2 x ΝΟΜΙΜΕΣ κάρτες 2 x Dreambox

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Η κατάσταση έχει ως εξής:
1 DM600 στο δωμάτιο με οριτζιναλ κάρτα Ν*ΒΑ
1 DM800 στο σαλόνι πελάτης του παραπάνω (ξέρω αμέσως θα πείτε γιατι ο 800ρης πελάτης και όχι ο 600ρης... η αλήθεια είναι ότι έστησα πρώτα τον 600ρη και μου ήταν πιο εύκολο να κάνω τον αλλο πελάτη... :BDBDG54:)

Τώρα θέλω να πάρω μια κάρτα ΑΒSAT (από εδώ http://www.shls.gr/product.asp?catid=2442) και σκέφτομαι να την βάλω στον 800ρη και να κάνω πελάτη τον 600ρη... οπότε και οι 2 δύο να βλέπουν και τα δύο Γίνεται???????? Πάσα προσφορά δεκτή και μερσι!!!:ernaehrung004:

Να πώ επίσης ότι και τα δύο μηχανάκια τρέχουν Gemini (1 και 2 αντίστοιχα και CCcam - όχι τις τελευταίες εκδόσεις)

ναι,γινεται

Αυτό θα πει σύντομο και ακριβές!!! Ευχαριστώ...

Να ρωτήσω μόνο το εξής αυτό είναι δοκιμασμένο? (απ'ότι βλέπω από την υπογραφή υπάρχει ο εξοπλισμος...) και ακόμα με τα γνωστα F και C lines εναλλάξ???

Ευχαριστώ και πάλι :SFGSFGSF:

Αυτό θα πει σύντομο και ακριβές!!! Ευχαριστώ...

Να ρωτήσω μόνο το εξής αυτό είναι δοκιμασμένο? (απ'ότι βλέπω από την υπογραφή υπάρχει ο εξοπλισμος...) και ακόμα με τα γνωστα F και C lines εναλλάξ???

Ευχαριστώ και πάλι :SFGSFGSF:
ναι,και δεν εχει σημασια τι image φορουν οι δεκτες

Last edited:
Μερσι,

Αύριο πάω να το πάρω και θα σας ενημερώσω πως πήγα (αν και πιστεύω ότι θα είναι καλά...)

Re: Απάντηση: 2 x ΝΟΜΙΜΕΣ κάρτες 2 x Dreambox

Γοοοοοδ λακ!!
Και πες μας τι εγεινε και πως!!

Τζίφος... η κάρτα δεν υπήρχε :furious3: οπότε περιμένω να έρθει... Θα σας πω...

Σορυ τώρα είδα τις απαντήσεις...

Δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο μαγαζί οπότε είπα να το ψάξω μόνος μου το θέμα (έχω κάτι φίλους στο Παρίσι) και ελπίζω σύντομα να ξεμπερδέψω (κοινώς να έχω την κάρτα στα χέρια μου)...

Λοιπόν λοιπόν....

Η καρτούλα ήρθε !! :SFGSFGSF::award:

Είναι VIACCESS και βεβαίως βεβαίως.... δεν δουλεύει... :nounder:

Το στήσιμο:

Dreambox 800
Gemini 4.30
CCcam 2.0.11
CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

Κάθε ιδέα / προσφορα δεκτή!!!

Λοιπόν λοιπόν....

Η καρτούλα ήρθε !! :SFGSFGSF::award:

Είναι VIACCESS και βεβαίως βεβαίως.... δεν δουλεύει... :nounder:

Το στήσιμο:

Dreambox 800
Gemini 4.30
CCcam 2.0.11
CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

Κάθε ιδέα / προσφορα δεκτή!!!

ειναι ενεργοποιημενη?

Κατά τους τύπους που την πούλησαν (το οριτζιναλ μαγαζί τη ΑΒσατ) δεν χρειάζεται ενεργοποίηση... (απλά έναν δέκτη που να δέχεται VIACCESS)...

