Ενας μικρός πρόλογος.
20 τραγούδια είναι πολύ λίγα για να αποτυπώσεις όλο το συναισθηματικό σου φάσμα στη μουσική..
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή του οτι τα τραγούδια πρέπει να είναι ροκ για να είναι "έγκυρα", ούτε τον γνώμωνα της ηχογράφησης και πως ακούγονται ακόμα σήμερα.Αυτό αναπτύχθηκε σε άλλο θρεντ παλιότερα.Sorry Νίκο για την εμμονή σου με την διαχρονικότητα και τις ηχογραφήσεις.Ουτε νομίζω χρειάζεται σε κάθε τραγούδι επεξήγηση..Το θέμα είναι άλλο τώρα.Και πάλι χωρίς παρεξήγηση,γιατί είσαι και Καρκίνος σαν και μένα,απλά η δική μου οτικοακουστική έχει διαφορετική..γωνία.Ξέρεις πόσο εκτιμώ τις λίστες σου !
Ο τίτλος die-for είναι πολύ σοβαρός για μένα.
Αλήθεια τι σημαίνει die for ? Είναι έμα κομμάτι που κάθε φορά που τ ακούς "τσιμπάς" ή ένα κομμάτι που σου ξεθάβει αναμνήσεις,σε συγκινεί,σε κάνει χαρούμενο,σε πληγώνει,σε ματώνει, σε γονατίζει ,σε αναγεννά,σε χτυπάει αλύπητα εκεί που πονάς,όχι απαραίτητα με κακό σκοπό,σε στέλνει ψηλά πολύ ψηλά χωρίς να ξέρεις ποτέ το γιατί και αυτό να συμβαίνει ΠΑΝΤΑ με το συγκεκριμμένο τραγούδι..?
Γιατί αν είναι όλα αυτά συμφωνώ και μ άυτό το βίωμα αισθημάτων θα καταθέσω την δική μου λίστα.
Λυπάμαι που θα γίνω μελοδραματικός, μη-ροκ ίσως, αλλά τίμιος και ειλικρινής,χωρίς τραγούδια απαραίτητα κλισέ ή cheesy για να δημιουργήσω εντύπωση.Θα ανοίξω την καρδιά μου και όσα χωρέσουν θα τα καταθέσω.
Είμαι από την φύση μου λίγο μελό και αυτή την περίοδο ίσως λίγο παραπάνω..Ας με συγχωρέσετε..
Καταρχήν ΟΛΕΣ οι λίστες των γραφόντων περιέχουν και "δικά" μου κομμάτια.Και του Ντοκ ,του Λύμπε,του Σπύρου,του Νίκου κλπ. Αυτά αναγκαστικά θα τα αφήσω εκτός για να μην επαναλαμβάνομαι.
Α..και απ τους Abba τί να διαλέξω όταν 20 τραγούδια τους δεν μου φτάνουν ?????
Ας αρχίσω λοιπόν ,ανεξαρτήτως σειράς προτίμησης.
1. Il Silenzio : Eddie Calvert ( Trompet/instrumental)
2. Something Stupid : Frank & Nancy Sinatra
3. Non Je Ne Regrette Rien : Edith Piaf
4. Storie Di Tutti I Giorni : Riccardo Fogli
5. Without You : Nilsson
6. It's my Life : Bon Jovi
7. The One : Elton John
8. Mercie Cherie: Udo Jurgens
9. Solitaire : The Carpenters
10. Atomic : Blondie
11. One : U2
13. Μαμά Γερνάω : Τάνια Τσανακλίδου
14. Stockholm Syndrome : Muse
15. Butterflies And Hurricanes : Muse
16. Nothing Compares To U : Sinnead O Connor/Prince
17. I've Been Waiting For You : Abba
18. Summer Night City : Abba
19. Ballerina : DJ Adam White (Trance?Electronica)
20. Lonely Shepherd : Zamphir/Mouskouri.
Αυτά επί της παρούσης..Σε κάποια άλλη στιγμή ίσως να ήταν διαφορετική η λίστα.
Revised.!