2 ΜODEM ΣΕ 1 PC

loufjohn

AVClub Enthusiast
29 December 2007
1,018
Σας παρακαλω την βοηθεια σας.
Θελω στο PC να εχω 2 συνδεσεις ADSL σε διαφορετικοι θυρα ETHERNET. Σκεφτομαι να βαλω δηλαδη και εσωτερικη καρτα. Ειναι εφικτο;
Θα πρεπει να εχω και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη;
Θα εχω προσβασει και στα δυο δικτυα Ιντερνετ ταυτοχρονα;
Δηλαδη π.χ ο Mozilla στο ενα και ο internet explorer στο αλλο;
Σας ευχαριστω εκ το προτερω

1. Μπορείς να έχεις όσες θύρες ethernet συνδεμένες σε ADSL modem επιθυμείς (εντός λογικών/τεχνικών πλαισίων φυσικά).
2. Μπορείς να δρομολογείς το internet traffic όπως επιθυμείς με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του λειτουργικού εφ'όσον χρησιμοποιείς linux.
3. Εάν χρησιμοποιείς window$ δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω καθ'ότιν τα έχω παρατήσει εδώ και πολλά έτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

4. Ενοείται κάθε DSL modem χρειάζεται δική του γραμμή.

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. Αρα παω για δευτερη γραμμη και router

Μήπως είναι υπερβολή 2 adsl συνδέσεις; Τί θέλεις να πετύχεις; Καλύτερη ταχύτητα;
Μήπως στην περιοχή σου υπάρχει (ή θα γίνει σύντομα) διαθέσιμο vdsl; Αυτό μπορείς να το δεις στη σελίδα του ΟΤΕ δίνοντας το τηλέφωνό σου.

Μήπως είναι υπερβολή 2 adsl συνδέσεις; Τί θέλεις να πετύχεις; Καλύτερη ταχύτητα;
Μήπως στην περιοχή σου υπάρχει (ή θα γίνει σύντομα) διαθέσιμο vdsl; Αυτό μπορείς να το δεις στη σελίδα του ΟΤΕ δίνοντας το τηλέφωνό σου.

Καλημερα
Δυστυχως η περιοχη δεν υποστηριζεται με VDSL και με ενδιαφερει το UPLOAD

Αν είναι να πας σε 2 ADSL γραμμές, το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο ADSL router που να υποστηρίζει 2 WAN ports (π.χ. κάτι τέτοιο: http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=2549&Itemid=459&lang=en ).

Με ένα τέτοιο το PC δεν χρειάζεται 2 πόρτες ethernet ούτε ειδικές ρυθμίσεις. Όλα τα κάνει το router.