2000-2010 Η δεκαετία των διάτοντων αστέρων.

Aν σας....αφήσω έτσι χαλαρούς, που το απολαμβάνω τρελλά δηλαδή :ernaehrung004: :worshippy: :worshippy:........αναρωτιέμαι, από τη μουσική στο σινεμά.... μετά τι έπεται;;

και που θα καταλήξετε;;:Banane0:

Aν σας....αφήσω έτσι χαλαρούς, ... από τη μουσική στο σινεμά.... μετά τι έπεται;;

και που θα καταλήξετε;;:Banane0:

'Οποιος ξεκινάει και ξέρει Πού θέλει να φτάσει, δεν πάει μακρυά.' :grandpa:

Παγιόνε :firstprize:

Παγιόνε

συγχωρέστε με: δηλώνω πνευματικό τέκνο του Marie-Henri Beyle

Stendhal.jpg

Δεν είπα ποτέ οτι δεν είναι καλή ταινία(στην "λευκή κορδέλα" αναφέρομαι)
Απλά δεν μπόρεσα να την δω ως "εκπληκτική"

Κινηματογραφική παιδεία σίγουρα εγώ δεν έχω.Μπορεί να είναι και πιο σίγουρο απο το οτι δεν έχω παιδιά:flipout:

Τελευταίο off topic:
Λες και το ήξερα, μόλις άρχισε στον ΑΝΤ1 το No country for old men!!!!!!!!!!

Μέρες τώρα ψάχνομαι με τον "Κυνόδοντα". Και δεν έχετε γράψει τίποτε γι αυτόν εδώ μέσα, παρά μόνο για τα βραβεία που πήρε.

Η ατμόσφαιρα της ταινίας μου μοιάζει πολύ με τη Λευκή Κορδέλα που με συγκλόνισε..

Τον 'Κυνόδοντα' άρχισα να τον βλέπω κι επειδή άκουσα πολλά για την σκληρότητά του είπα να το βλέπω σιγά σιγά...
Ξέρω, είναι λίγο ανορθόδοξος τρόπος, αλλά έτσι μπορώ να το αντέξω αυτό τον καιρό..

Ναι, Κάλλη, ωραία είναι τα off topic μερικές φορές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 2000-2010 Η δεκαετία των διάτοντων αστέρων.

Εγώ το προκάλεσα αυτό?

Εντελώς..:2thumb22sup:
Μιά απομίμηση Ισπανικής παλιάς ταινίας πού αντεγραψε μέ στυλιζαρισμένο τρόπο ο ικανότατος δημιουργός διαφημίσεων Λάνθιμος νά συγκρίνεται μέ την Λευκή Κορδέλα??
Από τίς πλέον υπερτιμημένες και επί τής ουσίας μετριότατες(IMHO)ταινίες μέ μεγάλη ''κριτική'' στήριξη.
Τήν είδα και προσωπικά τήν θεώρησα μιά χαρά ταινία ''απάτη''.

Η σύγκριση αφορά στο θέμα της ταινίας, ειδικά στην εξουσία που ασκείται στα παιδιά από το οικογενειακό περιβάλλον. Αναφέρθηκα στην αίσθηση που μου προκάλεσε, και μάλιστα ακόμα δεν την έχω δει όλη.

Τα περί του βιογραφικού του σκηνοθέτη, με αφήνουν αδιάφορη, καθώς και ελάχιστη σημασία δίνω στις επίσημες κριτικές πριν δω κάτι. Προτιμω να συζητώ με ανθρώπους που συνήθως κάπου 'συναντιέμαι'.

Απάντηση: Re: 2000-2010 Η δεκαετία των διάτοντων αστέρων.

Η σύγκριση αφορά στο θέμα της ταινίας, ειδικά στην εξουσία που ασκείται στα παιδιά από το οικογενειακό περιβάλλον. Αναφέρθηκα στην αίσθηση που μου προκάλεσε, και μάλιστα ακόμα δεν την έχω δει όλη.

Τα περί του βιογραφικού του σκηνοθέτη, με αφήνουν αδιάφορη, καθώς και ελάχιστη σημασία δίνω στις επίσημες κριτικές πριν δω κάτι. Προτιμω να συζητώ με ανθρώπους που συνήθως κάπου 'συναντιέμαι'.

Μά αναφέρθηκα σέ μιά ταινία πού είδα..ολόκληρη.
Οσο γι'αυτή τού Χάνεκε ακόμα δέν έχω πεισθεί ότι αφορά μόνον τήν εξουσία πού ασκείται στά παιδιά από τό οικογενειακό περιβάλλον,αλλά σέ κάτι πολύ πιό ''ολόκληρο''..
Ο Χάνεκε μακάρι νά συνεχίσει νά παράγει αριστουργήματα.:2thumb22sup::2thumb22sup:
Οσο γιά τον Λάνθιμο τού εύχομαι νά δημιουργήσει μιά τόσο καλή διαφήμιση σάν και αυτή πού κάποτε είχε δημιουργήσει ο καί καλός Σκηνοθέτης Πανουσόπουλος γιά τό Campari.:ADFADF1::ADFADF1:

Eίχατε δεν είχατε το φορτώσατε με off topic και αυτό το νήμα πάνω που άρχισα να χαίρομαι.

Last edited by a moderator: