20 SINGLES-20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

19 June 2006
8,661
1. LOVE BOAT ORCHESTRA- Διηνεκές.

Τα παιδιά είναι από τη Θεσσαλονίκη και το κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό με Ελληνικό στίχο.
Κάνουν τρελή πλάκα αλλά αν δεν το γνωρίζουν το κομμάτι το θεωρώ τόσο κλασικό όσο το Υπάρχω του Καζαντζίδη.
Βρίσκεται στο Yurovision του Vinyl Microstore.

newgr_loveboatorchestra.jpg

2.PLUMERAI - Home again

Πανέμορφο τρακ μέσα από το άλμπουμ τους Without number.
Τα γυναικεία φωνητικά είναι εθιστικότατα και οι παραπομπές σπουδαίες.
Λυρικό ,πολύχρωμο.

3. ZEN MILITIA - The pull of guilt

Τούτος ο Καναδός με αυτή τη χορευτική κομματάρα έχει μπει στα αγαπημένα μου εδώ και λίγο καιρό. Dub step-deep house ύμνος που θα παίζετε όλο το καλοκαίρι. Περιμένω με αγωνία ολοκληρωμένη δουλειά.

4. PONI HOAX - Budapest

41MQTY8X6TL._SL500_AA240_.jpg

Minimal electro με τη συμμετοχή της δικής μας Olga Kouklaki. Θα μπορούσα να βάλω και το χιτ She is on the radio. Ραδιοφωνικότατα σε ένα μάλλον άνισο άλμπουμ.

5. GRAND OLE PARTY- Look out young son

Mεγάλο κομμάτι από μία μπάντα που τους χαρακτηρίζουν τους νέους Yeah yeah yeahs. Κορυφαία γυναικεία φωνητικά από τη ντράμερ.
Κολλητικό ,όχι μόνο το κομμάτι αλλά και το μωρό. Πρέπει να τσεκάρετε οπωσδήποτε τo βίντεο του κομματιού στο YouTube.
roguewave057sm.jpg

6. ME TALK PRETTY - Under the light

Ακατεργαστο διαμάντι με την πιτσιρίκα που τραγουδάει να το έχει. Έχουν βγάλει δύο ep s τα οποία είναι πολύ καλά. Το κομματι είναι μεγάλο χιτ.

emailshot.jpg

7. JUSTICE - dance

Εντάξει μιλάμε για underground disco μέσα από το cross που έκανε πάταγο.
Πρέπει να δείτε πάση θυσία το βίντεο του κομματιού. Το καλύτερο και εξυπνότερο που έχω δει εδώ και χρόνια .

8. CHROMEO - Fancy footwork

601px-Chromeo_Fancy_Footwork.jpg

Καραντίσκο κομματάρα με Electro funk στοιχεία υψηλότατου επιπέδου από δύο μεγάλα μαστόρια. Στέλνουν την Μαντόνα να πάει για ραδίκια στο Θιβέτ.

9. ME AND YOU - Brown paper bag

Άλλη μία σπουδαία κυκλοφορία από την αγαπημένη μου Tru thoughts.
Freestyle,funk,soul ποιότητας από μία ακόμη μπαντάρα της εταιρείας.

10. MIKE PATTON - A perfect twist

Tρελός κινηματογραφικός ύμνος από τον θεό ,μέσα από το σάουντρακ του με τίτλο A perfect place. Ο Μουκ έχει αναλάβει την παρουσίαση.

Last edited:
Τζιμ, ο Patton δεν βρίσκεται πουθενά ακόμα, τι να παρουσιάσω?

Είχα πριν 2-3 χρόνια παρουσιάσει το πρώτο άλμπουμ των Chromeo που τους θεωρώ πολύ μεγάλη μπάντα με τρομεή ικανότητα να αναπλάθει dance funk electro ύμνους και είχε πέσει αμαχητί άπατο εδώ...

Όλοι σε λίγο καιρό θα μιλάμε για τους Grand Ole Party... απίστευτα παιδιά.

Τέλος, το Διηνεκές ας γίνει παράδειγμα στους επιμένοντες ελληνικά... πληζ!

11. MONING UNITS - Pink thoughts

Eδώ έχουμε την απόλυτη αναβιωτική 80ς μπάντα με εξαιρετικό νέο άλμπουμ Hexes for exes. Το κομμάτι είναι όλα τα λεφτά. Και αυτό το έχει χρεωμένο ο Μουκ για παρουσίαση.

12. THE BIG SLEEP- Pinkies

Δεν είναι οι δικοί μας αλλά ένα νέο τρίο που ηχογραφεί στην Frenchkiss των Thunderbirds are now. Το sleep forever είναι ένα μεστό και συναρπαστικό κιθαριστικό άλμπουμ. Θα το παρουσιάσω σίγουρα.

13. VOICE OF THE SEVEN WOODS - Second transition

51ZSc9aiKYL._SS500_.jpg

Acid folk ,krautrock και ανατολίτικες μπογιές σ´ένα μαγικό χαρμάνι που πραγματικά το καταχάρηκα. Ούτι, σιτάρ,βιολιά και ταξίδια.
Το artwork ανήκει στους The Liars.

14. THE BLACK KEYS -Oceans and streams

Φοβερό single μέσα από το νέο τους άλμπουμ.
Το Heavy Blues ντουέτο μας δίνει έναν ακόμη εξαιρετικό δίσκο. Οι ''ματάκηδες'' στα dvd τους έψαχναν με αγωνία ,μιας και έδωσαν το βασικό κομμάτι στη νέα ταινία του Σάμιουελ Τζάκσον.

15. SANTOGOLD- You 'll find a way

santogold--large-msg-120920006471.jpg

Ανακαλυψάρα αυτός ο ποπ ύμνος με τη ιδιαίτερη φωνή της Κυρίας.
Το άλμπουμ σκοτώνει και θα παρουσιαστεί.

16. CHROMATICS- Night drive

2439855609_c4868f785c.jpg

Electro pop μελαγχολικός ύμνος που σε λιώνει με την υψηλή ευαισθησία του.
O Johnny Lewel των Glass Candy με αυτό το side progect με άφησε άφωνο.

I take a drive in my car, I see the sun disappear....
My leather gloves grips the wheel, I see the sun disappear...

Oh little stranger, bring my baby back to me
Oh little stranger. bring my baby back home

Windows down, our hair in the breeze
We see the sun reappear.

Δείτε το κομμάτι στο νετ οπωσδήποτε.

17. FOX FACE - Honour and promotion

Αμερικάνα στα καλυτερά της και μία αντρική φωνή απόλυτα ξεχωριστή.
Ψάξτε το θα σας αποζημιώσει.

18. LACK OF AFRO - Where it's at

Funk κομματάρα μέσα από το πολύ καλό press on που αξίζει να βρείτε. Άλλη μία ωραία κυκλοφορία της Freestyle.

19. HALOU - Stonefruit

Ένα ακόμη καλά κρυμένο μυστικό από το παρελθόν από τον ευρύτερο χώρο του τριπ χοπ. Γυναικεία φωνητικά που χαρακτηρίζουν αυτή την γλυκιά μπάντα.

haloutop.jpg

20. ANN-MARITA - Face in the crowd

Eξαιρετική ρυθμική μπαλάντα, εμπορικότατη ,με φωνάρα η κυρία ,έρχεται να μου επιβεβαιώσει ότι ο άνθρωπος είμαι χιτάκιας.

Υ.Γ. Όποιος φίλος ή φίλη γουστάρει κάποιο από τα παραπάνω, τα ψάξει και θέλει να γράψει, με μεγάλη μου χαρά να παρουσιάσει.

Thanks.

Last edited:
Moυκ έχει έρθει το άλμπουμ του Πάτον.
Στους chromeo έπεσα τυχαία και κάτι μου θύμισε και το τσέκαρα.
Γεράματα. Να βρούμε και την παρουσίαση την παλιά.

Οι Love boat orchestra σε συνέντευξη στο Avopolis και σε ερώτηση τι γνώμη έχουν για τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στην εγχώρια ποπ/ροκ σκηνή απάντησαν: '' Δεν έχουμε τη δικαιοδοσία να κρίνουμε τον τρόπο που λειτουργούν τα διοικητικά πεδία. Εμείς είμαστε καλλιτέχνες πάνω και πέρα από όλα. Το έργο μας μιλάει από μόνο του, στην αθώα καρδιά ενός δεκάχρονου, στο παλλόμενο χέρι του εφήβου, στη ρημαγμένη οδοντοστοιχία του υπερήλικα''.

Απίστευτοι οι τύποι.

Καλά τι παρουσίαση είναι αυτή;
Λεφτά που θα βρούμε για όλα αυτά; Ξέρετε καμία καλή τράπεζα για δάνεια; Παρακαλώ όποιος έχει έτοιμο τον κατάλογο να μου τον παραχωρίσει λίαν συντόμως! Έχασα επεισόδια και τώρα που γύρισα πρέπει να οργανωθώ... χαχα!

8. CHROMEO - Fancy footwork

Καραντίσκο κομματάρα με Electro funk στοιχεία υψηλότατου επιπέδου από δύο μεγάλα μαστόρια. Στέλνουν την Μαντόνα να πάει για ραδίκια στο Θιβέτ.

Το beach bar των ονειρων μου, το καλοκαιρι του 2008 θα παιζει και αυτο.

Με έβαλες να ψάχνω νυχτιάτικα χτες, αλλά ευτυχώς βρήκα πολλά.

Ωραία θέματα έχουμε Τζιμ:grinning-smiley-043

.

13. VOICE OF THE SEVEN WOODS - Second transition

51ZSc9aiKYL._SS500_.jpg

Acid folk ,krautrock και ανατολίτικες μπογιές σ´ένα μαγικό χαρμάνι που πραγματικά το καταχάρηκα. Ούτι, σιτάρ,βιολιά και ταξίδια.
Το artwork ανήκει στους The Liars.

.

Κομματάρα Τζίμη!Και απο λίγα samples που έχω ακούσει πρέπει να έχει όλο το lp ενδιαφέρον.Το ψάχνω εδώ και μια εβδομάδα και σήμερα τελικά έκανα παραγγελία στο sound effect.Εχουν κυκλοφορήσει και ένα δεκάιντσο αλλά δεν πρόλαβα να το τσεκάρω...

Έχω μαζέψει και εγώ Γιώργο κάποια για παραγγελία και με βλέπω σύντομα στο Γιάννη.

Αξίζει όλο το άλμπουμ. Εγώ δυστυχώς το έχω σε cd. Λάθος μου.