο νήμα και ευχαρίστως να διαβάσω τις απόψεις σου.........
Οι ειρωνείες του στυλ πήγαινε σε σπηλιά, στο Μεσαίωνα καίγανε τις μάγισσες κτλ (με θεωρείς άραγε τόσο άσχετο και αμόρφωτο ; ) δε νομίζω ότι έχουν θέση εδώ!
Αν δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι σχετικά με αυτό που ρώτησα καλύτερα να μην γράφεις τίποτα..........