2 ΜODEM ΣΕ 1 PC

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

loufjohn

AVClub Enthusiast
29 December 2007
1,024
Σας παρακαλω την βοηθεια σας.
Θελω στο PC να εχω 2 συνδεσεις ADSL σε διαφορετικοι θυρα ETHERNET. Σκεφτομαι να βαλω δηλαδη και εσωτερικη καρτα. Ειναι εφικτο;
Θα πρεπει να εχω και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη;
Θα εχω προσβασει και στα δυο δικτυα Ιντερνετ ταυτοχρονα;
Δηλαδη π.χ ο Mozilla στο ενα και ο internet explorer στο αλλο;
Σας ευχαριστω εκ το προτερω

1. Μπορείς να έχεις όσες θύρες ethernet συνδεμένες σε ADSL modem επιθυμείς (εντός λογικών/τεχνικών πλαισίων φυσικά).
2. Μπορείς να δρομολογείς το internet traffic όπως επιθυμείς με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του λειτουργικού εφ'όσον χρησιμοποιείς linux.
3. Εάν χρησιμοποιείς window$ δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω καθ'ότιν τα έχω παρατήσει εδώ και πολλά έτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

4. Ενοείται κάθε DSL modem χρειάζεται δική του γραμμή.

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. Αρα παω για δευτερη γραμμη και router

Μήπως είναι υπερβολή 2 adsl συνδέσεις; Τί θέλεις να πετύχεις; Καλύτερη ταχύτητα;
Μήπως στην περιοχή σου υπάρχει (ή θα γίνει σύντομα) διαθέσιμο vdsl; Αυτό μπορείς να το δεις στη σελίδα του ΟΤΕ δίνοντας το τηλέφωνό σου.

Μήπως είναι υπερβολή 2 adsl συνδέσεις; Τί θέλεις να πετύχεις; Καλύτερη ταχύτητα;
Μήπως στην περιοχή σου υπάρχει (ή θα γίνει σύντομα) διαθέσιμο vdsl; Αυτό μπορείς να το δεις στη σελίδα του ΟΤΕ δίνοντας το τηλέφωνό σου.

Καλημερα
Δυστυχως η περιοχη δεν υποστηριζεται με VDSL και με ενδιαφερει το UPLOAD

Αν είναι να πας σε 2 ADSL γραμμές, το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο ADSL router που να υποστηρίζει 2 WAN ports (π.χ. κάτι τέτοιο: http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=2549&Itemid=459&lang=en ).

Με ένα τέτοιο το PC δεν χρειάζεται 2 πόρτες ethernet ούτε ειδικές ρυθμίσεις. Όλα τα κάνει το router.