Η κάρτα σου παίρνει δικαιώματα λειτουργίας κάθε μηνά ,περνα mgcamd+newcs με τα config,επέλεξε ένα κανάλι του φορέα,και περίμενε μέχρι να ενημερωθεί,ίσος χρειαστεί αρκετός χρόνος 20,30,60 λεπτά

Η κάρτα σου παίρνει δικαιώματα λειτουργίας κάθε μηνά ,περνα mgcamd+newcs με τα config,επέλεξε ένα κανάλι του φορέα,και περίμενε μέχρι να ενημερωθεί,ίσος χρειαστεί αρκετός χρόνος 20,30,60 λεπτά

Οκ, ευχαριστώ (είδα και κάποια νήματα από τον γουγλη για το mgcamd και τα μελετάω)

Αν και η κάρτα αγοράστηκε με 12μηνη συνδρομή...

Κατά τα αλλα οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι σωστές???? (CAMKEY κλπ)

Last edited:
Δενχρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο να δουλέψεις mgcamd+newcs

Κατέβασε από το panel του image που έχεις mgcamd+config και newcs+config τα επιλεγεις σαν softcam default mgcamd-newcs κανε επανεκκίνηση του δεκτη και πήγαινε σε κάποιο κανάλι του φορέα

Ενδεχομένως όταν η κάρτα σου πάρει τα δικαιώματα θα μπορείς να την δουλέψεις με cccam,τα camkey δεν χρειάζονται

Η διάρκεια τις συνδρομής δεν έχει σχέση με τα μηνιαία δικαιώματα που πρέπει να ενεργοποιούνται

Δενχρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο να δουλέψεις mgcamd+newcs

Κατέβασε από το panel του image που έχεις mgcamd+config και newcs+config τα επιλεγεις σαν softcam default mgcamd-newcs κανε επανεκκίνηση του δεκτη και πήγαινε σε κάποιο κανάλι του φορέα

Ενδεχομένως όταν η κάρτα σου πάρει τα δικαιώματα θα μπορείς να την δουλέψεις με cccam,τα camkey δεν χρειάζονται

Η διάρκεια τις συνδρομής δεν έχει σχέση με τα μηνιαία δικαιώματα που πρέπει να ενεργοποιούνται

Πράγματι με το mgcamd+config δούλεψε μια χαρά το Γαλλικό (μερσι):grinning-smiley-043

Ομως ... εγώ όπως είπα θέλω να στέλνω το κλειδί στο πάνω DM600 που πάιζει οριτζιναλ Ν*ΒΑ με cccam και άρα θέλω να περάσω τα C και F lines με το cccam που ξέρω και εμπιστεύομαι!!!

Τον γύρισα λοιπόν τον δέκτη σε cccam και μαύρο σκοτάδι στα γαλλικά κανάλια...

Ρωτάω λοιπόν μήπως έχετε καμμία ιδέα για τα CAMKEY και CAMDATA τα οποία τα οποία πρέπει να βάλω στο cccam για να διαβάσει την κάρτα αυτή (θυμίζω είναι VIACCESS) ή μήπως έχετε καμμία αλλη ιδέα...

μερσι!!-bye-

Πράγματι με το mgcamd+config δούλεψε μια χαρά το Γαλλικό (μερσι):grinning-smiley-043

Ομως ... εγώ όπως είπα θέλω να στέλνω το κλειδί στο πάνω DM600 που πάιζει οριτζιναλ Ν*ΒΑ με cccam και άρα θέλω να περάσω τα C και F lines με το cccam που ξέρω και εμπιστεύομαι!!!

Τον γύρισα λοιπόν τον δέκτη σε cccam και μαύρο σκοτάδι στα γαλλικά κανάλια...

Ρωτάω λοιπόν μήπως έχετε καμμία ιδέα για τα CAMKEY και CAMDATA τα οποία τα οποία πρέπει να βάλω στο cccam για να διαβάσει την κάρτα αυτή (θυμίζω είναι VIACCESS) ή μήπως έχετε καμμία αλλη ιδέα...

μερσι!!-bye-
δοκημασε με αλλη εκδοση του cccam