2 x ΝΟΜΙΜΕΣ κάρτες 2 x Dreambox

Μπορείς να διαβάζεις την κάρτα με newcs και να τη δίνεις με cccam με τις γραμμές σου στο δωμάτιο

Σε image gemini,κατέβασε cccam+config και newcs 1.66 +config
Επιλεγεις camd cccam .2.0.11/newcs 1.66

Στο cccam cfg περνα τις γραμμές σου (F) + την πιο κάτω και είσαι ok

N: 127.0.0.1 34000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Φυσικά μπορείς να το κανεις σε όλα τα image ανάλογα με τα config του newcs,γιατί η γραμμή πιο πάνω πρέπει να είναι αντίστοιχη με αυτά

Και αν δεν δουλέψει με αυτόν τον συνδυασμό διάβασε με την κάρτα σου και στα δυο μηχανήματα με mgcamd newcs και ρύθμισε το newcamd.list στο usr/keys εφ όσον κανεις τις ανάλογες ρύθμισις και στο newcs.xml

Re: Απάντηση: 2 x ΝΟΜΙΜΕΣ κάρτες 2 x Dreambox

Και αν δεν δουλέψει με αυτόν τον συνδυασμό διάβασε με την κάρτα σου και στα δυο μηχανήματα με mgcamd newcs και ρύθμισε το newcamd.list στο usr/keys εφ όσον κανεις τις ανάλογες ρύθμισις και στο newcs.xml

ΟΚ ΟΚ έχουμε μπει στην κατηγορία "ξένη γλώσσα"...:guitarist:

Ας το πάρουμε από την αρχη (και ας μην μπλέξουμε με μοιράσματα της κάρτας ABsat ακόμα)

Α. Εχω έναν DM800 που τρέχει το τλευταίο Gemini2 και με CCcam παίρνει τα κλειδιά από έναν DM600 της Ν*ΒΑ στο υπνοδωμάτιο.

Β. Αγόρασα (νόμιμα από τον πάροχο) μια κάρτα ABSAT την οποία έβαλα στον DM800 και με την οποία είδα σήμα αφού όμως γύρισα το softcam σε mgcamd όπως μου είπε πολύ σωστά ο φίλος παραπάνω.:grinning-smiley-043

Γ. Θέλω να βλέπω στην ίδια τηλεόραση και Ν*ΒΑ (μέσω του DM60) και ABSAT μέσω της κάρτας κοινώς θέλω να δω το ABSAT μέσω του CCcam...

ΓΙΝΕΤΑΙ??? (και νόμιζα ότι θα ήταν απλό...) :flipout:

Στον 800 κατέβασε το newcs 1.66

Περνα στο cccam.cfg την πιο κάτω γραμμή
N: 127.0.0.1 34000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Επιλεγεις camd cccam .2.0.11/newcs 1.66

Έτσι διαβάζει την κάρτα σου absat ο newcs, και το cccam την κάρτα που έχεις στον 600

Τα cccam μετά την έκδοση 2.0.11 (δηλαδή 2.1.0, 2.1.1) δεν υποστηρίζουν σωστά viaccess.

Βάλε cccam 2.0.11 και θα παίξει αμέσως.

Παίδες τα έχω δοκιμάσει όλα (σχεδόν...) :bigcry:

Πρώτα απ'όλα έβγαλα όλα (μα όλα) τα softcams και τα configs τους από τον δέκτη.

Μετά επανεγκατέστησα το CCcam 2.0.11 με το Newcs από τον δέκτη και μάλιστα κατέβασα το Config του CCcam από το site της Gemini για να εγκαταστήσω το 2.0.10 και όχι το 2.1 που έδινε ο δέκτης... Συνεπώς κατέληξα να έχω τα εξής:

CCcam 2.0.11 με το Newcs και
CCcam Config 2.0.10

Εβαλα τη γραμμή Ν:... που είπε ο φίλος παραπάνω, επανεκίνησα τον δεκτη και ... νιετ...:rifle:

Το μόνο που σκέφτομαι διαβάζοντας και το το Config του CCcam είναι μήπως έπρεπε να έχω το mgcamd μέσα στον δέκτη (και ας μην παίζει) ->αυτό έχει σχέση και με το μύνημα 22 παραπάνω ...( by the way που βρίσκω το newcs.xml?)

