- 19 June 2006
- 8,661
1. LOVE BOAT ORCHESTRA- Διηνεκές.
Τα παιδιά είναι από τη Θεσσαλονίκη και το κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό με Ελληνικό στίχο.
Κάνουν τρελή πλάκα αλλά αν δεν το γνωρίζουν το κομμάτι το θεωρώ τόσο κλασικό όσο το Υπάρχω του Καζαντζίδη.
Βρίσκεται στο Yurovision του Vinyl Microstore.
2.PLUMERAI - Home again
Πανέμορφο τρακ μέσα από το άλμπουμ τους Without number.
Τα γυναικεία φωνητικά είναι εθιστικότατα και οι παραπομπές σπουδαίες.
Λυρικό ,πολύχρωμο.
3. ZEN MILITIA - The pull of guilt
Τούτος ο Καναδός με αυτή τη χορευτική κομματάρα έχει μπει στα αγαπημένα μου εδώ και λίγο καιρό. Dub step-deep house ύμνος που θα παίζετε όλο το καλοκαίρι. Περιμένω με αγωνία ολοκληρωμένη δουλειά.
4. PONI HOAX - Budapest
Minimal electro με τη συμμετοχή της δικής μας Olga Kouklaki. Θα μπορούσα να βάλω και το χιτ She is on the radio. Ραδιοφωνικότατα σε ένα μάλλον άνισο άλμπουμ.
5. GRAND OLE PARTY- Look out young son
Mεγάλο κομμάτι από μία μπάντα που τους χαρακτηρίζουν τους νέους Yeah yeah yeahs. Κορυφαία γυναικεία φωνητικά από τη ντράμερ.
Κολλητικό ,όχι μόνο το κομμάτι αλλά και το μωρό. Πρέπει να τσεκάρετε οπωσδήποτε τo βίντεο του κομματιού στο YouTube.
6. ME TALK PRETTY - Under the light
Ακατεργαστο διαμάντι με την πιτσιρίκα που τραγουδάει να το έχει. Έχουν βγάλει δύο ep s τα οποία είναι πολύ καλά. Το κομματι είναι μεγάλο χιτ.
7. JUSTICE - dance
Εντάξει μιλάμε για underground disco μέσα από το cross που έκανε πάταγο.
Πρέπει να δείτε πάση θυσία το βίντεο του κομματιού. Το καλύτερο και εξυπνότερο που έχω δει εδώ και χρόνια .
8. CHROMEO - Fancy footwork
Καραντίσκο κομματάρα με Electro funk στοιχεία υψηλότατου επιπέδου από δύο μεγάλα μαστόρια. Στέλνουν την Μαντόνα να πάει για ραδίκια στο Θιβέτ.
9. ME AND YOU - Brown paper bag
Άλλη μία σπουδαία κυκλοφορία από την αγαπημένη μου Tru thoughts.
Freestyle,funk,soul ποιότητας από μία ακόμη μπαντάρα της εταιρείας.
10. MIKE PATTON - A perfect twist
Tρελός κινηματογραφικός ύμνος από τον θεό ,μέσα από το σάουντρακ του με τίτλο A perfect place. Ο Μουκ έχει αναλάβει την παρουσίαση.
Τα παιδιά είναι από τη Θεσσαλονίκη και το κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό με Ελληνικό στίχο.
Κάνουν τρελή πλάκα αλλά αν δεν το γνωρίζουν το κομμάτι το θεωρώ τόσο κλασικό όσο το Υπάρχω του Καζαντζίδη.
Βρίσκεται στο Yurovision του Vinyl Microstore.

2.PLUMERAI - Home again
Πανέμορφο τρακ μέσα από το άλμπουμ τους Without number.
Τα γυναικεία φωνητικά είναι εθιστικότατα και οι παραπομπές σπουδαίες.
Λυρικό ,πολύχρωμο.
3. ZEN MILITIA - The pull of guilt
Τούτος ο Καναδός με αυτή τη χορευτική κομματάρα έχει μπει στα αγαπημένα μου εδώ και λίγο καιρό. Dub step-deep house ύμνος που θα παίζετε όλο το καλοκαίρι. Περιμένω με αγωνία ολοκληρωμένη δουλειά.
4. PONI HOAX - Budapest

Minimal electro με τη συμμετοχή της δικής μας Olga Kouklaki. Θα μπορούσα να βάλω και το χιτ She is on the radio. Ραδιοφωνικότατα σε ένα μάλλον άνισο άλμπουμ.
5. GRAND OLE PARTY- Look out young son
Mεγάλο κομμάτι από μία μπάντα που τους χαρακτηρίζουν τους νέους Yeah yeah yeahs. Κορυφαία γυναικεία φωνητικά από τη ντράμερ.
Κολλητικό ,όχι μόνο το κομμάτι αλλά και το μωρό. Πρέπει να τσεκάρετε οπωσδήποτε τo βίντεο του κομματιού στο YouTube.

6. ME TALK PRETTY - Under the light
Ακατεργαστο διαμάντι με την πιτσιρίκα που τραγουδάει να το έχει. Έχουν βγάλει δύο ep s τα οποία είναι πολύ καλά. Το κομματι είναι μεγάλο χιτ.

7. JUSTICE - dance
Εντάξει μιλάμε για underground disco μέσα από το cross που έκανε πάταγο.
Πρέπει να δείτε πάση θυσία το βίντεο του κομματιού. Το καλύτερο και εξυπνότερο που έχω δει εδώ και χρόνια .
8. CHROMEO - Fancy footwork

Καραντίσκο κομματάρα με Electro funk στοιχεία υψηλότατου επιπέδου από δύο μεγάλα μαστόρια. Στέλνουν την Μαντόνα να πάει για ραδίκια στο Θιβέτ.
9. ME AND YOU - Brown paper bag
Άλλη μία σπουδαία κυκλοφορία από την αγαπημένη μου Tru thoughts.
Freestyle,funk,soul ποιότητας από μία ακόμη μπαντάρα της εταιρείας.
10. MIKE PATTON - A perfect twist
Tρελός κινηματογραφικός ύμνος από τον θεό ,μέσα από το σάουντρακ του με τίτλο A perfect place. Ο Μουκ έχει αναλάβει την παρουσίαση.
Last edited: