20,000 Leagues Under the Sea (2016)

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: 20,000 Leagues Under the Sea!

Πάντα είχα την απορία πως δεν γίνονται περισσότερες ταινίες με βάση τα βιβλία του Ιουλίου Βερν. Υπάρχει πολύ υλικό ανεκμετάλλευτο.

Re: 20.000 λεύγες υπό την θάλασσα

Δεν καταλαβα !
Απο το 2010 εχει ανακοινωθει το προτζεκτ ? :blink:

Ε οκ ... φυγαμε !
Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα ! :icon15:

Απάντηση: 20.000 λεύγες υπό την θάλασσα

20_000_Leagues_Under_the_Sea_2016.jpg

Μονο τα εφφε να σκεφτεις, μετα απο 60 χρονια ... θα ειναι κατι παραπανω απο φαντασμαγορικα.

Τελευταια κινηματογραφικη αποπειρα > http://www.imdb.com/title/tt0046672/ :blink:

Υπηρξε και το The League of Extraordinary Gentlemen (2003) αλλα ... τρια λεπτα, ολες και ολες,
οι full scale εμφανισεις του Ναυτιλου. Χωρια οτι ο Νεμο παρουσιαστηκε σαν Ινδος ξενοδοχος
(να μην πω ρεσεψιονιστ ... !) και κομπαρσος αναμεσα στους υπολοιπους (κυριως) πρωταγωνιστες.

Last edited:
Ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ σιγουρος οτι τα εφφε θα ειναι κορυφαια !

Δειτε λιγο τι ποιοτητα εφφε βγαζει το BBC (στα δεινοσαυρακια του) και θα καταλαβετε πληρως.
Προσθεστε τωρα οτι μιλαμε για ταινια και ΟΧΙ ντοκυμαντερ. Το αποτελεσμα δεν μπορει παρα να
ειναι κλασεις ανωτερο. Οχι μονο απο την ταινια του 1954 αλλα και απο αυτην του 2003.

Το μονο που μενει ειναι να μην τα σκ@τωσουν στην επιλογη ηθοποιου για τον Νεμο.
Εγω θα επελεγα >

Moby-Dick-1998-Captain-Ahab-23.jpg

... αλλα ισως ειναι καλυτερο να παιξει καποιος διαφορετικος τον Νεμο, αφου ο Stewart
μαλλον συνδεθηκε τοσο με τον Captain Ahab (στο mini-series του Moby Dick) οσο και
με τον Picard στην ΑστροΤαξιδιαρα (Star Trek - ΤNG) ! :p

O Nεμο ως φυσιογνωμια ειναι ο ορισμος του συγκρατημενα παρανοϊκου.
Μην βαλουν κανα παιδακι απο Nickelodeon σειρα. Θα πικραθω (και δεν υπαρχει λογος).

Re: 20.000 λεύγες υπό την θάλασσα

Προσωπικα παιζει να ειναι το κλασσικο εικονογραφημενο που εχω διαβασει τις πιο πολλες φορες στην ζωη μου σαν παιδακι (μαζι με την καλυβα του Μπαρμπα Θωμα) οποτε ειναι μια ιστορια που απλα λατρευω.

ivxsnp.jpg
20000-levges-kato-apo-th-thalassa-ke-1-ct.jpg

20000-levges-kato-apo-thn-thalassa-trueno_6.jpg
20000-levges-kato-apo-thn-thalassa-trueno_7.jpg

20000-levges-kato-apo-thn-thalassa-trueno-118_4.jpg
20000-levges-kato-apo-thn-thalassa-trueno_7.jpg

Δεν μπορω να καταλαβω.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ! ....

Πρεπει η επιλογη σεναριογραφου-σκηνοθετη να προκυψει μεσα απο την saga των X-men ?
Οπωσδηποτε μεσα απο κει ? Δεν λεω ... πολλα υποσχομενος ο Singer (ειμαστε περιπου στην
ιδια ηλικια) αλλα ... ο ανθρωπος διεπρεψε αλλου. Δεν ειναι οι X-men τοσο συγγενικο θεμα
με τις Λευγες. Μπορει να υπαρχουν μιση και παθη (και που δεν υπαρχουν) αλλα ειναι αλλη
η ποιοτητα αυτου του παθους στον Νεμο ... και αλλη στον Magneto.