Αυτά τα ωραία θα τα δοκιμάσω αύριο... Επειδή όμως πρέπει να ομολογήσω ότι δεν κατανοώ ακριβώς τι κάνω άν έχει κανένας αλλος υπέροχος νεος (ας είναι και νέα) καμμία ιδέα θα το εκτιμούσα κάργα...:grinning-smiley-043

Πληρης πανωλεθρία...

Μόνο με mgcamd βλεπω τα γαλλικά μια χαρά, με CCcam/NewCs βλέπω μια χαρά τα της Ν*ΒΑ (με κλειδιά από το πάνω μηχανάκι...) Και τα δύο μαζι νιετ...

(Το Ν:... το δοκίμασα και με 127.0.01 και με 168.Χ.Χ.Χ - το δικό μου δίκτυο με τη θέση του DM800) - τίποτα :rifle::rifle:

Απόλυτα τελευταία προσπάθεια να βάλω την Γαλλική κάρτα στον DM600 και την Ελληνική στον DM800 και να ξανακάνω τις δοκιμές με τον DM600.

Αν αποτύχει και αυτό ... με βλέπω να αγοράζω κανένα φθηνό DM500 να βάλω "γέφυρα" από τον DM600 το σήμα του δορυφόρου και να παίζει μόνο τα γαλλικά... - μιλάμε όμως για τρελή ήττα :slapface:

Πάσα ιδέα δεκτή!!

Κάνε και μία τελευταία προσπάθεια με τον συνδιασμό newcs+CCcam:
Ανοιξε με crimpson editor το newcs.xml και αφαίρεσε το tag globals (αν υπάρχει):

Code:
<globals> 
<listening-ip>127.0.0.1</listening-ip> 
</globals>
Τ
α υπόλοιπα άστα όπως είναι
Καλή τύχη

Κάνε και μία τελευταία προσπάθεια με τον συνδιασμό newcs+CCcam:
Ανοιξε με crimpson editor το newcs.xml και αφαίρεσε το tag globals (αν υπάρχει):

Code:
<globals> 
<listening-ip>127.0.0.1</listening-ip> 
</globals>
Τ
α υπόλοιπα άστα όπως είναι
Καλή τύχη

Ακόμα το παλεύω....

Που βρίσκω το newcs.xml? και γιατί με το crimpson editor και όχι πχ το DCC?

Ευχαριστώ

ΥΓ. Εκτος αυτών προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση του ABsat και στον DM600 που έχει Enigma 1 μπάς και... (η πρώτη προσπάθεια απέτυχε πλήρως:slapface:)

Το βρήκα το newcs.xml (είναι στο etc/tuxbox/config)...

Τώρα το παλεύω με το DM600 στο οποίο όπως είπα πρίν έχω πρόβλημα και να διαβάσει την γαλλική κάρτα :twoguns:

Το ΣΚ θα περάσουμε ζάχαρη...

Στα entitlements του cccam τι σου βγάζει η γαλλική κάρτα;
Κι εγώ έχω παρόμοιο στήσιμο στους δέκτες του σπιτιού και έχω τα ίδια προβλήματα με το update της ρώσικής via που έχω. Ευτυχώς δεν έχω Ι2 που είναι σκέτο πονοκέφαλος.

card reader /dev/sci1
handled 64(64) ecms and 935(151) emms
Viaccess card
Caid 500
Cardserial xxxxxxxxxxxx
ident xxxxxx - xxxxxx
ident xxxxx - xxxxxx
valid from 1-7-2009 untill 31-7-2009
valid from 1-6-2009 untill 30-6-2009
valid from 1-5-2009 untill 31-5-2009

To update με το camd3 μια φορά τον μήνα, η ταχύτητα στα κρύσταλα του reader eίναι
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 3570000
αν και στο αυτόματο δουλεύει εξίσου καλά...
Επίσης, καλό θα ήταν το ένα κουτί να στέλνει στο άλλο emms...
Όλα αυτά τα κανω με το cccam ver 2.0.11 και λόγω via δεν έχω δοκιμάσει κάτι νεώτερο.
Μια άλλη λύση είναι το gb** με πολύ γρήγορο zapping sto στο τοπικό δίκτυο.