Εκει στο Hollywood, μεσα απο δεκα σεναριογραφους εξαγεται ολη η "παραγωγη" ?
Λες και δεν υπαρχουν outsiders, ανθρωποι που δεν δουλεψαν πουθενα αλλου
και ειναι ταγμενοι στο να δωσουν το ειναι τους στο πιο διαδεδομενο παραμυθι
του τελευταιου αιωνα. Ακομα και εγω, τα παρατουσα ολα για τις 20.000 λευγες
(βεβαια δεν εχω τα προσοντα, αλλα ειναι ενδεικτικο τι υπερπροσφορα θα υπηρχε).

Εικονογραφηση απο το βιβλιο ...

tumblr_lqi9i9rCRr1qkkpt6o1_500.jpg
425px-20000_Nautilus_Salon.jpg

20000_squid_Nautilus_door.jpg
giant_squid-20000-leagues.png

Φοβερη ρετρο αισθητικη .... αποκοσμη ... εξωπραγματικη
(που μονο μια γκραβουρα μπορει να προσφερει !)

Last edited:
Το συντομο διαστημα που ειχει αναλαβει ο Φιντσερ το project,ειχε δηλωσει οτι ηθελε να την κανει ενα steampunk μνημειο.
Ετρεχαν τα σαλια μου τοτε,αναλογιζομενος και το ποσο αγαπαει ο Φιντσερ εμμονικους χαρακτηρες σαν τον Νεμο,πιστευα οτι θα βλεπαμε ενα αριστουργημα.
Δυστυχως δεν εκατσε,ο Singer ειναι πραγματικα καλος αλλα εχει χρονια προσκοληθει στους Χmen και δεν εχει εξελιχθει καθολου.
Εκανε ουσιαστικα δυο ταινιες εκτος Χmen το πραγματικα καλο-αλλα ολιγον διεκπαιρεωτικο Valkyrie- και το εντελως ανευρο Jack and the Giant Slayer.
Ελπιζω-δυστυχως οχι πολυ-σε τουτο δω να ξεφυγει απο τις νορμες του mainstream και να κανει κατι πραγματικα καλο (εχει να κανει τετοιο-πλην Χmen-απο το Apt Pupil).

ΥΓ.Τον Νεμο καποιος αγγλος θα τον κανει,δεδομενου οτι ο Singer αν μη τι αλλο εχει εξαιρετικο γουστο στην επιλογη των ηθοποιων για τις ταινιες του,χωρια που λατρευει τους αγγλους ηθοποιους.
Ο...Πικαρντ ειναι καλη επιλογη (αν και λιγο μεγαλος για το ρολο).Πιο κοντα στην ηλικια του Νεμο ειναι ο Μπρανα,αλλα αν εγω θα ηθελα καποιον ειναι ο Φαινς.Εναλλακτικα Jeremy Irons...

Last edited:
Δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλουν εναν διεκπαιρεωτη director.
Δεν ειναι καποιο blockbuster να μην χαθει ουτε ενας πελατης (να μαζευτουν τα $$$).
Eιναι αυτονομη ταινια (ουτε καν reboot) οποτε πρεπει να βαλουν καποιον μανιακο.
Μανιακο με την συγκεκριμενη μυθολογια. Ψυχακια, να μην ξερει τιποτε αλλο !
Να μην θελει να μαθει τιποτε αλλο, ολη του η ζωη ... 20000 Λευγες !

Για τους ηθοποιους υπαρχουν επιλογες αλλα προς θεου .... ΟΧΙ τον Thor (Chris Hemworth)
που επαιξε Ahab :blink::bang:στο προσφατο "In the heart of the sea" (παραλαγη του Moby Dick).
ΔΕΝ χρειαζονται μουσκουλα στον καινουργιο Νεμο (μονο και μονο για να υγραθει η 17χρονη).
Ο Νεμο ειναι αποσταγμα μιας αλλης εποχης ... οπου το Πεισμα ηταν τρεις φορες ισχυροτερο
απο τους δικεφαλους(-τρικεφαλους-τετρακεφαλους). ΟΧΙ αλλες αναγνωρισιμες περσονες.
Οχι γαμπριατικες περσονες .... μονο φθαρμενες, χαρακωμενες, τσαλακωμενες, αποσβολωμενες,
στραγγισμενες, απο ελπιδα, φυσιογνωμιες, ΝΑΙ ! Να αποδωθει το νοημα και πνευμα του Βερν.
Οχι ενας Βερν ειδωμενος κατα Walt Disney οπτικη με την ελπιδα αναβλυζουσα απο παντου.
Πλυμμηρισαμε απο αυτα .... Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι !

Καινουργια .... εντελως καινουργια .... (δεν θα χαθει κανενας πελατης, αρχη ειναι)

Last edited: